Χαρα στην υπομονη σου ρε Παπασταθοπουλε. Γαμημενοι ΑΡΔ.
Εχει χασει αλλο ενα ματς με την αντιπαλη ομαδα να εχει 3 τελικες,
ειναι μεσα στα νευρα και παει ο αλλος και επιμενει σε μια ερωτηση,
που ουτε ξερει, ο Παπασταθοπουλος, ουτε ειναι η αρμοδιοτητα του να ξερει.
Προπονητης ειναι ρε δημοσιογραφακο και θα σου απαντησει γιατι δεν κανει φασεις η ομαδα;
Και ενω βλεπεις οτι ο αλλος ειναι κουρασμενος-νευριασμενος συνεχιζεις ακαθεκτος,
να μαθεις την αληθεια που μας κρυβει ο Σωκρατης.
Χαρα στην υπομονη σου ρε Παπασταθοπουλε. Γαμημενοι ΑΡΔ.
voskos_7 (06-09-15)
Εγω δεν ειδα καποιο λαθος του αρδ στην προκειμενη
Ειπε ο παπασταθοπουλος οτι κανανε φασεις και σωστα επεμεινε ο αρδ αφου δε καναμε ΚΑΜΙΑ κλασσικη ευκαιρια.
Ακου λεει καναμε φασεις μεχρι το 35 που χαμε δυο σουτ ξερω γω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-09-15)
Ε το θεμα βρε σταθη ειναι αν απειλεις τον αντιπαλο και αν θελουμε να μιλησουμε πιο συγκεκριμενα ο παπασταθοπουλος αναφερθηκε σε ευκαιριες.
Γενικα ειναι fail να προσπαθησεις να βγεις απο πανω μετα απο τετοια ξεφτιλα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-09-15)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Du3lisT (06-09-15)
voskos_7 (06-09-15)
Αρχίδια ευκαιρίες είχαμε. Για μένα μαλάκας ο ΑΡΔ, μαλάκας και ο Σωκράτης. Αν ήταν σε καμιά Αγγλία δηλαδή που θα είχε κανένα ξύπνιο ΑΡΔ απέναντί του θα έβαζε τα κλάματα??
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
dtakis80 (06-09-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-09-15), Red&White-Nick-7 (06-09-15)
Αυτό που σχολιάζουμε, δεν είναι το αν έχει δίκιο κάποιος από τους δύο και ο άλλος δεν έχει: Αν ο Γάτας, είχε στοιχειώδη ανατροφή, ως ον, θα έκανε την ερώτηση και δεν θα σχολίαζε την τοποθέτηση του ερωτώμενου με αυτόν τον τρόπο και με αυτήν την επιμονή. Ο παίκτης, έτσι κι αλλιώς, δεν είναι αναμενόμενο να έχει τέτοια αντανακλαστικά και πολύ περισσότερο, όταν το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου βολικό και ακόμα περισσότερο, δεν μιλάμε καν για κάτι μεμονωμένο
Στην τελική, σε άλλες χώρες, τις επισημάνσεις και τις τοποθετήσεις αυτού του είδους, απέναντι στους παίκτες, τις κάνουν άτομα, όπως ο Λίνεκερ, ο Σίρερ, ο ΜακΚόιστ, ο Μπρέμε, ο Μπάσλερ, ο Τζοργκαεφφ και όχι διάφοροι βυσματοντενεκέδες που βγάλανε με μέσο το Λύκειο και πληρώσανε δίδακτρα για να μάθουν μία δουλειά από άλλους, πιθανώς και χειρότερους.
Ομαδάρα. Οι εκλογές το 2015 ήταν περισσότερες από τους βαθμούς της Εθνικάρας στον όμιλο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-09-15), Red&White-Nick-7 (06-09-15), SAF-7- (07-09-15), voskos_7 (06-09-15)
Οι δημοσιογραφοι ειναι οι μεγαλυτεροι μαλακες και οι χειρότεροι ρουφιανοι.
Και μπουνια στα μουτρα να του χε ριξει ο Παπ του κλαπαρχιδα αρδ,με τον Παπ θα ημουν.
Κι οι ποδοσφαιριστες ανθρωποι ειναι και νιωθουν κι αυτοι,δεν πικραινεται μονο ο κοσμος κι οι αρδ με τα χαλια της Εθνικης.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
voskos_7 (06-09-15)
sabar77 (06-09-15)
Το προβλημα της εθνικης δεν ειναι οτι δεν κανει φασεις.
Θυμαμαι στη "χρυση" εποχη 2004-2014, κατι ηρωικες νικες με Μαλτες και Λουξεμβουργα,
με γκολ κεφαλια-καραμπολα στο 94' και οι παικτες κουβαρι απο τα πανυγηρια.
Αυτο ειναι το ταβανι της Εθνικης, 2-3 φασεις ανα αγωνα.
Απλα παλια ειχαμε και επιθετικους που ξερανε να κανουν τη δουλεια τους.
Εχουμε φτασει σε σημειο να καλειται ο Αραβιδης και ο Φουντας στην εθνικη.
Και δεν ειναι παραλογο, οι "πρωτοκλασατοι" στις επιθετικες θεσεις απετυχαν παταγωδως.
Δοκιμασαμε Λαζαρο, Μητρογλα, Κλαους, Μαυρια, Φορτουνη, Κονε, Μανταλο κλπ.
Δεν κανουνε τα παιδια. Δεν μπορουν να ανταπεξελθουν στο παιχνιδι της Εθνικης.
Eίναι πολεμος συμμοριών δημοσιογραφων/μανατζαρέων μέσα στην εθνική
υπάρχουν αθλητές που τους είπαν: "υπόγραψε σε εμένα για μάνατζερ και θα έχεις εγγυημένη θέση"
Γιαυτό από ορισμένα μμε ακουγόντουσαν ατάκες να φύγουν οι γέροι, γιατί δεν παίζει ο τάδε και ο δείνα, πότε θα κάνουμε φάσεις κλπ.
Το θέμα σε όλα αυτά ήταν να γίνει η δοσολοψία...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Το θεμα ειναι πως κανεις δεν ενδιαφερεται να βλεπει τα "συζυγικα" τους καβγαδακια μετα απο τοσα που εχουμε δει εντος γηπεδου,και δε μιλαω αποκλειστηκα για το ματς με τη Φινλανδια. Η δουλεια του ποδοσφαιριστη ειναι να κλωτσαει μια μπαλα και του μλκα αρδ να προσπαθει να το παιξει δημοσιογραφος. Βγες πες τη γνωμη σου για το τι εγινε στο παιχνιδι και φυγε αν δε σε καλυπτει η βλακεια του αρδ. Τα υπολοιπα ειναι απλα γελοιοτητες...
Πάντως είναι αξιοπερίεργο που η ίδια εθνική που έπαιζε στο Μουντιάλ δεν μπορεί να κερδίσει τους καφενέδες. Άντε και δεν υπάρχει ο περιπατητής Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι στην ποιότητα.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Faithful (06-09-15)
Αξιοπερίεργο είναι που πήρε ευρωπαϊκό, όχι αυτό. Αυτό λέγεται επιστροφή στην πραγματικότητα.
There is a Dude in town
BrazHlias (07-09-15)
Bookmarks