Σελίδα 141 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 4191101111121131137138139140141142143144145151161171181191241341441541 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.801 έως 2.820 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χορηγός κατάντιας θρεντ Το avatar του χρήστη lgalletti7

Thanks
    1.018
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 830 φορές σε 372 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πολλές εκπλήξεις περιλαμβάνει η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει ο Ότο Ρεχάγκελ την εθνική ομάδα στην αναμέτρηση με το Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Βαγγέλη Μόρα και Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Τραϊανό Δέλλα και τον Άγγελο Μπασινά. Ο τελευταίος αν αγωνιστεί-έστω και σαν αλλαγή-θα φτάσει τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ο Κώστας Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Βασίλης Τοροσίδης θα καλύπτουν το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ η τριάδα των στόπερ θα απαρτίζεται από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Μόρα και Σωτήρη Κυργιάκο. Ο Κώστας Κατσουράνης με τον Γιώργο Καραγκούνη θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, έχοντας αριστερά τους τον Άγγελο Χαριστέα και δεξιά τους τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ μοναδικός καθαρόαιμος προωθημένος θα είναι ο Φάνης Γκέκας.
    Φωτοβολταϊκά - Ενεργειακά - Ηλεκρομηχανολογικά θέματα
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

H γκόμενα του Ρεχάγκελ παίζει??
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Κώστας Κατσουράνης με τον Γιώργο Καραγκούνη θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, έχοντας αριστερά τους τον Άγγελο Χαριστέα και δεξιά τους τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη,
    φοβερο
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μορας σεντερ μπακ χαχαχαχαχα...Ρε τι σκεφτηκε ο Γερμανος. Ετσι και του κατσει και το σημερινο, τελειωσε ο κωλος του δεν εχει όρια.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Mε τετοια κωλαρα ειναι να τον παρουμε στον Ολυμπιακο να παρει μεχρι και τσου.λου.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Για την ώρα τον μπεογλου. Ποδοσφαιρο εθνικής. (ναι μπηκα στον κοπο να το δω αλλα δε βλεπω να το κανω μεχρι τελους)
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καλουτσικη η εθνικη στο α', αλλα πραγματικα ειναι πολυ κακη ομαδα το Ισραηλ

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

1-0 πολυ χαλαρα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

ReDevil Το avatar του χρήστη Phaedra

Περιοχή
    Always somewhere..
    Thanks
    2.800
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 716 φορές σε 465 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

1-1. Ωραιότατα. Να μας πούνε και τί όνειρο είδαν!

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τοροσιδης μακραν ο καλυτερος σημερα

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rodner7 για αυτό το μήνυμα:

KWSTAS777 (01-04-09), sirkostas (03-04-09)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

πολυ καλος ο Τορο, θετικος κ ο Αβρααμ

κερδισαμε σημερα,καλο αποτελεσμα, αλλα να υπολογισουμε κ οτι το Ισραηλ δεν ειναι καμια σοβαρη ομαδα.
    Αντε να δουμε αν θα παμε μουντιαλ μετα απο 14(!) χρονια

Ηθελα να ξερα 2 πραγματα
    1. Ο Ρεχαγκελ σκεφτηκε πολυ να βγαλει τον Γκεκα???
    2. Ο Χαριστεας μεχρι ποτε θα πεζει βασικος για τις κεφαλιες που εβαλε το 2004??
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπράβο στην Εθνική για το τρίποντο! Το άξιζε και το πήρε δίκαια αν και με πολύ άγχος. Άγχος που προήλθε από τη σωρεία χαμένων ευκαιριών αλλά και την πίεση που άσκησε το Ισραήλ στο δεύτερο ημίχρονο. Τέλος πάντων. Τέλος καλό, όλα καλά!
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Thanks
    2.534
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.158 φορές σε 742 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ρε παιδιά , δεν αντέχεται αυτή η (α)μπάλλα. Είδα προκριματικό Σ.Αραβία-Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 3-2 και χόρτασα μπάλλα και μετά είδα Καραγκούνη και Α, προπονητής στην Σ.Αραβία που νίκησε και στο Ιράν και πάει φουλ για μουντιάλ είναι ο Πεσέϊρο!

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ καλος ο Τορο, θετικος κ ο Αβρααμ

κερδισαμε σημερα,καλο αποτελεσμα, αλλα να υπολογισουμε κ οτι το Ισραηλ δεν ειναι καμια σοβαρη ομαδα.
    Αντε να δουμε αν θα παμε μουντιαλ μετα απο 14(!) χρονια

Ηθελα να ξερα 2 πραγματα
    1. Ο Ρεχαγκελ σκεφτηκε πολυ να βγαλει τον Γκεκα???
    2. Ο Χαριστεας μεχρι ποτε θα πεζει βασικος για τις κεφαλιες που εβαλε το 2004??
    Πραγματικά, ο Τοροσίδης ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, μαζί με τον Σαλπιγγίδη θα έλεγα. Δεν ξέρω εάν το Ισραήλ είναι σοβαρή ομάδα ή όχι πάντως μέχρι σήμερα ήταν αήττητο. Α, και αν θα πάμε μουντιάλ αυτό θα είναι μετά από 16 χρόνια

Όσο αναφορά τον Γκέκα μην ακούς τις μαλ@κίες του Σωτηρακόπουλου. Ο Γκέκας ήταν άφαντος σήμερα και ορθώς αντικαταστάθηκε. Ακόμα και ο Χαριστέας ήταν καλύτερός του. Το κουφό μάλιστα ήταν ότι έγινε αλλάγή και ο Χαριστέας

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

είδα τα τελευταία 10 λεπτά, γιατί είχα αγώνα. παίζαμε σε όλο το παιχνίδι με 3 σέντερ μπακ;;;;;

ο Πάτσα έκανε σωστή πάσα.....

ο Τόρο έκανε σωστά κοψίματα......

είδα και σε ριπλέυ την ντρίπλα του Τόρο στην φάση του πέναλτι.....θα τρελαθούμε;;;; ή είναι τελείως άμπαλοι οι Ισραηλονοί ή με την γαλανόλευκη μερικοί παθαίνουν μετάλλαξη......
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη spysta

Thanks
    114
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 731 φορές σε 353 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Βασικα εγω αναρωτιεμαι .. αν παιζει με 5 αμυντικους o Ρεχαγκελ απεναντι στο μετριο Ισραηλ (κι ας ειναι στην εδρα του).. με ποσους θα παιξει αν πχ παιξουμε με καμια Αγγλια καμια Ισπανια κτλ (ισως 7-2-1 με επιθετικο τον Κατσουρανη)

Εχει κουρασει αυτη η εμμονη με τον Χαριστεα .. ο τυπος απλα δεν το κατεχει πως να το κανουμε(κοντρολαρει Παγκρατι και φτανει Σεπολια).Οκ κανει δουλειες ειναι φιλοτιμος παιζει για την ομαδα .. αλλα εκει που τον χρησιμοποιει ειναι τουλαχιστον αχρηστος.Ας τον βαλει στην τελικη στο κεντρο της επιθεσης μπας και παρει καμια κεφαλια.

Ειναι δυνατον να παιζει ακομα στην Εθνικη ο Δελλας και μαλιστα βασικος??????????????????ΕΛΕΟΣ.Ευχομαι να μην εχουμε σηριαλ Βρυζα παλι
    Τον κακομοιρη τον Τοροσιδη γιατι τον πρηζει καθε φορα εκει στα αριστερα .. τοσο χαλια ειναι ο Σπυροπουλος ??οχι δα.
    δεν θελω να φανω αχαριστος αλλα αυτες οι εμμονες (ειναι κι αλλες που δεν μου ερχοτναι) εχουν κουραει πολυ..

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ .. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΑΦΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΕΕ ???που εχεις κανει χρωματακι βερνιλακ νο52 .. πιο βαθυ καστανο κι απ αυτο 10χρονου!!!

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καλα το λες σπυρο.το παρατηρησα και εγω αυτο με τα μαλλια.ουτε μια ασπρη τριχα.....

η εμμονη με τον χαριστεα ειναι παροιμοιωδης....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από spysta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικα εγω αναρωτιεμαι .. αν παιζει με 5 αμυντικους o Ρεχαγκελ απεναντι στο μετριο Ισραηλ (κι ας ειναι στην εδρα του).. με ποσους θα παιξει αν πχ παιξουμε με καμια Αγγλια καμια Ισπανια κτλ (ισως 7-2-1 με επιθετικο τον Κατσουρανη)
    Πάλι με 5 αμυντικούς θα παίξει. Αυτό είναι το σύστημά του χρόνια τώρα και δεν πρόκειται να το αλλάξει. Και γιατί να το αλλάξει άλλωστε αφού αποδίδει? Εξάλλου μπορείς να μάθεις καινούρια κόλπα σε γέρικο σκυλί?

Εάν θέλετε να δείτε επιθετικό, γρήγορο ποδόσφαιρο παρακολουθήστε κάποια άλλη εθνική. Για την εθνική Ελλάδος μια χαρά είναι.

Εχει κουρασει αυτη η εμμονη με τον Χαριστεα .. ο τυπος απλα δεν το κατεχει πως να το κανουμε(κοντρολαρει Παγκρατι και φτανει Σεπολια).Οκ κανει δουλειες ειναι φιλοτιμος παιζει για την ομαδα .. αλλα εκει που τον χρησιμοποιει ειναι τουλαχιστον αχρηστος.Ας τον βαλει στην τελικη στο κεντρο της επιθεσης μπας και παρει καμια κεφαλια.
    Κι εγώ φιλότιμος είμαι, θα με βάλετε να παίξω? Ο Χαριστέας έχει τελειώσει από την εθνική, απλά δεν το ξέρει (και δεν πρόκειται να του το πει ο Ρεχάγκελ). Ούτε για το κέντρο της επίθεσης δεν κάνει (είδαμε τι κεφαλιές πήρε στο Τελ-Αβιβ...) ούτε για πουθενά. Αλλά οι εμμονές είναι εμμονές.

Πάντως χθες τον έκανε αλλαγή

Ειναι δυνατον να παιζει ακομα στην Εθνικη ο Δελλας και μαλιστα βασικος??????????????????ΕΛΕΟΣ.Ευχομαι να μην εχουμε σηριαλ Βρυζα παλι
    Τον κακομοιρη τον Τοροσιδη γιατι τον πρηζει καθε φορα εκει στα αριστερα .. τοσο χαλια ειναι ο Σπυροπουλος ??οχι δα.
    δεν θελω να φανω αχαριστος αλλα αυτες οι εμμονες (ειναι κι αλλες που δεν μου ερχοτναι) εχουν κουραει πολυ..
    Μα δεν έπαιξε χθες ο Δέλλας Όσο για τον Τοροσίδη που λες μια χαρά είναι σ' αυτήν τη θέση. Χθες μάλιστα ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Γιατί να τον αλλάξει?

Σπυρόπουλος, Σπυρόπουλος? Ποιος είναι πάλι αυτός??

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ .. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΑΦΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΕΕ ???που εχεις κανει χρωματακι βερνιλακ νο52 .. πιο βαθυ καστανο κι απ αυτο 10χρονου!!!

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

καλημέρα σε όλους ,

με υπέβαλαν και εμένα χτες στο "βασανιστήριο του Ρεχάγκελ" .
    παίζουμε με το Ισραήλ και κατεβαίνουμε στο γήπεδο με σύστημα 5-2-3 . ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;; ΠΟΙΟΣ ;;; ΤΙ ;;;; μου ήρθε η πρώτη κεραμίδα . βλέποντας το ματς να παίζουμε με αγωνιστικό πλάνο του στυλ "ο Γκέκας και οι άλλοι 10" , διερωτώμουν , ο ισραηλινός είχε άδικο που μας είπε αστεία ομάδα ;
    προηγηθήκαμε με ένα εντελώς τυχαίο γκόλ , ισοφαριστήκαμε με ένα αστείο γκολ και κάναμε το 2-1 όταν λίγο πιέσαμε . χα χα κα κάτι έγινε !
    όσο πέρναγε η ώρα η μία κεραμίδα διαδέχοταν την άλλη . ήθελα να ήξερα πότε θα τελειώσει αυτό το καρναβάλι που το λέμε εθνική; αυτό το σιχαμένο ποδόσφαιρο και η ηλίθια αντιμετώπηση του φίλαθλου κοινού , πότε ;
    μάταια προσπαθούσαμε να βρούμε απαντήσεις σε ερωτήματα του τύπου :

- πραγματικά ποιός είναι ο λόγος να πάμε στο μουντιάλ ;
    - αν παίξουμε με καμιά ολλανδία , με καμιά ουρουγουάη κλπ , με πόσα σέντερ μπακ θα κατέβουμε ; (δεν ασχολούμε καν για βραζιλίες , ισπανίες κλπ)
    - ο μώρας τί δουλειά έκανε στο γήπεδο ;
    - ο σειταρίδης έβγαλε ΜΙΑ σωστή σεντρα ;
    - ο καραγκούνης πότε θα σταματήσει να παίζει για τον εαυτό του , για την πάρτη του ; (μάλλον πρέπει κάπως να ικανοποιήσει την αυταρέσκια των βάζελων , ότι έχουν τον κουμανταδόρο της εθνικής )
    - τον γκέκα τον πέρασανε για τον μαλάκα της γειτονιάς ; μα όλοι να κάνουν σέντρες στον γκέκα ;

δεν έχω πει ποτέ πως θέλω να χάσει κάποιο ματς η εθνική αλλά δεν με τρελένει η ιδέα να πάμε στο μουντιάλ με αυτή την εικόνα .
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Ποιοι σε υπέβαλλαν στα βασανιστήρια? Σε αλυσοδέσανε και σε έβαλαν να δεις την εθνική με το ζόρι? Το 5-2-3 που το είδες? Καθαρό 3-4-3 παίξαμε χθες με τους Σεϊταρίδη και Τοροσίδη να παίρνουν όλη τη πλευρά και τους Χαριστέα και Σαλπιγγίδη να παίζουν στα άκρα. Αλλά και να παίζαμε 5-2-3 προς τι η έκπληξη και η κεραμίδα? Δεν έχεις ξαναδεί την εθνική επί Ρεχάγκελ να παίζει με 5 (ή και 6) μπακ?

Εάν η χθεσινή εθνική είναι αστεία το Ισραήλ είναι τουλάχιστον για τα πανυγήρια. Και ας έπαιζε 4-4-2. Υπερτριπλάσιες φάσεις τους έκανε η εθνική μας. Λες ότι το πρώτο γκολ μας ήταν τυχαίο. Το γκολ των Ισραηλινών τι ήταν τότε? Που μπαίνει με κόντρα? Και εν πάση περιπτώσει, το είπα και θα το ξαναπώ. Εάν θέλετε να δείτε επιθετικό ποδόσφαιρο μη βλέπετε εθνική Ελλάδος. Δείτε εθνική Αργεντινής με τους υπερπαιχταράδες Μέσι, Tέβες κλπ. Δείτε πως άρπαξαν χθες την 6-ρα τους από κάποια Βολιβία.

Το άλλο πάλι δεν το καταλαβαίνω. Προτιμάτε να διασυρθούμε από το Ισραήλ παρά από την Βραζιλία. Γιατί άραγε? Φυσικά και πρέπει να πάμε στο Μουντιάλ. Μόνο και μόνο η προβολή της χώρας μας εκεί φτάνει. Και στο κάτω κάτω ο αθλητισμός είναι και η χαρά της συμμετοχής. Όχι μόνο η νίκη. Ούτως ή άλλως ένας θα νικήσει στο τέλος.

Τέλος πάντων. Αυτό είναι το επίπεδό μας και έτσι πρέπει να παίζουμε για να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο. Γιατί ό,τι και να λέμε ούτε Τόρες έχουμε στην ομάδα, ούτε Κρ. Ρονάλντο, ούτε καν Μπεναγιούν.

22. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

Κωσταςκ-1 (02-04-09), Galletti97 (02-04-09), IERO (06-04-09), sirkostas (03-04-09)

Σελίδα 141 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 4191101111121131137138139140141142143144145151161171181191241341441541 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές