masinGun (02-04-09)
Ο Ρεχάγκελ διάβασε καλά τα παιχνίδια του πρώτου Euro. Και του δούλεψαν όλα- μαζί κι η κωλοφαρδία του.
Έκτοτε απλώς δείχνει πόσο περιορισμένου επιπέδου και παρωχημένων αντιλήψεων προπονητής είναι. One-off ήταν για την Ελλάδα....
Για να μας δίνει το αποτέλεσμα της (πιθανής) συμμετοχής σε μεγάλες διοργανώσεις καλός είναι. Αυτά. Εμένα μου είναι εδώ και πολύ καιρό αποκρουστικός συνολικά.
Μετά το ματς με την Αλβανία, το 2-1 μετά την κατάκτηση της κούπας, εγώ θα τον είχα διώξει.
... there's no such thing as "too much"...
masinGun (02-04-09)
Βέβαια θα υπάρχει (και εδώ...) ο έτοιμος αντίλογος: "Ναι, να τον διώξουμε τον μυρωδιά και να ξαναέρθει ο Δανιήλ, ο Παναγούλιας κι ο Ιορντανέσκου"!
Εκτός του ότι το ελεεινό παρελθόν δεν μπορεί να νομιμοποιεί και να καθιστά "άξιο" ένα παρατεινόμενο ανεπαρκές παρόν, βαριέμαι να πω τίποτα περισσότερο- είναι αυτονόητα.
... there's no such thing as "too much"...
masinGun (02-04-09)
με υπέβαλαν ο ρεχάγκελ και οι διεθνής . δεν με αλυσοδέσανε και επειδή είχα την επιλογή , έκλεισα την τηλεόραση και πήγα για μπάσκετ .
Μώρας , Κεντρικός ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Παπαδόπουλος , Κεντρικός ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Κυργιάκος , Κεντρικός ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Σειταρίδης , Πλάγιος ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Τοροσίδης , Πλάγιος ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Κατσουράνης , αμυντικός ΜΕΣΟΣ
Καραγκούνης , Κεντρικός ΜΕΣΟΣ
Χαριστέας , Πλάγιος ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Γκέκας ,κεντρικός ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Σαλπιγγίδης , Πλάγιος ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
το 4-3-3 πού το είδες ;
το ότι ανεβαίνουν οι πλάγιοι , δεν τους κάνει μέσους . το ότι κάποιες φορές βρίσκονται δίπλα στους μέσους δεν τους κάνει μέσους . ούτε καν δεν έχουν την ιδιοσυγκρασία μέσου παίκτη
που την είδα την κεραμίδα ;
το ότι παίζαμε στην έδρα μας , με μια ομάδα 1,5 παικτών με 6 αμυντικούς .
το ότι παίζουμε με ένα τρόπο που στερείται λογικής .
το ότι παίζουμε με ένα σύστημα που εφευρέθηκε το 1910 και άμεσα απορύφθηκε από τους δημιουργούς του
είναι επιθετικό ποδόσφαιρο , το να μην σημαδευει με σέντρα ο Μώρας και ο Κυριάκος το Γκέκα ;
είναι επιθετικό ποδόσφαιρο , το να μην κάνει επέλαση ο Παπαδόπουλος γιατί δεν έχει που να την δώσει ;
δεν έχουμε απαίτηση να δούμε επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά έχουμε απαίτηση να δούμε ποδόσφαιρο.όταν οι διεθνής και ο ρεχάγκελ μας κάνουν το βαρύ πεπόνι και μας την λένε που δεν πατάει ο κόσμος στο γήπεδο , έχει ο κόσμος απαίτηση να του δώσουν λόγο να πάει να τους δει .
δεν χρειαζόμαστε ούτε μέσι , ούτε τέβεζ , ούτε ρονάλντο
-για να δούμε μια σέντρα να καταλήγει σε δικό μας παίκτη
-για να δούμε μια μπαλιά στα πόδια του γκέκα
-για να δούμε μια σωστή εναλλαγή
-για να δούμε μια σωστή πάσα του κατσουράνη ,μια σωστή σεντρα του σειταρίδη , μια πάσα του καραγκούνη χωρίς να μας τα πρίξει
-για να δούμε τρίτη πάσα που να μην καταλήγει στα μπακ
προβλήθηκε η χώρα μας στο γιούρο ή μας πήραν στο ψιλό ;;
υ.γ. εγώ πρώτος είπα στην αρχή της χρονιάς ότι αφού δεν παιζουν μπάλα οι ομάδες μας , δεν έχω απαίτηση η εθνική να μαγευει . αλλά κατάντησε να παίζει ακόμα και ο πανσεραικός καλύτερα από ΑΥΤΗ την εθνική
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Αφού καταφέρνετε να κάνετε ανάλυση του παιχνιδιού της εθνικής τι να πω !
Προσκυνώ...
.
προπονητή τον Λεμονή , με βοηθούς Χατζάρα-Τσιώλη και μάνατζερ τον Αναστασιάδη
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως;;;;; θα βγάλουμε μυρωδιά και τον Ότο;;;;;;;;;;;;;;;
ξεχάσαμε που ήμαστε ο καρπαζοεισπράκτορας κάθε πικραμένης ομαδούλας;;;;; με τον Χερ Ότο στον πάγκο κερδίζουμε ολα ...ΟΛΑ...τα εύκολα παιχνίδια!!!!!! δεν έχουμε χάσει ούτε ένα!!!!!! αυτό εχει ως αποτέλεσμα να πηγαίνουμε στις διοργανώσεις (2 Ευρω). δεν είναι και μικρό κατόρθωμα για τα επίπεδα της εθνικής.......
θυμηθείτε πού ήμαστε πριν από αυτόν.......
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
αδερφια μια απορια (εαν το παρατηρησε κανεις):
μετα το γκολ του Σαμαρα, ο Κατσουρανης σε ποιον κανει τη γνωστη κινηση με το αριστερο του χερι και το μεσαιο δαχτυλο σε καθετη θεση ως προς τη παλαμη?
και το κουνουσε κιολας προκλητικα ο μπαγασας...
στο παγκο του Ισραηλ ή σε καποιο ...δικο μας?
Καλά το κατάλαβα ότι δεν το είδες το ματς. Τι συζητάμε τότε?
Εσύ τώρα γιατί με υποβάλλεις στην ταλαιπωρία να σου απαντήσω αφού δε διαβάζεις αυτά που γράφω? Μίλησα εγώ για 4-3-3??Μώρας , Κεντρικός ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Παπαδόπουλος , Κεντρικός ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Κυργιάκος , Κεντρικός ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Σειταρίδης , Πλάγιος ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Τοροσίδης , Πλάγιος ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Κατσουράνης , αμυντικός ΜΕΣΟΣ
Καραγκούνης , Κεντρικός ΜΕΣΟΣ
Χαριστέας , Πλάγιος ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Γκέκας ,κεντρικός ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Σαλπιγγίδης , Πλάγιος ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
το 4-3-3 πού το είδες ;
το ότι ανεβαίνουν οι πλάγιοι , δεν τους κάνει μέσους . το ότι κάποιες φορές βρίσκονται δίπλα στους μέσους δεν τους κάνει μέσους . ούτε καν δεν έχουν την ιδιοσυγκρασία μέσου παίκτη
που την είδα την κεραμίδα ;
το ότι παίζαμε στην έδρα μας , με μια ομάδα 1,5 παικτών με 6 αμυντικούς .
το ότι παίζουμε με ένα τρόπο που στερείται λογικής .
το ότι παίζουμε με ένα σύστημα που εφευρέθηκε το 1910 και άμεσα απορύφθηκε από τους δημιουργούς του
Ούτε για επιθετικό ποδόσφαιρο μίλησα. Αντίθετα είπα "εάν θέλετε να δείτε επιθετικό ποδόσφαιρο μη βλέπετε την εθνική Ελλάδος..." Διάβασε βρε συ λίγο αυτά που γράφω και μετά απαντάς...είναι επιθετικό ποδόσφαιρο , το να μην σημαδευει με σέντρα ο Μώρας και ο Κυριάκος το Γκέκα ;
είναι επιθετικό ποδόσφαιρο , το να μην κάνει επέλαση ο Παπαδόπουλος γιατί δεν έχει που να την δώσει ;
δεν έχουμε απαίτηση να δούμε επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά έχουμε απαίτηση να δούμε ποδόσφαιρο.όταν οι διεθνής και ο ρεχάγκελ μας κάνουν το βαρύ πεπόνι και μας την λένε που δεν πατάει ο κόσμος στο γήπεδο , έχει ο κόσμος απαίτηση να του δώσουν λόγο να πάει να τους δει .
Για τα δεδομένα των παιχτών που έχουμε μια χαρά παίζουμε. Αυτό λέωδεν χρειαζόμαστε ούτε μέσι , ούτε τέβεζ , ούτε ρονάλντο
-για να δούμε μια σέντρα να καταλήγει σε δικό μας παίκτη
-για να δούμε μια μπαλιά στα πόδια του γκέκα
-για να δούμε μια σωστή εναλλαγή
-για να δούμε μια σωστή πάσα του κατσουράνη ,μια σωστή σεντρα του σειταρίδη , μια πάσα του καραγκούνη χωρίς να μας τα πρίξει
-για να δούμε τρίτη πάσα που να μην καταλήγει στα μπακ
Προφανώς εννοείς το Euro του 2008. Γιατί δε λες και για το 2004? Ή μήπως και αυτό σας χάλασε?προβλήθηκε η χώρα μας στο γιούρο ή μας πήραν στο ψιλό ;;
Ουδέν σχόλιον...υ.γ. εγώ πρώτος είπα στην αρχή της χρονιάς ότι αφού δεν παιζουν μπάλα οι ομάδες μας , δεν έχω απαίτηση η εθνική να μαγευει . αλλά κατάντησε να παίζει ακόμα και ο πανσεραικός καλύτερα από ΑΥΤΗ την εθνική
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
είδα αρκετό για να κρίνω , το α' ημίχρονο - δεν άντεξα άλλο
δεν κατάλαβες τί σου λέω .
δεν είπα ότι μίλησες για επιθετικό ποδόσφαιρο , απλά λέω πως δεν είναι επιθετικό ποδόσφαιρο τα βασικά του αθλήματος . εγώ τα βασικά-στοιχειώδη έχω απαίτηση να τα βλέπω από μια εθνική που έχει πάρει το ευρωπαϊκό .
Προφανώς , το Euro του 2008
αχαχαχαχαχαχαχα κορυφαιο το σχολιο για τα μαλλια του Οττο!
Κοσμα, απλα ο Γκεκας ειναι καλυτερος απο τον Χαριστεα. Οταν εβγαλε τον Γκεκα, περασε τον Χαριστεα κορυφη κ τον Σαμαρα αριστερα. Εκεινη τη στιγμη μπορουσε να βγαλει τον Χαριστεα κ ν αφησει τον Γκεκα, αυτο..
Οσο για τα χρονια, εκανα λαθος![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν είμαστε σοβαροί, η Ν.Αφρική είναι κοντά!
ΥΓ: ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...
που παει η ελλαδα ρε παιδια με χαλκια τερματοφυλακα???
καλα δε θα σχολιασω τον δελλα.. και την αγγελικουλα...
ειδε κανεις σας το τερμα που εβαλε ο διδυμος αδελφος του ζεβλακοφ στην κυπρο? δειτε το και θα καταλαβετε ποσο γρήγορα στριβει ο δελλας..![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Είναι πρωτοφανές αλλά και πέρα για πέρα αληθινό. Τα όσα γράφονται για την Εθνική μας και τον χερ Ότο είναι η πραγματικότητα. Όλοι έχουνε δίκιο. Απάισιο ποδόσφαιρο με παρωχημένους ποδοσφαιριστές, αλλά και αποτελέσματα και μοναδικές πορείες. Ας τα βάλουμε όλα σε μια τάξη. Κάποιο παιδί παραπάνω το άγγιξε το θέμα σε απόλυτο βαθμό. Αν διέθετε το ελληνικό ποδόσφαιρο ρονάλντους και ανρίδες να τον κακίσουμε για το αντιποδόσφαιρο- τροχοπέδη στο θέαμα που μπορεί να δώσουν στους φιλάθλους οι υπερπαίχτες. Ρίξτε μια ματιά όμως γύρω σας αγαπημένα μου γαυράκια. Καραγκούνηδες, μπασινάδες, κυριάκοι, αβράμηδες και άλλοι σαβουρογάμηδες. Κι όμως ο γερμαναράς κάνει θαύματα. Μας πάει σε γιούρο, κονφεντερέσιον, μουντιαλ. Μ΄αυτό το ξυπόλητο τάγμα παίρνει αποτελέσματα. Αστεια ομάδα λέει ο εβραίος; αστείος είναι ο ίδιος. Η ομάδα είναι ότι πρέπει για τα σχέδια του σύγχρονου φόν ριχτόφεν, του μόνου κατάλληλου προπονητή για το ποδόσφαιρό μας. Του μόνου που μπήκε στο κόπο να καταλάβει τις δυνατότητες και τις προοπτικές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Του μόνου που προφέροντας αηδιαστικό θέαμα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Να φέρνει νίκες και προκρίσεις. Γιατί λέτε ιορντανέσκου πολυχρονίου και άλλοι και δε λέτε φέργκιουσον, μουρίνιο και καπέλλο; Δηλαδή σαν προπονητές της εθνικής τι θα έκαναν αυτοί οι πολυδιαφημισμένοι; τίποτα περισσότερο από το να μας προσφέρουν ατελείωτη ξεφτύλα με τελική κατάληξη τη κλωτσοπέτα τους.
Ας το πάρουμε απόφαση. Αυτό το ποδόσφαιρο μας ταιριάζει να παίζουμε και μόνο με αυτό θα έχουμε κα΄ποια τύχη πάντοτε. Τρόμος μου είναι να μην εγκαταλείψει ο Όθωνας και ευχή μου να ζήσει μέχρι τα 100 και να προπονεί μέχρι τότε την ομάδα μας και ας παίζει ο δέλλας στα 55 του. Του έχω τόση εμπιστοσύνη όσο και στη μάννα μου....
---------------------
![]()
Δηλαδη ειμαι τοσο σιχαμερος που δεν εδινα και δε δινω δεκαρα για την εθνική και φυσικα θεωρω "εθνική εκπροσώπηση" τους αγώνες των Εθνικών ομάδων σε όλα τα αθλήματα, οσο θεωρώ "εθνική εκπροσώπηση" τη συμμετοχή του ... Sakis με ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ τραγουδι στη Γιουρο-Βυζί;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks