Σελίδα 77 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 27374757677374757677787980818797107117127177277377477577 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.521 έως 1.540 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

اولمبياكوس Το avatar του χρήστη Saint

Thanks
    127
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 252 φορές σε 133 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από osfp20032002 Εμφάνιση μηνυμάτων
    FERE TON TSARTA PISW GERMANEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    Μπα εχει μαλωσει και με αυτον...μονο ο Δομαζος του εχει μεινει
    "...the last and final moment is yours,
    that agony is your triumph"

. Το avatar του χρήστη Red-Fuel

Περιοχή
    Στον κόσμο μου
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

4 και λίγα ήταν γι' αυτό το τσίρκο. Μακάρι να έρθει και ένα κλύσμα στην Μάλτα, μπας φύγει ο καρκίνος. Είστε καρκίνοι ρε. Όλοι. Ο προπονητής, οι παίχτες, οι παράγοντες, οι δημοσιογράφοι και κυρίως όλοι οι γραφικοί "ευρωπαίοι" οπαδοί. Ραγιάδες.

Τι να πεις για το ματς. Πραγματικά τέτοιο ποδοσφαιρικό χάλι δεν έχουν ξαναδεί τα μάτια μου. Ξερατό. Ο βάζελος του τσουκου-τσούκου μπολ είναι κάτι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Χάρλεμς σε θέαμα. Έχετε πεθάνει ρε, πάρτε το χαμπάρι.

ADMIN Το avatar του χρήστη pandragon

Περιοχή
    Red-Dna
    Thanks
    1.164
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.121 φορές σε 1.198 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ως Admin θα παρακαλούσα να λείπουν οι 'βαριες' εκφράσεις και να τερματίσουμε την κουβέντα, ιδίως για τα γραφόμενα των αλλων.
    Ο καθένας έχει την δική του πλευρά που βλέπει τα πράγματα.
    Αρκετοί λυπήθηκαν που έχασε η Εθνική μας με 1-4 και αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι Ολυμπιακοί ή όχι.
    Και σίγουρα δεν έχει να κάνει με το forum ή την ομάδα μας.

Συγνώμη για την παρέμβαση, κανένα άλλο σχόλιο.

Το avatar του χρήστη Serpe_7

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    152
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 143 φορές σε 69 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πόσο ακόμα πρέπει να ξεφτιλιστεί αυτό το μαγαζάκι του άσχετου γερμαναρά ρε γαμώτο, πόσα τσίρκα πρέπει να δούμε ακόμα για να πάρει των ομματιών του και να γίνουν επιτέλους αυτά που πρέπει?Κατάφεραν να μας κάνουν ρεντίκολα σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη και από ποιον?Από τον κτηνότουρκο ανάθεμά τους γιατί να μας νευριάζουν τόσο πολύ με αυτήν τους την ανυπαρξία?Ας έχαναν με 4αρα από οποιονδήποτε άλλον, όχι από αυτούς.Και δυστυχώς η πικρή αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει όλη την εικόνα του παιχνιδιού και δεν αδικεί κανέναν.

Δεν λέω τραγικός ο Νικοπολίδης, φέρει αποκλειστική ευθύνη σε 2 τουλάχιστον γκολ, αλλά αυτός ο τραγικός θίασος που είδαμε απόψε, τι καλύτερο άξιζε?Βλέπουμε ρε παιδιά (αν έχετε τον Θεό σας) να παίζει ο Μπασινάς, ο Χαριστέας, ο Δέλλας, ο Κυργιάκος για όνομα επιτέλους, η κατάσταση εδώ πέρα είναι πολύ χειρότερη από την αντίατοιχη της ομάδας μας σχετικά με τους βησσαρίωνες, τι πρέπει να γίνει πια για να αποχωρήσουν αυτά τα χοιρινά που δεν μπορούν πλέον να μαρκάρουν ούτε 5άχρονο?Σήμερα να δείτε τα πρωτοσέλιδα να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Είχε την ευκαρία τότε που δεν ήταν ακόμα καρκίνος και αλτσχάιμερ να γίνει ο απόλυτος θεός και να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία ως ο άνθρωπος που κατόρθωσε το ακατόρθωτο, την έχασε και κατόρθωσε να μας ξεφτιλίσει στους άπαντες και να καταντήσει την εθνική ένα καφενείο.Ό μόνος που καταφέρνει να διασωθεί από το χθεσινό χάλι είναι ο Σαμαράς.

Μήπως ρε παιδιά πήρατε χαμπάρι γιατί δημιουργήθηκαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια που είδαμε στην εξέδρα από πίσω?Ήταν στημένα από κάποιους ή είχαν οπαδικό χαρακτήρα?

Back to Back...

Thanks
    2
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 14 φορές σε 10 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μεγαλη πικρα σημερα,ειδικοτερα για εμας τους ξενιτεμενους.Τον αγωνα τον ειδα σε ενα μπαρ μαζι με 200 ελληνες και καμια εικοσαρια μογκολους που φυσικα ηταν σε ξεχωριστη αιθουσα και με σεκιουριτυ.Ο ιδιοκτητης του μπαρ ειχε βαλει και 2 αρνια να ψηνονται{νιστισιμα}και γενικα επικρατουσε πανηγυρικη ατμοσφαιρα πριν τον αγωνα.Οι μογκολοι μπηκαν {για τον φοβο τον ιουδαιων}απο την πισω πορτα χωρις να υπαρχει ιδιεταιρος λογος.Το παιχνιδι ξεκιναει βαζουμε το γκολακι και ολα ηταν παραμυθενια,1-0 το σκορ αφθονη μπυρα και ψητο στο τραπεζι,οι κολοτοτουρκοι απο διπλα να εχουν βγαλει τον σκασμο{οχι οτι πριν ηταν ιδιαιτερα εκδη λωτικοι}και ολλα δειχνανε οτι θα ειχαμε ενα πρωιμο πασχαλιατικο γλεντι.Αυτα οσο αναφορα για το κλιμα του αγωνα.Αγωνιστικα ειδα παλι αυτο το τσιρκο που λεγεται εθνικη ομαδα,να διασυρεται απο απλα μια καλουτσικη ομαδα που οι δικοι μας αμπαλοι την κανανε να μοιαζει με βραζιλια.Ο Νικοπολιδης απλα τραγικος και μακραν ο χειροτερος παικτης του γηπεδου.Εδω πρεπει να δουμε και τι σχεδιασμο θα κανουμε και εμεις σαν ομαδα για την θεση του τερματοφυλακα.Ο αντωνακης ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι καιει λαδια και μαλιστα πολλα.Η αμυνα ηταν και αυτη τραγικη ιδιαιτερα ο Δελλας που δεν στριβει ουτε με γερανο.Σειταριδης και Φυσσας στα ακρα ειχαν γινει ερμαιο στους αντιπαλους επιθετικους και μονο το μοντελο παλευε την κατασταση.Στο κεντρο τα πραγματα ακομα πιο χειροτερα με τον bas-in-as,να μην μπορει να δωσει μια πασα της προκωπης.Στελιος και Καραγκουνης απλα πρωσπαθουσαν χωρις ουσια.Ο Κατσουρανης,ηταν απλα αορατος.Μπροστα ο Σαμαρας εκανε ανουσιες κουρσες δεξια και αριστερα και την μοναδικη φορα που χρειαστηκε να τρεξει στην ευθεια τον προλαβε ο αντιπαλος τερματοφυλακας.Για τον αχριστεα οτι και να γραψω ειναι λιγο.Αυτη η ομαδα ειναι κλινικα νεκρη εδω και 2 χρονια αλλα ο οττο και το επιτελειο του κανουν τα ιδια απαραδεκτα λαθη με τις κλησεις των παικτων, με το συστημα που ακολοθουν και γενικα με τον ολο σχεδιασμο.Εγω προβλεπω και αλλες βαριες ηττες σαν την χθεσινη αν ο ρεχακλης δεν σοβαρευτει και ξεκινισει να δουλευει με νεους παικτες οπως εκανε πριν το ευρο.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Το avatar του χρήστη jojo

Περιοχή
    Χώρα των κενταύρων
    Thanks
    718
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.102 φορές σε 701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παπασάντη για τα σχολιά του κατά την διάκεια του αγώνα.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκλέκτορες της εθνικής για την ποδοσφαιρική τους υποκουλτούρα.
    Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ξεφτυλισμένους αντιολυμπιακούς οπαδούς που επιμένουν να ξεφτυλίζονται απέναντι σε ομάδες που φορένε κόκκινα.....

Περιοχή
    Χώρα των κενταύρων
    Thanks
    718
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από petroskappa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να πεις για το ματς. Πραγματικά τέτοιο ποδοσφαιρικό χάλι δεν έχουν ξαναδεί τα μάτια μου. Ξερατό. Ο βάζελος του τσουκου-τσούκου μπολ είναι κάτι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Χάρλεμς σε θέαμα. Έχετε πεθάνει ρε, πάρτε το χαμπάρι.

Περιοχή
    Χώρα των κενταύρων
    Thanks
    718
    Ignore User

Προεπιλογή

Τοπαλίδη, δε γυρνάς να ψήσεις κανά σουβλάκι στην πατρίδα σου ρε άνθρωπε.
    Πάρε μαζί σου και το μαυρομάλικο ραμολί για ντελίβερι, αϊ σιχτίρ πια.....

Το avatar του χρήστη teo

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εχτές στο ραδιόφωνο ακουσα για καποιο πανό του ΑΠΟΕΛ οτι εγινε η μανουρα στην κερκίδα...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΞΥΛΟ????

Για το παιχνίδι απλά θα σταθώ στην φάση που ο ...Χαριστέας και ενώ ειναι στο 1-0 το παιχνίδι δεν προλαβαινει την μπαλα σε καθετη μπαλια που τον βγαζει τετ-α-τετ με τον τουρκο γκολκήπερ.Αν ήταν ο Γκέκας μήπως θα την προλάβαινε????ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...ΜΗΠΩΣ.... οι εμμονές του Ρεχάγκελ εχουν κουράσει πλέον...

Περιοχή
    Χώρα των κενταύρων
    Thanks
    718
    Ignore User

Προεπιλογή

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Αφιέρωση για όλους τους βαζελοεκλέκτορες και αντιολυμπιακούς αβανταδόρους της ανυπαρξίας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jojo : 17-01-08 στις 17:22

Το avatar του χρήστη anderson

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο καρκίνος που λέγεται Ρεχάγκελ να πάρει το αεροπλάνο για Γερμανία τώρα, χωρίς επιστροφή και να πάρει μαζί του και τους αγαπητικούς του Τοπαλίδη, Δέλλα, Φύσσα, Καραγκούνη, Χαριστέα, Μπασινά και να μας κάνει την χάρη να μην μας ξαναενοχλήσει...
    (Καλά, δεν τους σφύριξε κανείς ότι οι περισσότεροι από αυτό το τσίρκο είναι συνηθισμένοι στο... 1-4;;;)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    1925

Αρρωστος 7 Το avatar του χρήστη gdk7

Περιοχή
    Χολαργός
    Thanks
    480
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 480 φορές σε 240 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλά, ο Τόρο δεν πήρε χαμπάρι που έμπλεξε?

Θέλαμε λέει να προσθέσουμε και τον Νέρι σ' αυτό το τσίρκο.
    .....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου

Το avatar του χρήστη basilis-patra-7

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

οε 1-4 οε 1-4
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ....ΠΑΝΤΟΥ!!!

Σοβαρευτείτεεεε Το avatar του χρήστη nikolas_g7

Περιοχή
    Πάτρα
    Thanks
    201
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 275 φορές σε 177 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Άντε και 10 στον επόμενο
    Μιλάμεεεε

Το avatar του χρήστη osfp20032002

Περιοχή
    montreal, canada
    Thanks
    48
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 166 φορές σε 103 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

mporei kapoios na katebasei ta goal na to doume kai emeis oi 3enitemenoi?

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τραγική βραδιά. Για όλους. Κανείς δε βρέθηκε σε καλή μέρα, κάτι που έκανε ακόμα πιο χτυπητές τις ήδη υπάρχουσες αδυναμίες της Εθνικής μας. Ο Νικοπολίδης δεν ξέρω τι έπαθε και δέχτηκε δύο αστεία γκολ, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Ο Ότο παρέμεινε στις εμμονές του να χρησιμοποιεί τους ίδιους και τους ίδιους παίκτες που πήραν το Euro. Κακώς. Η ομάδα χρειάζεται ανανέωση. Κι επειδή κάποιοι από τους παίκτες βρίσκονται ακόμα σε ηλικία για να παίξουν, αλλά είναι ντεφορμέ(βλ. Χαριστέας) πρέπει να μένουν ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ μέχρι να επανέλθουν και τη θέση τους να παίρνουν άλλοι, καλύτεροι(βλ. Γκέκας). Πίκρα και θυμός.

Εγώ προσωπικά θέλω να προκριθούμε στο Euro 2008 γιατί θα μου δώσει χαρά σαν Έλληνα να ξαναδώ την Εθνική της χώρας μου σε τελική φάση πρωταθλήματος, ωστόσο πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν ότι πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές για να αποφευχθεί ένα ρεζιλίκι παρόμοιο με αυτό του '94. Αν ο χερ Ότο δε μπορεί να προσφέρει άλλο, ας φύγει(κι απ' ό,τι έχει αποδείξει, δε μπορεί). Ωστόσο αν παραμείνουν οι εμμονές της ΕΠΟ και ΣΙΑ για την παραμονή του, ας αλλάξει μυαλά, γιατί είναι ήδη αργά. Όσο για την ΕΠΟ, είναι φυσιολογικό να μη θέλει να μείνει ο Ρεχάγκελ, καθ' ότι είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανη να βρει προπονητή της προκοπής(μην ξεχνάμε ότι ο Ότο αυτοπροτάθηκε).

Αυτά. Συγγνώμη αν σας κούρασα.

Το avatar του χρήστη teo

Περιοχή
    Ηλιούπολη
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

TO KALO TO AKOUSA EXTES TO BRADY
    LEEI OTI TO XYLO EPESE EPEIDH ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ(ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΠΟΕΛ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΘΝΙΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΕΚΕΙ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ...

اولمبياكوس Το avatar του χρήστη Saint

Thanks
    127
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 252 φορές σε 133 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

E αφου ειπαμε ο Κοκκαλης φταιει...
    "...the last and final moment is yours,
    that agony is your triumph"

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δε νομιζω γαυροι να ξηλωναν τα καθισματα του ναου.Εγω ακουσα οτι καποιοι ηθελαν να αναρτησουν καποιο πανο ( δε ξερω τι πανο) και δεν τους αφησαν οι security και αρχισαν οι μπουφλες.Οχι οτι εχει σημασια κιολας.
    Οπως και να εχει,αυτο που μου αρεσε ηταν το χειροκροτημα στους τουρκους μετα το τελος του αγωνα.Θα περασει στα ψιλα απο ελληνες και τουρκους,αλλα ηταν ωραια εικονα.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενα πραμα θα πω. Προς ολους τους "Ελληναρες" που αρεσκονται να λενε οτι τους εκανε περήφανους η Εθνικη και αλλες τετοιες μπουρδες. Ειμαι Έλληνας και είμαι περήφανος γι' αυτο, αλλα όχι γιατι στο κλωτσοσκούφι μια ομάδα κόπρων που πληρώνονται αδρα επωφελήθηκε του ύπνου του Θεού για δέκα μέρες και μετα εγινε παλι ρόμπα όπως της αξίζει. Είμαι Έλληνας , το δείχνω και το περηφανεύομαι, και κανω κι εγώ καλό στην πατρίδα μου ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. Για τα οποια ρεμαλια ειχαν δει "πατριωτικά" το θέμα του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ με την Τουρκία δεν έχω καν λόγια να τους χαρακτηρίσω. Ουτε βέβαια τους ανθρώπους που όλη τους η "περηφάνια" αρχίζει και τελειώνει σε ενα ματς ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ.
    Αυτα γιατι ακουστηκαν και γραφτηκαν πολλά. Και έγιναν πολλα επίσης. Ξυπνατε ρεεεε!!!! Γινετε πραγματικα περήφανοι γι' αυτα που ΠΡΕΠΕΙ να ειστε περήφανοι. Αλλα τι λέω... Οσφυοκάμπτες και κακομοίρηδες προσπαθούν να καπηλευτούν επαγγελματικες επιτυχίες άλλων για να νιωσουν "περήφανοι"... Ρε ουστ. Get a life ρε...
    Γιατι εγώ ΕΙΜΑΙ Έλληνας γιατι το νιώθω, και εκτος γηπέδων (κυρίως εκτος γηπέδων). Αυτοι ειναι κομπλεξάρες.
    Ετσι για να τελειώνουμε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Σελίδα 77 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 27374757677374757677787980818797107117127177277377477577 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές