Πφφφφ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο γιακουμακης ούτε μπάλα δεν εχει αγγιξει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Nikolaos_Kokkinos (26-03-24)
Κρίμα που θα κριθεί στα πέναλτι.
ΟΧΙ ΦΑΝΗ ΟΧΙ
Πουλο
Άντε γεια, καληνύχτα.
Μπακασετας το τελείωσε. Ευγε.
Μπουτσαλάκης
Το παιχνιδι τελειωνει οταν πει ο Αντρες Μπουχαλακης οτι τελειωσε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ήμουνα σίγουρος ότι θα το χάσει βλέποντας την καμπανόφατσα του μόνο
Nikolaos_Kokkinos (26-03-24)
Μπράβο μαλάκα γίδι.
Γεια σου ρε Γιακουμη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πιασε ενα ρε Βλαχοδημο
Μπράβο ελλαδαρα μας γαμησες τα μάτια μια ακόμα φορά
Ευγε άχρηστα ζώα ΑΧΡΗΣΤΑ
Τραγωδία.
Φανταστείτε να μη γινονταν οι κλήσεις με χαρτάκι, που θα έφτανε η ομαδα. Κρίμα. Τουλαχιστον δεν είμαστε περιγελος όπως πριν μερικά χρόνια.
Bookmarks