Τι είναι πιο βαρύ απ το θα μας κλασουν τ αρχιδια δλδ;
Τα ίδια έλεγε και η Άστον Βίλα μετά την εντός έδρας πούτσα από τον Θρύλο μας και ήρθε εδώ και ξαναμύρισε τον κρίνο. Αφήστε τους να λένε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τι είναι πιο βαρύ απ το θα μας κλασουν τ αρχιδια δλδ;
Nikolaos_Kokkinos (14-11-24)
πολύ κόσμος περιμένει αυτόν τον αγώνα
μπήκα να πάρω εισιτήριο λίγες μέρες όταν βγήκαν και είχαν εξαντληθεί πολύ γρηγορά
μακάρι να νικήσουμε να φτιάξουμε εναν πυρήνα πάλι
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
the fourth world μην σου πω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Για την επόμενη σελίδα
Το αρπάξαμε νωρίς νωρίς απ' τους Άγγλοι. Δεν περνάμε κέντρο ντωμεταξύ.
Βάλτο ρε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πω τι έσωσε ρε!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν υπάρχει ελπίδα σήμερα, σβηστά κερδίζουν. Καλά θα ήταν έστω Χ να τέλειωναν όλα από απόψε, αλλά δεν μπορούν. Τουλάχιστον να μείνει το 1 γκολ διαφορά για να παραμείνουμε 1οι και μετά να πάμε για νίκη στη Φινλανδία με ίδια ή περισσότερα γκολ απ' ότι θα κερδίσουν οι Άγγλοι τους Ιρλανδούς (αν και πιστεύω ότι άνετα θα φάνε τάλιρο απ' τα ξαδέρφια τους).
Να πούμε και 2 λόγια για τη κουτοφραγκη τακτική να παίξουν στο ΟΑΚΑ μόνο και μόνο για τα έσοδα από τα εισητηρια. Λίγη ντροπή δηλαδή. Να αφηνεις την έδρα σου στο πιο κρίσιμο ματς
drizzt (14-11-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-11-24)
Τέλος. Όσο κράτησε το όνειρο της 1ης θέσης καλά ήταν.
Σελίδα άνοιξε
Πλάκα μας έκαναν σήμερα.
2 κλάσεις πάνω οι Άγγλοι σήμερα, δε μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω η Εθνική.
Χαλαρα με τα δευτερα το πηραν. Καλοι ειμαστε οταν ειμαστε χαμενοι απο χερι κι αρχιζουμε τα πατριωτικα, αλλα οταν πρεπει να παιξουμε μπαλα στα ισα απεναντι σε τετοιους αντιπαλους ειμαστε για τριμπαλο.
Δε πειραζει, ας παμε για τη 2η θεση τωρα κι ο,τι γινει.
Νταξ' τα λεφτά από τα εισιτήρια τα τσεπωσαμε στο οακα, όλα καλά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Kαριοληδες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks