Ματς απ' τα οποία ξεχωρίζουν οι αρχιδάτοι απ' τις νούλες. Και ειδικά απέναντι σε κάτι Σλοβενίες που δεν είναι θεριά. Αν αποτύχουν και σήμερα τον πούλο όλα τα λαμόγια.
Αλλού είναι το ερώτημα: Ακόμα και με αυτή τη Σλοβενία (η οποία έχει μείνει στα μεγαλεία της εποχής του Ζάχοβοτς και του Κάτανετς), φτάνει ένας Φορτούνης, παρέα με έναν Μπακασέτα και ίσως με τη βοήθεια του Τσιμίκα να κάνουν μία εθνική ικανή να πάρει αποτέλεσμα;
Φορ, δεν υπάρχει.
Μεσοεπιθετικά, Λημνιός και Μασούρας βγαίνουν "μία η άλλη" (ο ένας είναι πιο κινητικός, ο άλλος σκοράρει περισσότερο), και ο Μάνταλος, αν μπει παίζει στη θέση ενός από τους άλλους δύο (Φορτούνης, Μπακασέτας).
Μεσοαμυντικά, μόνο ο Ζέκα τρέχει ενώ οι άλλοι δύο (Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης) είναι περιορισμένων αποστολών και μόνο ανασταλτικών.
Στα ακραία μπακ, οι τέσσερεις καλύτερες πιθανές επιλογές αγωνίζονται στην ίδια θέση (Τσιμίκας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κούτρης - αν επανέλθει) - δεξιά με κάτι Μπακάκηδες ή Βασιλαντωνόπουλους θα τη βγάλουμε - εκτός αν ο Ουες του ΟΦΗ δείξει σημεία προόδου.
Στα στόπερ έχουμε εμπάρκο στους τρεις καλύτερους και τη βγάζουμε με πειράματα βάσει δυνατοτήτων (Χατζηδιάκο, Σβάρνα), ή με πατέντες (Τζαβέλλα, Σταφυλλίδη) και
Στο τέρμα, οι επιλογές είναι περιορισμένες χωρίς κάποια να υπερέχει σαφώς, έστω και από άποψης φόρμας (Μπάρκας, Βλαχοδήμος).
Με την παρούσα διοικητική δομή στην ΕΠΟ, φυσικά, μη περιμένουμε θαύματα - εδώ κατορθώσαμε να αποδυναμώσουμε ακόμα και τις μικρές εθνικές, στις οποίες όλο και κάτι γινόταν τόσα χρόνια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ματς απ' τα οποία ξεχωρίζουν οι αρχιδάτοι απ' τις νούλες. Και ειδικά απέναντι σε κάτι Σλοβενίες που δεν είναι θεριά. Αν αποτύχουν και σήμερα τον πούλο όλα τα λαμόγια.
Ενώ αν πετύχουν, θα τους κάνουμε μάγκες; Ξήλωμα με όλη την ομοσπονδία θέλει αυτό το αγωνιστικό εξάμβλωμα.
Ευτυχώς παίζουν ο μπακασετας κ ο γιακουμακης
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τελείως μεταξύ μας, το αυτονόητο ήταν ότι δεν έπρεπε να είμαστε στο συγκεκριμένο γκρουπ: Story of our lives - από την αρχή είναι κάτι λάθος και το θεωρούμε ως φυσιολογικό δεδομένο, πάνω στο οποίο χτίζουμε την όλη εξέλιξη.
Όσοι παίζετε στοίχημα, παίχτε ότι έχετε σε πέναλτι. Ο κουραμπιές ο Ντελ Γκράντε σφυρίζει.
If you feel old enough τον προπονητή της Σλοβενίας τον θυμάμαι να παίζει στη Μάριμπορ και να βγάζει ασσίστ από σπόντα στον Γιουσκόβιακ για να γίνει το 1-0 στο Καραϊσκάκη σε παιχνίδι του ΟΥΕΦΑ και να κάνει το πέναλτι για το 2-0.
drizzt (18-11-20)
panahs7 (18-11-20)
Αν τους ψήσεις στον αέρα και δεν τους έχεις ζυμώσει καλά, δε σφυρίζουν απλά - γαμιούνται...
Χαλαροί και περπατάνε οι περισσότεροι. Λες και δεν υπάρχει μόνο 1 αποτέλεσμα.
Πάνο, εγώ στη θέση ορισμένων, μπορεί να έβαζα και αυτογκόλ...
Το ίδιο λέμε, πάνω - κάτω. Είσαι ένας από τους υπόλοιπους και λες "Τζαβέλας στόπερ, Μαυρίας δεξί μπακ, Κουρμπέλης (που έχουν αρχίσει να τον ξεφωνίζουν στο βάζελο) κόφτης και Γιακουμάκης φορ; Ρε άντε γαμηθείτε..."
drizzt (18-11-20)
Σαπάκι απ' τα λίγα ο Μαυρίας.
Αυτός που τον κάλεσε, του άλλαξε θέση και τον βάζει, τί είναι;;;
Πόσο στόκος είσαι Τζαβέλα; Του δίνει κανονικά θέατρο και κίτρινη και πρέπει να το παίξει και μάγκας.
Αλήθεια πιστεύετε ότι αυτό το εξάμβλωμα αξίζει κάτι;;;
Bookmarks