IERO (01-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-05-14), sirkostas (20-05-14)
ΜΕΓΑΛΕ ΟΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ!!!
Ήμουν μέσα στον Τελικό του 2004. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
IERO (01-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-05-14), sirkostas (20-05-14)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-05-14), sirkostas (21-05-14)
The Dude (21-05-14)
BrazHlias (21-05-14)
Το τριο Στουτζες που χουμε στο κεντρο της Εθνικης παιζει να ειναι απ τα χειροτερα στην ιστορια.
Κατσουρανης-Τζιολης-Μανιατης.
Παναγια βοηθα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
captain-cook (31-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-05-14), sadi (31-05-14)
Αυτό με τις 40ρες μπαλιές, λες κι έχουμε τον Μπέκαμ μέσα, καινούρια παπαριά είναι; Βάλτε λίγο τη μπάλα κάτω ρε!
Μακαρι να μην ειναι τπτ τπυ σωκρατη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χαχα τι βουτηχτης ρε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αμα δεν εισαι φαν της εθνικης παντως το ποδοσφαιρο που παιζει σου ρχεται να φουνταρεις ή να σε παρει ο υπνος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ πάντως διαφωνώ, όλο το ρόστερ της Εθνικής έχει τεράστια εμπειρία και ποτέ δεν θυμάμαι να έχει και τέτοια ποιότητα. Πρέπει να βρεθεί ένας προπονητής με επιθετική φιλοσοφία να παίρνουμε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού, δεν είμαστε το 2000 να παίζουμε άμυνα και να ψάχνουμε τον ψηλό φορ. Στο σημερινό παιχνίδι, η ίδια Εθνική μερικών ετών πίσω θα προηγούνταν 1 και 2-0. Εντάξει, υπάρχει μια χαλαρότητα και ξεμούδιασμα πριν το Μουντιάλ, αλλά η τακτική του μαλάκα του Φερνάντο είναι για τα πανηγύρια. Δυστυχώς θα πάμε στη Βραζιλία με μεγάλες δυνατότητες και θα κάνουμε πάλι μια τρύπα στο νερό...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ρε γαμω την πουτανα μου ολους τους καλους παιχτες θα μας φαει αυτη η εθνικη![]()
—John Lennon
Τον μανωλα κ τα ματια σας κομπογιαννιτες
Sent from my iPad using Tapatalk
Ο Φετφατζίδης θα πρεπει να αποκλειστεί από την αποστολή για τη Βραζιλία. Ο αληταράς προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σε ατομικό επίπεδο, μόνο στα σέντερ μπακ υπάρχει ποιότητα άξια λόγου.
Ας πάψουμε να ονειροβατούμε περί της δήθεν ποιότητας των παιχτών που δεν τους αφήνει ο κακός Οττο κι ο κακός Σάντος να παίξουν μπαλλάρα. Ομάδα που δεν διαθέτει έναν επιτελικό της προκοπής ή έναν διεμβολιστή που να μπορεί να κάνει δυο ντρίμπλες και να μπει στη περιοχή. Ομάδα που το -και καλά- μεγάλο αστέρι της πήγε στην Αγγλία και γελάει ο κόσμος.
Οποιος προπονητής προσπαθήσει μ' αυτούς τους παίχτες να παίξει σ' ανοιχτό γήπεδο, θα γίνει ο αγαπημένος όλων των παιχτών του στοιχήματος παγκοσμίως. Σε κάθε αγώνα της εθνικής, θα παίζεται ποσό ίσο με το χρέος της Ελλάδας στο όβερ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εντάξει, καλό θα ήταν να μην βιαζόμαστε: Είναι αυτό που βλέπουμε και θα ξεφωνήσουμε όταν πρέπει, λίγο παραπάνω από όσο πρέπει.
Θα συμφωνήσω με τον πρόεδρο ότι ο Φετφατζίδης, είναι εμφανώς εκτός κλίματος ομάδας και διαφωνώ κάθετα με την κλίση του και τον παροπλισμό του Νίνη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αναλογικά με τις προηγούμενες Εθνικές αν το πάρεις, δεν έχει η σημερινή ποιότητα; Δεν έχουν ποιότητα Σαμαράς, Μήτρογλου, Κατσουράνης κτλ κι έχει μόνο η άμυνα; Με την Εθνική που σήκωσε το Euro πριν 10 χρόνια, ατομικά είναι η μέρα με τη νύχτα. Απλά η σημερινή δεν είναι ομάδα πρώτον και δεύτερον ναι δεν έχει έναν ικανό προπονητή να παίξει -όχι επιθετικά αν δεν θες- αλλά ένα σχήμα που της ταιριάζει.
Τι έχει κάνει ο Σάντος δηλαδή και πρέπει να τον προσκυνώ; Που παίζει μαζική άμυνα, με 40ρες μπαλιές στην επίθεση και παροπλισμένο ίσως το καλύτερο δεξί μπακ στην ιστορία της Εθνικής; Να πάει να πνιγεί και να προπονήσει καμιά Νασιονάλ Μαδέιρα ο κατσαπλιάς. Με έναν προπονητή επιπέδου, η Ελλάδα στο Μουντιάλ θα περνούσε περίπατο τον όμιλο...
Bookmarks