Αν ο Καραγκούναρος ήξερε τι θα έβλεπε από τον πάγκο (πλέον) της Εθνικής, δε θα σταματούσε το ποδόσφαιρο και θα συνέχιζε να αγωνίζεται σε αυτή μέχρι τα σαράντα του. Αλλά μην λέμε μεγάλα λόγια. Ποτέ δεν είναι αργά για μια επιστροφή...
εκατσαν πολλα μαζι ειναι και λιγο "yes sir" ο ρανιερι και εφτασε το πραγμα εδω που εφτασε.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν ο Καραγκούναρος ήξερε τι θα έβλεπε από τον πάγκο (πλέον) της Εθνικής, δε θα σταματούσε το ποδόσφαιρο και θα συνέχιζε να αγωνίζεται σε αυτή μέχρι τα σαράντα του. Αλλά μην λέμε μεγάλα λόγια. Ποτέ δεν είναι αργά για μια επιστροφή...
Μπράβο στον Ρεχάγκελ για αυτά που έκανε ως αποτέλεσμα και κυρίως μπράβο για την ομαδικότητα του σύνολου. Ως προπονητή τον θεωρούσα καταστροφή. Επαιζε το ποδόσφαιρο των 1-2 φάσεων που έαν σου κάτσουν θα την βγάζαμε καθαρή. Στο ίδιο μοτίβο και ο Σάντος που βέβαια δεν το παραξεχείλισε τόσο πολύ. Προσωπικά θα ήθελα να βγάλουμε την ταμπέλα του καταστροφικού ποδοσφαίρου. Της πλάκας σχολή παραμένουμε, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες στο επίπεδο μας που παίζουν πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Πλέον μέχρι και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι η Ελλάδα πρεσβεύει το ταμπούρι θανάτου, οπότε η μετάβαση σε μια πολύ φυσιολογική κατάσταση θα έχει επιπτώσεις. Ελπίζω να αφήσουν τον Ρανιέρι, ακόμα δεν έχει κλείσει 2μηνο ο άνθρωπος. Προπονητής που έχει περάσει από Γιουβέντους, Τσέλσι, Ιντερ, Ατλέτικο και άλλες μεγάλες ομάδες.
Και να μην ξεχνάμε τι κράξιμο έφαγε ο Ρεχάγκελ που δεν έβαζε τον Στολτίδη. Ας επιλέξει λοιπόν και ο Ιταλός τους δικούς του.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
estai (15-10-14)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
differance (15-10-14)
You are ablolutely right my friend! Προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου 2002, 5-1 το τελικό αποτέλεσμα, το μοναδικό μας τέρμα πέτυχε ο Καραγκούνης![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σε κεινο το παιχνίδι που κάναμε σέντρα 6 φορές...![]()
There is a Dude in town
τι 6; 10 κάναμε...ξεφτίλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Α για τα πιτσιρίκια λες... 11 ήταν... μαζί με την αρχική σέντρα...![]()
There is a Dude in town
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σάκαρε, νομίζω ότι το ποδόσφαιρο έχει πολλές κλίμακες μεταξύ αυτού που εμείς λέμε "ταμπούρι" και αυτού που λέμε "επιθετικό παιχνίδι". Το 2004 νομίζω ήταν η τελευταία φορά που το man-to-man επικράτησε. Οι μεγάλοι προπονητές που ακολούθησαν, ξεχώρισαν επειδή βρήκαν το αντίδοτο: συνεχείς πάσες! Κίνηση δλδ χωρίς την μπάλα!
Για μένα δλδ, ο Ρεχάγκελ έφερε τον Γκουαρντιόλα!!! Άρα όχι μόνο δεν ήταν καταστροφή, αλλά θεωρώ πως ο Ότο ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως!
Ως Ολυμπιακοί, εμείς έχουμε μάθει αλλιώς βέβαια. Αλλά στην Εθνική της τελευταίας 12ετίας εγώ πάντα θαύμαζα ότι είχε το χτύπημα της κόμπρας! Εκεί που κανείς δεν την περίμενε, χτύπαγε! Κι αυτό θέλει τρομερή αυτοσυγκέντρωση και τρομερή ποιότητα στο τελείωμα των λιγοστών φάσεων που θα σου δοθούν.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Eδώ μπορούσες να βάλεις τελεία και παύλα. Το πιο σωστό σχόλιο που έχει γραφτεί για την Εθνική. Η ομάδα του Ρεχάγγελ και του Σάντος ήταν απίστευτη παραφωνία για τη χώρα που λέγεται Ελλάδα ενώ κανονικά έπρεπε να ονομάζεται Φρουτοπία.
Πλέον έχουμε την Εθνική ποδοσφαίρου που μας αξίζει.
Η μόνη προοπτική που έχει ο Ταχτσίδης είναι να παίξει στο επόμενο βίντεο κλιπ της Σάσας Μπάστα που θα έχει τίτλο "σινανάι γιαβρούμ κι απάνω τούρλα".
Την όποια ποδοσφαιρική προοπτική που είχε την εξάντλησε στους πάγκους του Καμπιονάτο τους οποίους σφουγγαρίζει επί σειρά ετών.
8PYLOS (15-10-14)
Ελα ρε Μήτσο κι εσύ με τα στόπερ. Δες τη φάση του 45' που ο Μίστερ 15 Μιλιόνια χάνει τελείως απ' το ραντάρ τον Λάφερτυ και ξαναπέσμου μετά για τους στόπερ.
Το ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έπαψε να παράγει πλέον Αναστόπουλους, Μαύρους, Μητρόπουλους, Σαραβάκους κι ακόμα και Σαργκάνηδες οφείλεται στην ξενομανία των ομάδων. Ακόμα και μικρές ομάδες που έπρεπε να στηρίζονται σε έλληνες, πάνε κι αγοράζουν μια καραβιά λοστρόμους και μούτσους απ' τη Παταγονία (δες πχ τη φετινή Βέροια κι άλλες ομάδες).
Και κανένας Ρεχάγγελ δεν φταίει που βγάζουμε στόπερ. Σ' αυτή τη θέση πάντα είχαμε αξιόλογους παίχτες, από τότε που θυμάμαι το ελληνικό πρωτάθλημα. Μητσιμπόνας, Μανωλάς, Καλιτζάκης, Μίχος, Ανατολάκης, Δέλλας, Καψής κι άλλοι δεν ήταν αμελητέες ποσότητες. Αλλά εκείνες τις εποχές είχαμε και σε άλλες θέσεις καλούς παίχτες, μόνο που οι προπονητές της Εθνικής (με εξαίρεση Αλκέτα) κάναν μόνο για να πουλάνε σάμαλι στην Ομόνοια.
dimace (15-10-14)
Bookmarks