sirkostas (10-02-11)
sirkostas (10-02-11)
μας εδωσε τη μεγαλυτερη χαρα που θα μπορουσε να μας δωσει
σε ευχαριστουμε
Γαμωτο δεν ηθελα να παιξει ο Τορο, αρκετα εχει επιβαρυνθει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μπα μην το λες...αλλωστε παντα δινει τα....παντα για την...Εθνικη ο...Τορο.
Φετφαρος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έφτιαξε κάτι καλό ο μικρός Μαργαρίτα;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Έβαλε γκολ και γενικά κάνει πολύ καλό ματς
Και φυσιολογικά βγήκε και mvp
πολυ καλος σημερα ο Φετφα.και φυσικα χειροτερος ολων μακραν,το παναθηναικο βυσμα,ο Κωστας ΚΑΤΟΥΡΑΝΗΣ.
Βαρετό ματς, μακάρι να ήταν κανένας πιο ποιοτικός αντίπαλος για να πιέσει περισσότερο την Εθνική και να δουμε λιγο καλύτερη μπάλλα. Ωραία παίξαμε μονο οσο μπήκε ο Μήτρογλου που κινούνταν πολύ καλά και πίεσε τους καναδούς στόπερ. Τοτε κάναμε κι ευκαιρίες και βάλαμε και γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Σαλπιγγίδης ήταν απερίγραπτος, πραγματικά επαιζε σαν συγκαμμένος. Και μάλλον δικαιώνεται ο Οττο που τον έβαζε δεξιά κι όχι φουνταριστό.
Φετφα για μεγάλα πράγματα. Το γιατί αυτό το παιδι σκουπίζει τον πάγκο για να παίζουν οι Γελάκτικος ειναι κάτι που κανείς δε μπορεί να εξηγήσει. Δυστυχώς έχασε το γκολ στις καθυστερήσεις που μπορούσε ανετα να σκοράρει απ' το κέντρο αφού ο καναδός γκολκίπερ είχε προωθηθεί μπας κι ισοφαρίσουν. Και καπάκι μετά από ενα λεπτό έχασε ιδια φάση κι ο Νίνης.
Σίγουρα μια Εθνική με πολύ ταλέντο και πολύ μέλλον. Νομίζω πως η μόνη πραγματικά σοβαρή έλλειψη είναι στα αμυντικά χαφ που δε βλέπω να βγαίνει καποιος ισάξιος των παιχτών που στην προηγούμενη 10ετία διέπρεψαν με την Εθνική στη συγκεκριμένη θέση.
differance (10-02-11), Phaedra (11-02-11)
αποκλειστικο βιντεο η ιστορικη νικη της ελλαδαρας μας εναντια στην γερμανια
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Στην Εθνική ο Λαγός
18/03/2011, 12:10 | Διαβάστηκε 4721 φορέςΑποστολή
Με την κλήση των 19 «εκλεκτών» του Φερνάντο Σάντος άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με Μάλτα στις 26/3 για τα προκριματικά του Euro 2012 αλλά και το φιλικό με Πολωνία τρεις μέρες αργότερα. Νέο πρόσωπο, ο Παναγιώτης Λαγός της ΑΕΚ, ο οποίος επιστρέφει στην "Γαλανόλευκη", μετά τον Ιανουάριο του 2006.
Τη 19μελή αποστολή αποτελούν οι: Τζόρβας, Χαλκιάς, Βύντρα, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Μόρας, Αβ.Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Λαγός, Καφές, Καραγκούνης, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου.
Εκτός έμειναν οι Σηφάκης , Μάκος και Σπυρόπουλος λόγω τραυματισμών.
Μήνυμα συμπαράστασης στον Αμπιντάλ
Τη συμπαράστασή τους στον Ερίκ Αμπιντάλ, μαζί με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση, εξέφρασαν οι Έλληνες διεθνείς, μέσω του αρχηγού τους Γιώργου Καραγκούνη και του προπονητή τους Φερνάντο Σάντος.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ε αφου πηρε λαγο νταξει ειμαστε![]()
Λέιπει ο Κυνηγός για να τον κάνει να τρέχει......![]()
Κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην έχει καλό αριστεροπόδαρο πλην του Φετφατζίδη και του Σπυρόπουλου. Αφού τραυματίστηκε ο ένας από τους 2, δεν υπήρχε άλλη επιλογή εκτός από το Λαγό.
Αριστεροπόδαροι παίχτες λείπουν από πολλες εθνικές. Ούτε μπορώ να θυμηθώ από πότε η Εθνική Αγγλίας ψαχνει για αριστερο χαφ ποιότητος.
Αριστερό και αμυντικό χαφ δεν έχει η Ελλάδα καθόλου. Δεξιά άντε με τον Γεωργιάδη κάτι κάνεις...στα αμ. χαφ θα εμπιστευτείς τον Ανάκογλου και τον Γ.Παπαδόπουλο? Υπάρχει βέβαια ο Πρίττας αλλά από ηλικία..
αρχιζει σε λιγο το ματσακι,ενω τελειωσε πολυ βολικα για εμας το γεωργια -κροατια με 1-0 μαλλον στις καθυστερησεις..παμε ρε ομαδα!
Σαλπιγίδι...![]()
Bookmarks