Και πάνω που Ο ΜΑΤΙΣ έχει πάρει και γυαλίζει, έχω φάει και την ΣπανουλοΜπαρτσοκιάδα στην μάπα, ολοκληρώνεται η ονείρωξη με την συμμετοχή του "θαθγαμάωμετομαλί" μαλάκα.
Οι αγαπητικοί της ΕΠΟ και η Πορτογάλεζα παραδουλεύτρα της.
Ουστ ρε!.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Και πάνω που Ο ΜΑΤΙΣ έχει πάρει και γυαλίζει, έχω φάει και την ΣπανουλοΜπαρτσοκιάδα στην μάπα, ολοκληρώνεται η ονείρωξη με την συμμετοχή του "θαθγαμάωμετομαλί" μαλάκα.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ακατανόητο να ξεκινήσει ο Αβραάμ σε τόσο κρίσιμο ματς εκτός έδρας ενώ είναι εκτός για 1 χρόνο και εμφανώς ανέτοιμος. Για τα άλλα τα ίδια Παντελάκη μου τα ιδια Παντελή μου. 3 μπαλάκια αρπάξαμε και λίγα ήταν... Σε μια εθνική που δυστυχώς στερείται αξιόλογων παικτών δεν παίζουν βασικοί παίκτες όπως ο Μήτρογλου, ο Βλαχοδήμος, ο Φετφα, ο Μανιάτης. Με τους Τζιόληδες και τους Καραγκουνοκατσουράνηδες, τους Χριστοδουλόπουλους, τους τραγο-Γκέκες που πας να παίξεις μπάλα?Απλά τους γουστάρει ο Σάντος και ντε και καλά πρέπει να παιζουν.
kwtsios (26-03-13)
Συνεχίζουμε και τρώμε στη μάπα τα κριάρια και μένουν στον πάγκο τα 2 ποιοτικότερα φορ της ομάδας,
ο Μήτρογλου με τον Αθανασιάδη. ΡΕ ΟΥΣΤ! Ασταδιάλα με τα τσιράκια και τις κλίκες επιτέλους...
ο κατσουράνης είναι χάλιας εδώ και 3 χρόνια τουλάχιστον, απορώ που έπρεπε να χάσουμε 3-1 για να τον κράξετε. ο καραγκούνης κάτι ψιλοκάνει τουλάχιστον.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Φετφατζίδης στην Εθνική? Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη της τελευταίας 30ετίας! Ας μου δώσει δύναμη ο Θεός να αντέξω αυτά που διαβάζω.
Ο Αβραάμ είναι πανέτοιμος. Κι απόντος Κυριάκου Παπαδόπουλου η συμμετοχή του ήταν αυτονόητη. Απλά ο Τζέκο δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που αντιμετωπίζει κάθε Κυριακή στη Ψωρωκώσταινα.
Φορ κι ο Καβάνι να έπαιζε, απαρατήρητος θα πέρναγε. Απόντος επιτελικού χαφ κλάσεως η μπάλλα δεν περνάει στη περιοχή των αντιπάλων παρά μόνο με κάποιες προσπάθειες του Σαμαρά, όπως έγινε στο γκολ που βάλαμε. Με πανομοιότυπη προσπάθεια στο ματς του πρώτου γύρου χάθηκε τεράστια ευκαιρία με το δοκάρι του Γκέκα.
Αν ο Κατσουράνης παίζει με μέσο στην Εθνική, ο "Μανιάταρος" πρέπει να έχει θείο τον πρωθυπουργό για να συνεχίζει να καλείται κάνοντας τόσο τραγικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό εδώ και μήνες.
Κι αφού χαλιέστε τόσο πολύ με την Εθνική που δε βάζει τους υπερπαίχτες της ολυμπιακάρας, γιατί δεν βάζατε ΑΝΤ1 να δείτε Σουλειμάν?
Αντε να δεχτω οτι ο Καραγκουνης βαση ψυχη και παιζει ο Κατσουρανης δεν υπαρχει εδω και 3 χρονια
και απορω ενας οποιοσδηποτε στην θεση του ποσο χαλια θα επαιζε...Ακομα και ο μαλεζας θα επαιζε καλυτερα
θεση στην οποια εχει παιξει στην γερμανια οπου ειναι βασικος,ακομα και στην μαλακια του σαντος να επιλεξει τον ανετοιμο
αβρααμ θα μπορουσε να βαλει τον μαλεζα που ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση.
Βεβαια ηταν τοσο τραγικη ολη η εθνικη εχθες που ο μονος που προσπαθουσε να κανει κατι ηταν ο Σαμαρας.
Όταν δεν θα έχουμε προβλήματα τραυματισμών...θεωρώ οτι πρέπει να παίζουν οι Παπασταθόπουλος - Κυριάκος Παπ. - Αβραάμ βασικοί στην άμυνα με Χολέμπας και Τορο στα άκρα! Όλα τα υπόλοιπα είναι δύσκολα να λυθούν γιατί από χαφ είμαστε για κλάμματα! Δεν υπάρχουν Έλληνες χαφ και γι' αυτό παίζει ο Κατσουράνης κι ο Καραγκούνης. Φυσικά Φετφατζίδης και Νίνης είναι για τα σκυλιά...
sirkostas (23-03-13)
Να φερουμε πισω και τον Ζαγορακη να χουμε να λεμε.
Σταθη δες ποσα παιδια παιζουν σε μεγαλα πρωταθληματα και δεν τους βαζει γιατι ο ανθρωπος εχει κοληματα
κανενας αρκουδας να μην παιξει,εχει αλλους που μπορουν να προσφερουν,μου βαζει τον Γκεκα και αφηνει το μητρογλου..
Κατσουρανης παικτης δεν υπαρχει,προπονητης ειναι ας κοψει τον λαιμο του να δει ποιον θα βαλει.
Δηλαδη ο σιοβας απο τον χθεσινο κατσουρανη ποσο χειροτερα θα επιαζε...
καναμε ενα κακο παιχνιδι και γιναμε και παλι ομαδα της πλακας με μετριους παιχτες. τη βοσνια την αναγαγαμε σε υπερδυναμη με παιχτες παγκοσμιου βελινεκους κοκ.. η ελλαδα μολις το καλοκαιρι με τον ιδιο κορμο εφτασε στους 8 της ευρωπης, οταν κανει κατι παρομοιο και η βοσνια θα παραδεχτω οτι ειναι ισαξια μας. μεχρι τοτε ειναι απλα μια ομαδα που μας κερδισε 3-1.
τι ειναι τουτο το πραγμα ρε παιδι μου...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Kι εγώ θα ήθελα 3-5-2 αλλά εφόσον οι παίχτες δεν το παίζουν στις ομάδες τους είναι αδύνατον να το αφομοιώσουν με τις ελάχιστες προπονήσεις που κάνουν με την Εθνική.
Και βέβαια κανένα σύστημα δεν γίνεται να παιχτεί με τον Χολέμπας στο γήπεδο, εκτός από το σύστημα "γκολ εσείς, σέντρα εμείς".
Η Βοσνία με αυτή τη γενιά ποδοσφαιριστών έχει αποκλειστεί από Μουντιάλ 2010 και Γιούρο 2012, επειδή έπεσε πάνω σε Ισπανία-Πορτογαλία στα προκριματικά και στα μπαράζ.
Μπροστά οι παίχτες της είναι όντως τεράστιοι, πίσω είναι επιπέδου Χολέμπας.
Συμφωνώ βέβαια πως ένα κακό ματς ήταν αρκετό για μια ακόμα φορά να χυθεί άπλετη χολή κατά της Εθνικής Ελλάδος. Τέτοια είναι η φάρα μας, δυστυχώς.
οκ δεν τη μηδενιζω τη βοσνια, αλλα καθε ομαδα τα προτερηματα και τα μειονεκτημα τα της. και για τον τζεκο, δεν λεω οτι ειναι κακος παιχτης, μην τρελαθουμε, ομως για μενα το κυριο προβλημα ειναι πως απλα δεν παιξαμε καλα.
να πω την αληθεια δεν ειδα και μια βοσνια να μας πολιορκει.
υ.γ. με εμας ποτε ηταν που ειχαν φαει 4αρα?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Νομίζω το 2007, για τα προκριματικά του Γιούρο 2008.
BrazHlias (23-03-13)
Bookmarks