εγω ειμαι ελληνας και ειμαι υπερηφανος..και ειμαι υπερηφανος γιατι το 2004 βγηκα πρωταθλητης ευρωπης.. και οφείλω σαν ελληνας να σεβομαι το εθνοσημο που εχει πανω η φανελα..και χεστικα ποιος το φοραει.επιδει εκαναν την εθνικη μπουρδελο κατι λαμογια..θα τα βαλω με την ομαδα?οχι θα τα βαλω με τους διοικουντες της ομαδας..
Σιγουρα οχι,εγω δεν αναφερομαι σε αποδοση εγω μιλαω καθαρα για το σεβασμο που πρεπει να εχουμε στην εθνικη για τα πολλα ή τα λιγα που μας εχει δωσει σαν λαος σε ολα τα επιπεδα.Και εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος με αυτο που βλεπω στην εθνικη ποδοσφαιρου και φυσικα δεν συμφωνω σε οτι κανουν οι παραγοντες της και φυσικα θελω και περιμενω να δω κατι παρα πολυ καλυτερο απο αυτο που βλεπω χρονια τωρα.Εγω μιλαω καθαρα και μονο για τον σεβασμο που πρεπει να εχουμε για την εθνικη και για την απαξιωση των λιγων ή των πολλων που εχει κανει μεχρι τωρα.Αυτο μονο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didnt understand the assignment.
I told them they didnt understand life."
—John Lennon
Εθνική Ελλάδος: Στο Top 10 των πιο... αντιπαθητικών ομάδων!
[ links. ]
Φαίνεται ότι στο «στομάχι τους έχει κάτσει» η Εθνική Ελλάδος και δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ... από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού αν και έχουν περάσει 6 χρόνια.
Σύμφωνα με αγγλική ιστοσελίδα goal.com, η Εθνική του Ρεχάγκελ κατετάγη 5η στον κατάλογο με τις πιο αντιπαθητικές ομάδες. Όμως στη λίστα αυτή βρίσκουμε και την Αργεντινή του Ντιέγκο Μαραντόνα που απο την περίοδο του 1990 είναι στην πρώτη θέση, την Μπάγερν του 1970 στη δεύτερη , την Εστουντιάντες 1967-1970, στην τρίτη θέση, την Λίντς επί Ντόν Ρέβι στην τέταρτη θέση και την Εθνική Ελλάδος στην πέμπτη. Για την γαλανόλευκη Εθνική γράφτηκε στο αγγλικό site ότι έπαιξε αντιποδόσφαιρο. Στην 6η θέση βρίσκουμε τη Γιουβέντους στην οποία χρεώνεται ότι «μέχρι το 2006 την έσπρωχνε η διαιτησία.
Στην 8η θέση είναι η εθνική Ιταλίας για το διαχρονικό αντιποδόσφαιρο που παίζει, στην 9η η Αρσεναλ ως βαρετή ομάδα την περίοδο 1986-1995 και στη 10η η Ρεάλ Μαδρίτης.
(Σχολιο: Αναζητω την 7η θεση...την πηρε πουθενα το ματι σας??)
H MANU ειναι η 7η.
10) Ramon Calderon’s Real Madrid 9) Arsenal 1986-1995 8 )Italy – Always 7) Manchester United Post-1993 6) Juventus – Always 5) Greece 2004 4) Don Revie’s Leeds United 3) Estudiantes 1967-1970 2) Bayern Munich 1970s 1) Argentina 1990
10) Ramon Calderons Real Madrid 9) Arsenal 1986-1995 Italy – Always 7) Manchester United Post-1993 6) Juventus – Always 5) Greece 2004 4) Don Revies Leeds United 3) Estudiantes 1967-1970 2) Bayern Munich 1970s 1) Argentina 1990
Bookmarks