Θαμπωθήκαμε και απόψε! Μπαλάρα! Εύγε!
Δε μας φτάνει αυτή η υπνηλία,έχουμε και τον μαλάκα τον Σωτηρακόπουλο να μου 'ρχεται να ξεράσω όταν τον ακούω... Πιο σαχλαμάρας,πεθαίνει...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Σωτηρακόπουλος από το +2,5 φώναζε τελευταία φάση.
Στην γειτονιά μου πετάξανε βεγγαλικά μετά το τέλος του αγώνα!!!
Το γυρνάω στον ΑΝΤ1 να δω το μπάσκετ και πέφτω σε διαφημίσεις με ταινίες του στυλ διδυμοι πύργοι. Αύριο πάω να γεμίσω βενζίνη.
Ενα βράδυ μούρλια...
Για τους αντιπάλους τους λέω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ελα. Κι εγώ νόμιζα πως σύγκρινες την Ολλανδία με το Λιχτενστάιν.
Ρε συ, τι δεν κατάλαβες? Εσύ λες πως οι Αρμενίες κι οι υπόλοιποι είναι καλύτερες ομάδες από το Λιχτενστάιν. Κι εγώ συμπληρώνω πως κι η Ολλανδία, η Γαλλία κλπ έχουν παίχτες παγκοσμίου κλάσεως κι όχι Μήτρογλονίνηδες.
The Dude (07-09-13)
Οχι πως εχει σημασια, αλλα στα προκριματικα σε περιπτγση ισοβαθμιας μετραει πρωτα η διαφορα των γκολ (συνολικα) και μετα τα μεταξυ μας.
Το χειροτερο μερος ηταν οι συνεντευξεις μετα τον αγωνα. Μιλαμε φουλ της μαλακιας...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (07-09-13)
λογικο να υπαρχουν εκπληξεις πολλοι παιχτες ειναι ντεφορμε αυτην την περιοδο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
σιγα δεν ειναι τιποτα θα πεταξουμε δυο 10αρες στα αλλα ματς και το χουμε...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πάντως ό,τι και να λέμε, με τίποτα δε θα ήθελα να είμαι αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος για την πρόκριση!!
Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, πάντα τα καταφέρνει στο τέλος!!!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (07-09-13)
Ευτυχώς είχα στενές επαφές με 3,5 λίτρα μαύρη μπύρα και δεν μπόρεσα να δω την ομαδάρα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
zoupan, όποιος παραβαίνει τους κανόνες του forum να τον βάζεις υποχρεωτικά να βλέπει ΟΛΟ το ματς που έβαλες για τιμωρία!!!
Αστρο λαμπρό την οδηγεί εδώ και μια δεκαετία.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όχι νικόλα μην είσαι τόσο επιεικής.
Θα το βλέπει όλο το ματς ο παραβάτης και μετά θα απαντάει και σε ερωτήσεις του ζουπαν σχετικά με το σπικάζ του τρισμέγιστου Σωτηρακόπουλου:
π.χ. πόσες φορές είπε "να το το 2-0", τι είπε στην αποβολή του Χολέμπα, πώς κρατήθηκε ξύπνιος στο Α' Ημίχρονο ο κυρ-Χρήστος κλπ.
voskos_7 (08-09-13)
Bookmarks