Εγώ λέω να παίξω 200 πραγματικά ευρουλάκια στη Νιγηρία![]()
Κανονίστε βουβουζέλες να κερδίσετε.200 red ευρουλάκια πόνταρα πάνω σας.
Εγώ λέω να παίξω 200 πραγματικά ευρουλάκια στη Νιγηρία![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
καλη τσοντα σημερα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Galletti97 (17-06-10)
Γιελλαδάρα σήμερις. Θα τσακίσει τους Νιγηριανους, θα παρει και τη διαφορα τεριμάτωνε για την πρόκριση. Μετα το 5ο γκολ θα χαλαρώσουμε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αυτος ο οττο παιζει με 5 αμυντικους????Ελεος....με την αργεντινη θα παιξει με 11???
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (17-06-10)
Ρεχαμαλάγκελ είδες πως παίζεται η μπάλα;
Συγγνωμγ δε πρεπει να νικησουμε σημερα για να χουμε ελπιδες(λεμε τωρα);;
Πως θα νικησουμε με 3 μπακ;;
Προβλεπω με αργεντινη να παιζουμε αλλα τεν κατε με ιντερ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εάν δεν χάσουμε έχουμε ελπίδες υπό προϋποθέσεις (νίκη δική μας επί της Αργεντινής και όχι νίκη της Ν. Κορέας επί της Νιγηρίας). Θυμίζω ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει η συνολική διαφορά τερμάτων και όχι τα μεταξύ μας παιχνίδια.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Χωρις πλακα αν παιξουν ΥΠΟΦΕΡΤΗ μπαλα, αυτο το σουργελο τη Νιγηρια την εχουμε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. Για πλάκα το ξαναλέω. Ομάδα της συμφοράς είναι. Αλλα απαιτείται ΥΠΟΦΕΡΤΟ τουλαχιστον ποδόσφαιρο. Για να δουμε.
Ακουμπησες τα λεφτα σου σε κουτσο αλογο. Τυχερος εισαι που παιζει με την Ελλαδα και ολα γινονται.
Ε γιαυτό τα ακούμπησα στο κουτσό. Το δικό μας εξάλλου είναι εντελώς παράλυτο![]()
Συνθήκες πολικού ψύχους λέει στο γήπεδο. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό ...για τη Νιγηρία?![]()
Bookmarks