giorgossiderie (15-06-08)
αντωναρε καλη συνεχεια σε οτι κανεις.ησουν απο τους ακρογωνιαιους λιθους στην κατακτηση του euro.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
giorgossiderie (15-06-08)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Απλά μάθαμε δύο πράγματα:
1.- Θαύματα δε γίνονται κάθε μέρα
&2.- Πόσο μεγάλο ήταν το μέγεθος της αξίας της κατάκτησης του τροπαίου το 2004.
Χέρ Όττο και παιδιά μας ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ...
---------------------
![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-06-08)
"Όποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σέβεται τον εαυτό του, θα πρέπει να μην ανταποκριθεί σε καμμία πρόσκληση της εθνικής όσο στον πάγκο της κάθεται ένας προπονητής που έχει γύψο στον εγκέφαλο και έχει κάνει την εθνική "κλειστό κλαμπ"."
![]()
gdk7 (16-06-08)
πόσο πιο άσχημα μπορούν να παίξουν οι μέσοι μας ;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
θα το δεις με την ισπανια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μπασινάς : αλλού ντ΄ αλλού
κατσουράνης : ούτε μια σωστή ενέργεια
καραγκούνης : καραγκούνα σκετη
πατσατζόγλου : εκτος
μάλλον επιβεβαιώνονται όσοι έχουν πεί ότι λιγοψιχούν στα δύσκολα υπο το βάρος του πρωταθλητισμού . μας αποδεικνύουν γιατί δεν έχουν πάρει κανένα τίτλο .
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
το θεμα με την εθνικη ειναι οτι αυτο που επρεπε να ειχε κανει ο ρεχαγκελ το κανουν απο μονοι τους οι ιδιοι οι παλιοι παικτες.καταλαβαινουν οτι οτι ειχαν να δωσουν το εδωσαν,και με το παραπανω μαλιστα,και ενας ενας αποσυρονται.μονο ο γερμανος δεν το ειχε καταλαβει!![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
kouzoulo (16-06-08)
δεν συμφωνώ , ο ρεχάγκελ πήρε τους σίγουρους , τους καλύτερους που διέθεται . αν αυτοί δεν αποδίδουν τι άλλο να κάνει να μπει ο ίδιος να παίξει ;
giorgossiderie (16-06-08), IERO (03-07-08)
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ομάδα καθάρισε στα προκτιματικά.
Είναι λίγο δύσκολο να πάρεις άλλους, νέους, στα τελικά.
Είπαμε, η Ελλάδα δεν είναι σαν την Βραζιλία.
Ούτε την ποδοσφαιρική της ιστορία έχει, ούτε τους βραζιλιάνους.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
giorgossiderie (16-06-08)
giorgossiderie (16-06-08)
Εγώ θέλω να αφιερώσω αυτό το πόστ σε τρεις παίκτες που έκαναν την διαφορά στην ομάδα του 04 και ανέβασαν κατά την γνώμη μου την ομάδα ένα επίπεδο από την σημερινή : Ζαγοράκης – Βρύζας - Τσιάρτας .
Ηρεμία , σωστή καθοδήγηση των συμπαικτών του , σωστές πάσες και προπάντων ψυχή . έκανε όλους τους συμπαίκτες του να μοιάζουν καλύτεροι δηλαδή Θοδωρής Ζαγοράκης
Κίνηση χωρίς την μπάλα , σίγουρες πάσες , άνοιγμα χώρων . βασικότερο όλων ότι έπαιρνε τις αποκρούσεις διότι έμπαινε καλύτερα από τον καθέναν στους αμυντικούς , έσπαγε την μπάλα και έτσι μια απλή απόκρουση στον βρόντο την έκανε αντεπίθεση δηλαδή Ζήσης Βρύζας
Σωστές σέντρες , σωστά κόρνερ και μπαλιές . μια μπαλιά από οπουδήποτε ήταν εν δυνάμει αντεπίθεση δηλαδή Βασίλης Τσιάρτας
Δεν λέω ότι αυτοί οι παίκτες ήταν καλύτεροι από τους τωρινούς ή ότι έπαιξαν καλύτερα ΑΛΛΑ αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έκαναν την διαφορά .
ffyiannis (16-06-08), giorgossiderie (16-06-08)
πολυ σωστος φιλε μου.πολυ μεγαλη η απωλεια τους.αλλα αυτο ομως ηταν γνωστο το οτι δεν θα επαιζαν.απο εκει και περα ειναι το θεμα τι εγινε.δεν μπορει να χαραμιζεις τον τοροσιδη αριστερα μονο και μονο για να παιξει.το μεγαλο λαθος του γερμανου κατ'εμε ειναι οτι δεν αλλαξε τιποτα σε σχεση με το 04.αυτη τη φορα ομως μας ηξεραν![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
δεν μπορούσε αδερφέ να αλλάξει . πως αλλιώς να πάιξει δηλαδή ; δεν είχε παίκτες ικανούς για να αλλάξει το στύλ . σε όσους βασίστηκε πάτωσαν . όσο για τον τοροσίδη ήταν μάλλον αναγκαίο κακό
Αντε, αρκετά κράτησε αυτή η ιστορία.
Καιρός για ξεκούραση γιατι οι υποχρεώσεις μας αρχίζουν πιο νωρίς φέτος. Παιζουμε προκριματικό στα μέσα Αυγούστου. Ελπίζω και ο Ζεβ να ξεμπερδέψει με την Εθνική του σύντομα.
Αντε καλοκαιριάτικα...αλλος πληρώνει κι αλλος γ£$%άει......
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
θα συμφωνησω και εγω.αντε να πανε διακοπες και μετα προετοιμασια για να ειμαστε ετοιμοι οταν πρεπει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks