captain-cook (11-10-21), drizzt (11-10-21), giovanni#10 (11-10-21)
captain-cook (11-10-21), drizzt (11-10-21), giovanni#10 (11-10-21)
Το φαϊναλ 4 του Νεσιο Λιγκ ειναι μονο για να εχει πρεστιζ και να λενε οι νικτες οτι πηραν Ευρωπαικο τροπαιο.Οι δευτεροι των προκριματικων θα σχηματισουν 3 φαϊναλ 4 με 12 ομαδες συνολικα.Θα παιζουν μαζι και οι 2 πρωτες απο τη γενικη βαθμολογια του Νεσιονς,αλλα δεν πηραν την προκριση απο τα γκρουπ τους (τα γκρουπ του Νεσιο ή των προκριματικων,δεν εχω ιδεα).Και οι 3 ομαδες που θα κερδισουντα 3 αυτα φαιναλ 4 θα πανε Μουντιαλ.
To παραθετω και στα αγγλικα απο wiki,ωστε να μπερδευτειτε περισσοτερο:
Τhe ten group runners-up will be joined by the best two Nations League group winners, based on the [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], that finished outside the top two of their qualifying group. These twelve teams will be drawn into three play-off paths, playing two rounds of single-match play-offs (semi-finals and finals, with the home teams to be drawn), with the three path winners qualifying for the World Cup.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Γενικά όλα αυτά είναι χρήσιμα γιατί δεν παίζουν αρκετούς αγώνες ήδη οι παίκτες.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ε ναι,μην καλομαθουν κιολας απο την πολλη ξεκουραση!
περισσότερους αγώνες τζάμπα θέλουμε
Πολλή καλή εμφάνιση μέχρι τώρα, έχουμε 1 ακυρωθέν γκολ και 1 δοκάρι! (και τα 2 ο Μασουρίνιος).
differance (12-10-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-10-21), zionikos (12-10-21)
2ο δοκάρι!! Απίστευτα πράγματα γίνονται, τους παίζουμε κανονικά.
differance (12-10-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-10-21), zionikos (12-10-21)
Παραδόξως η εθνική μας πολύ καλή.... επτά τελικές,δύο δοκάρια, ακυρωμένο γκολ από Μασούρα και γενικώς η ομάδα μας δείχνει να τους έχει....
Μασούρας εξαιρετικός σε αυτό το ρόλο,δεν το περίμενα.... επίσης φοβερός Τσιμίκας,άλλη κλάση από Γιαννούλη,εάν έπαιζαν αντίστροφα απόψε θα είμασταν πολύ καλύτεροι..Μαυροπάνος εμπνέει σιγουριά και ο Μπακασέτας πολύ ανεβασμένος... Ανδρούτσος πραγματικά δεν ξέρω τι βύσμα έχει...
Send from my S20+ using Tapatalk
differance (12-10-21), zionikos (12-10-21)
Σίγουρα βλέπουμε την Εθνική βρε παιδιά?
Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια μπάλα από την Εθνική και μάλιστα σε ένα τόσο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα αλλά δε λέει να μπει η *μπιπ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Gtakis (12-10-21)
Ο Τσιμίκας στη Λίβερπουλ παίρνει μέχρι και τα κόρνερ, εδώ πίσω από τη σέντρα. Φοβερό πλάνο ο Ολλανδός μαέστρος. Ο Μασούρας 5 κλάσεις πάνω από όλους τους άλλους επιθετικούς μαζί.
Πάμε τώρα ένα ρυθμικά... Ba - Ka - Se - Tas, Ba - Ka - Se - Tas
Κάπως έτσι και με μπόλικη δουλειά από τους αρδ χτίζονται μύθοι ανάλογοι του Κατσουράνη και του Καραγκούνη.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
zionikos (12-10-21)
drizzt (12-10-21)
zionikos (12-10-21)
Ηλίθιο πέναλτι. Καληνύχτα.
zionikos (12-10-21)
panahs7 (12-10-21)
panahs7 (12-10-21)
zionikos (12-10-21)
Καλά κρασιά.
Bookmarks