differance (04-11-09)
Molis agorasa eisitirio stin 9. Ama einai kaneis allos apo to forum, as steilei PM na vre8oume gia kana mpyroni.
differance (04-11-09)
differance (04-11-09), sirkostas (05-11-09)
Mέσα κι εγώ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γιατί θα έρθεις και συ;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Tι μερα ειναι ο αγωνας ρε παιδια?
*****8.23*****
Αγορα μεσω ιντερνετ,ενταξει?Ολα καλα?Ειναι ασφαλες?
*****8.23*****
Μηπως υπαρχει περιπτωση κανεις(Νικος)να περασει απο το Καραισκακη,να μου παρει ενα εισητηριακι και να του δωσω τα λεφτα το βραδυ?Λεμε τωρα,μηπως...![]()
*****8.23*****
Ωρε πούστη μου από το αεροδρόμιο κατευθείαν Γαβράκια με κόβω
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Παίζει και Beer Academy κοντά στο OAKA
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τέλος (όχι ο Γουλιέλμος) πάντων (και όχι των Αγίων) αν οργανώσετε μάζωξη ενημερώστε με, με την επιφύλαξη ότι Σάββατο γυρίζω από Γερμανία
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
θα φαμε καλα με την ουκρανια....παει το μουντιαλ....το 2014 τωρα και αμα....αν την γλητοσουμε με 4 γκολ καλα θα ειναι....
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Πολύ σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το Ουκρανία-Ελλάδα στην πόλη του Ντόνετσκ στις 18 Νοεμβρίου για τα μπαράζ του Μουντιάλ.
Αυτό λόγω της γρίπης των χοίρων που έχει αφανίσει 64 ανθρώπους μέχρι στιγμής στην Ουκρανία με την FIFA να έχει θορυβηθεί και να σκέφτεται το ενδεχόμενο η αναμέτρηση να γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου.
Οι Ουκρανοί στην προσπάθεια τους να αποτρέψουν την παγκόσμια ομοσπονδία να προβεί σε μια τέτοια κίνηση εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μοιράσουν μάσκες στους φιλάθλους στο γήπεδο για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού!..
ναι και μολις βαλουν γκολ θα πεταξουν και μασκες και τα παντα ολα...![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
εχει καλεσει τον τοροσιδη?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οι εξωφρενικές απαιτήσεις των Ουκρανών καθιστούν ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση του επαναληπτικού αγώνα μπαράζ μεταξύ Ουκρανίας και Ελλάδας στις 18 Νοεμβρίου. Η ουκρανική ομοσπονδία αξιώνει 500.000 ευρώ από το Mega για την πώληση των δικαιωμάτων μετάδοσης της αναμέτρησης στην «Ντόνμπας Αρένα» αξιώνοντας παράλληλα τη δωρεάν παραχώρηση των δικαιωμάτων μετάδοσης του αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Οι ιθύνοντες του «μεγάλου καναλιού» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις παράλογες απαιτήσεις των Ουκρανών, ενώ θεωρείται μάλλον απίθανο να δεχτεί τους παραπάνω όρους κάποιος άλλος σταθμός. Πάντως το βέβαιο είναι πως ο πρώτος αγώνας μπαράζ θα μεταδοθεί από το Mega το προσεχές Σάββατο στις 20:00.
Ναι. Όπως και τους επίσης τραυματίες Καραγκούνη, Χαλκιά και Μάκο. Αναλυτικά η αποστολή:
Σηφάκης(Άρης), Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Τζόρβας(Παναθηναϊκός)
Βύντρα(Παναθηναϊκός), Μόρας(Μπολόνια), Κυργιάκος(Λίβερπουλ), Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός), Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος(Τζένοα), Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός)
Τζιόλης(Παναθηναϊκός), Μάκος(ΑΕΚ), Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Πλιάτσικας(Σάλκε), Νίνης(Παναθηναϊκός)
Χαριστέας(Νυρεμβέργη), Σαλπιγγίδης(Παναθηναϊκός), Γκέκας(Μπάγερ Λεβερκούζεν), Σαμαράς(Σέλτικ), Μήτρογλου(Ολυμπιακός), Κουτσιανικούλης(ΠΑΟΚ).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks