Σελίδα 303 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 3103203253263273283293299300301302303304305306307313323333343353403503603 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 6.041 έως 6.060 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να διορθώσω κάτι που ειπώθηκε παραπάνω. Παίχτες που έπαιζαν σε πολλές θέσεις (κυρίως ανασταλτικές) και φημίζονταν περισσότερο για τη δύναμη, την αντοχή και την αυτοθυσία τους παρά για την τεχνική τους υπήρχαν πάντα. Δηλαδή ο Μπρίγκελ τι ήταν? Ο Μητρόπουλος σε πόσες θέσεις είχε παίξει? Σεντερ φορ τον θυμάμαι, επιθετικό χαφ τον θυμάμαι, αμυντικό χαφ-φρουρό του Γκούλιτ τον θυμάμαι, μόνο τερματοφύλακας δεν είχε δοκιμαστεί. Για τον Λουκανίδη δε λενε οτι ήταν ο πληρέστερος Ελληνας όλων των εποχών επειδή έπαιζε σ' ενα σωρό θέσεις? Το Μεξικό δεν είχε εναν μουρλο (αλλά γάτο) τερματοφύλακα που κάποιες φορές αγωνιζόταν κι ως...εξτρέμ?
    Kωστα σωστα αυτα που λες αλλα τετοια μοσχαρια ειχαν 1-2 καθε ομαδα (κυρίως ανασταλτικους μέσους ή μπακ) και οχι τουλαχιστον 8 οπως απαιτουνται σήμερα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (11-11-11), consigliere (14-10-11)

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.678
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο γινεται επειδη ειμαστε καλύτεροί τους. Ναι το εννοω. Αλλα οπως ειπα οχι επειδη εμεις γιναμε καλύτεροι. Επειδή παγκοσμίως το ποδοσφαιράκι διασύρεται και βιάζεται στα γήπεδα. Εμείς έχουμε οτι ομαδα είχαμε και το 90 και το 80 και το 70. Μην πω και λιγο χειροτεροι. Απλα δεν ακολουθήσαμε τοσο τον κατήφορο γιατί ίσως ήμασταν ήδη χαμηλά.
    Εδω θα πρεπει να διαφωνησω. Καμια σχεση η τωρινη ομαδα της Ελλαδας με αυτη των προηγουμενων χρονων.

Αυτο που θεωρω οτι αλλαξε τα τελευταια χρονια ειναι οτι και η πιο μικρη χωρα εμαθε να χρησιμοποιει σωστη τακτικη και ετσι οι αποστασεις μεταξυ των ομαδων μειωθηκαν. Σε αυτο βοηθησε η παγκοσμιοποιηση του ποδοσφαιρου αφου ολες οι χωρες εχουν γεμισει ξενους παιχτες. Δηλαδη βλεπεις μια χωρα με χαμηλου επιπεδου πρωταθλημα να εχει καλη εθνικη επειδη οι παιχτες της παιζουν ολοι σε καλες Ευρωπαικες ομαδες. Τα παλια χρονια υπηρχαν Εθνικες που επαιζαν ποδοσφαιρο της αλανας και οι διαφορες μεταξυ των χωρων ηταν τεραστιες. Δηλαδη η ποδοσφαιρικη γνωση, ασχετως αν τωρα μπορει να παιζεται και χειροτερο ποδοσφαιρο απο πριν, εχει πλεον εξαπλωθει παντου, δεν ειναι προνομιο της Ολλανδιας, της Γερμανιας, της Αγγλιας κλπ

Οσον αφορα την Ελλαδα. Παλια ηταν μια ομαδα που κανεις δεν την επαιρνε στα σοβαρα, ουτε καν εμεις οι ιδιοι, και οι προσδοκιες ηταν απιστευτα χαμηλες. Η μεγαλη αλλαγη εγινε με τον Ρεχαγκελ ο οποιος ανεβασε ποιοτικα την Εθνικη απο καθε αποψη πχ οργανωση, τακτικη, νοοτροπια κλπ Πλεον ο πηχης εχει ανεβει πολυ ψηλα, η Ελλαδα εχει ανεβει επιπεδα. Ελπιζω η σοβαρη δουλεια που γινεται να συνεχιστει και η ομαδα να παραμεινει εκει που ειναι.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

"Σωστή" τακτική είναι η ίδια; Γιατί κάτι καινούργιο δεν παίζει. Το τελευταίο φρούτο είναι αυτό το γύρω-γύρω των Ισπανών. Και δώσ'του "πάσιν γκέιμ" ακούμε και δώσ'του "πρέσιν" ακούμε, λες και είναι αδιαμφισβήτητες ευαγγελικές αλήθειες, τα τρέχοντα δόγματα.

"Σωστή τακτική" είναι πάνω κάτω η ενιαία, με ένα φορ και ενισχυμένο κέντρο, χωρίς μπαλαδόρους και με τρεχαλατζήδες περίπου-χαφ. Προέχει να αμύνεται καλά, λέει, ο χαφ πίσω από τον επιθετικό- από εκεί και πέρα, αν κάνει και τίποτα καλό, καλοδεχούμενο. Και γεμίσαμε με άχαρα ξυλάγγουρα.
    ... there's no such thing as "too much"...

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.678
    Ignore User

Αλλο ειναι που ηθελα να τονισω. Το γεγονος δηλαδη οτι χωρες οπως η Γερμανια και η Γαλλια πριν 30 χρονια ηταν χιλιομετρα μπροστα απο αλλες μικροτερες ποδοσφαιρικα χωρες. Οι αποστασεις πλεον εχουμε σμικρυνθει και βλεπουμε τις μικρες χωρες να παιρνουν αποτελεσματα απο τις μεγαλες. Δηλαδη πηγε τωρα η Βοσνια και πηρε Χ στην Γαλλια και μπορουσε να ειχε κερδισει. Ο λογος ειναι οτι με την ελευθερη διακινηση ποδοσφαιριστων και προπονητων ανα το παγκοσμιο η ποδοσφαιρικη γνωση εχει εξαπλωθει παντου. Δηλαδη δεν ειναι τοσο τεραστιες οι διαφορες πλεον μεταξυ των χωρων, και η πιο ασημαντη χωρα μπορει να παραταξει μια Εθνικη που να ξερει να παιξει κατι που να μην ειναι ποδοσφαιρο της αλανας.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (14-10-11)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Σωστή" τακτική είναι η ίδια; Γιατί κάτι καινούργιο δεν παίζει. Το τελευταίο φρούτο είναι αυτό το γύρω-γύρω των Ισπανών. Και δώσ'του "πάσιν γκέιμ" ακούμε και δώσ'του "πρέσιν" ακούμε, λες και είναι αδιαμφισβήτητες ευαγγελικές αλήθειες, τα τρέχοντα δόγματα.

"Σωστή τακτική" είναι πάνω κάτω η ενιαία, με ένα φορ και ενισχυμένο κέντρο, χωρίς μπαλαδόρους και με τρεχαλατζήδες περίπου-χαφ. Προέχει να αμύνεται καλά, λέει, ο χαφ πίσω από τον επιθετικό- από εκεί και πέρα, αν κάνει και τίποτα καλό, καλοδεχούμενο. Και γεμίσαμε με άχαρα ξυλάγγουρα.
    δεν ειναι θεμα σωστης και λαθος τακτικης. σε ολες τις εποχες συνεβαινε να γινεται "μοδα" ο τροπος που αγωνιζεται καποια κορυφαια ομαδα που κανει τη διαφορα. ολοι προσπαθησαν να αντγραψουν το 4-2-4 της βραζιλιας, το κατενατσιο της ιταλιας κλπ κλπ. αναλογα με το ποια ομαδα κυριαρχει οι υπολοιποι προσπαθουν να αντιγραψουν αυτο το μοντελο (συνηθως αποτυχημενα), μετα βρισκεται ενας τροπος αντιμετωπισης ή εμφανιζεται μια καινουρια ομαδα και αντιγραφουν αυτη. τωρα επειδη η μπαρτσα σαρωνει, ειναι πιασαρικο το "σχεδιο μπαρτσα". και το λεω εγω που μου αρεσει η μπαρτσελονα σαν ομαδα, αλλα το να προσπαθουν ομαδες να αντιγραψουν αυτο το παιχνιδι ειναι ανουσιο και αναποτελεσματικο.

δλδ τι θα γινει? σε 2 χρονια που θα κυριαρχει η μαντσεστερ θα αντιγραφουμε αυτους και σε 4 χρονια θα επανελθουμε στο κατενατσιο γιατι θα παρει κανα τσου λου η μιλαν?
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.678
    Ignore User

Μια κουβεντα ειναι να αντιγραψεις μια ομαδα. Η Μπαρτσα σιγουρα δεν ξυπνησε ενα πρωι και αρχισε να παιζει ετσι. Ειναι κατι που εχει δουλευτει εδω και αρκετο καιρο στην ομαδα και εκτος αυτου πρεπει να εχεις και τους παιχτες αυτης της ποιοτητας για να μπορεις να εφαρμοσεις πετυχημενα μεσα στο γηπεδο αυτα που κανει η Μπαρτσα. Ποσες ομαδες μπορουν να εχουν μεσα στην ιδια ενδεκαδα παιχτες οπως οι Τσαβι, Ινιεστα, Μπουσκετς, Πουγιολ, Πικε, Μεσι, Φαμπρεγκας κλπ? Δηλαδη η Μπαρτσα οταν ειναι πληρες δεν εχει μετριο παιχτη μεσα στην ενδεκαδα της, εχει μαζεψει τον αφρο και ολοι αυτοι οι παιχτες εχουν μαθει εδω και χρονια να παιζουν ενα συγκεκριμενο συστημα. Αρα το να προσπαθησεις να την αντιγραψεις το πιο πιθανον να καταληξεις με μια αποτυχημενη απομιμηση.

Το θεμα ειναι να αξιολογησεις το ροστερ που εχεις, το πρωταθλημα που παιζεις, τους στοχους σου και να προσπαθησεις να παιξεις ενα συστημα που να σου ταιριαζει με βαση τα δικα σου δεδομενα ως ομαδα. Τωρα αν καταφερεις και παρεις και καποια καλα στοιχεια απο τον τροπο παιχνιδιου αλλων ομαδων αυτο δεν ειναι κακο, το σημαντικο ομως να εχεις εναν προπονητη που να εχει σωστη αντιληψη του συγχρονου ποδοσφαιρου και να προσπαθει να εφαρμοσει κατι το εφικτο που θα φερει αποτελεσματα.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (15-10-11)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια κουβεντα ειναι να αντιγραψεις μια ομαδα. Η Μπαρτσα σιγουρα δεν ξυπνησε ενα πρωι και αρχισε να παιζει ετσι. Ειναι κατι που εχει δουλευτει εδω και αρκετο καιρο στην ομαδα και εκτος αυτου πρεπει να εχεις και τους παιχτες αυτης της ποιοτητας για να μπορεις να εφαρμοσεις πετυχημενα μεσα στο γηπεδο αυτα που κανει η Μπαρτσα. Ποσες ομαδες μπορουν να εχουν μεσα στην ιδια ενδεκαδα παιχτες οπως οι Τσαβι, Ινιεστα, Μπουσκετς, Πουγιολ, Πικε, Μεσι, Φαμπρεγκας κλπ? Δηλαδη η Μπαρτσα οταν ειναι πληρες δεν εχει μετριο παιχτη μεσα στην ενδεκαδα της, εχει μαζεψει τον αφρο και ολοι αυτοι οι παιχτες εχουν μαθει εδω και χρονια να παιζουν ενα συγκεκριμενο συστημα. Αρα το να προσπαθησεις να την αντιγραψεις το πιο πιθανον να καταληξεις με μια αποτυχημενη απομιμηση.

Το θεμα ειναι να αξιολογησεις το ροστερ που εχεις, το πρωταθλημα που παιζεις, τους στοχους σου και να προσπαθησεις να παιξεις ενα συστημα που να σου ταιριαζει με βαση τα δικα σου δεδομενα ως ομαδα. Τωρα αν καταφερεις και παρεις και καποια καλα στοιχεια απο τον τροπο παιχνιδιου αλλων ομαδων αυτο δεν ειναι κακο, το σημαντικο ομως να εχεις εναν προπονητη που να εχει σωστη αντιληψη του συγχρονου ποδοσφαιρου και να προσπαθει να εφαρμοσει κατι το εφικτο που θα φερει αποτελεσματα.
    συμφωνω και κανω μονο δυο σχολια.

1ον η μπαρτσελονα για να φτασει σε αυτο το πολυ καλο σημειο (σχεδον τελειο), εδωσε αρχικα τον ροναλντινιο, στη συνεχεια τον ετο και μολις περσι και τον ιμπραιμοβιτς. δλδ 3 παιχτες παγκοσμιας κλασης και επιπεδου αλλα που "πουλαγαν" και σαν ονοματα. θελω να πω οτι οι ανθρωποι εχουν ενα σχεδιο στο μυαλο τους και καποιους ανθρωπους που ξερουν τι κανουν. δεν φοβηθηκαν ουτε τη γκρινια του κοσμου ουτε και το οικονομικο κοστος.

2ον παιζει μεγαλο ρολο η νοοτροπια της ομαδας και το πως εχει γαλουχηθει ο οπαδος της. στον Ολυμπιακο δεν θα ανεχομασταν μια ομαδα που θα επαιζε για το 1-0 οπως οι ιταλικες ομαδες, οπως επισης θα γινοταν "επανασταση" αν διωχναμε τον ζιοβανι ή το ριβαλντο για να φτιαξουμε ενα ολοκληρωμενο συνολο. δεν ειναι ολα τα "μοντελα" συμβατα με οποιαδοιποτε ομαδα, γι'αυτο ο καθενας πρεπει να εχει δικο του σχεδιο.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω θα πρεπει να διαφωνησω. Καμια σχεση η τωρινη ομαδα της Ελλαδας με αυτη των προηγουμενων χρονων.

Αυτο που θεωρω οτι αλλαξε τα τελευταια χρονια ειναι οτι και η πιο μικρη χωρα εμαθε να χρησιμοποιει σωστη τακτικη και ετσι οι αποστασεις μεταξυ των ομαδων μειωθηκαν. Σε αυτο βοηθησε η παγκοσμιοποιηση του ποδοσφαιρου αφου ολες οι χωρες εχουν γεμισει ξενους παιχτες. Δηλαδη βλεπεις μια χωρα με χαμηλου επιπεδου πρωταθλημα να εχει καλη εθνικη επειδη οι παιχτες της παιζουν ολοι σε καλες Ευρωπαικες ομαδες. Τα παλια χρονια υπηρχαν Εθνικες που επαιζαν ποδοσφαιρο της αλανας και οι διαφορες μεταξυ των χωρων ηταν τεραστιες. Δηλαδη η ποδοσφαιρικη γνωση, ασχετως αν τωρα μπορει να παιζεται και χειροτερο ποδοσφαιρο απο πριν, εχει πλεον εξαπλωθει παντου, δεν ειναι προνομιο της Ολλανδιας, της Γερμανιας, της Αγγλιας κλπ

Οσον αφορα την Ελλαδα. Παλια ηταν μια ομαδα που κανεις δεν την επαιρνε στα σοβαρα, ουτε καν εμεις οι ιδιοι, και οι προσδοκιες ηταν απιστευτα χαμηλες. Η μεγαλη αλλαγη εγινε με τον Ρεχαγκελ ο οποιος ανεβασε ποιοτικα την Εθνικη απο καθε αποψη πχ οργανωση, τακτικη, νοοτροπια κλπ Πλεον ο πηχης εχει ανεβει πολυ ψηλα, η Ελλαδα εχει ανεβει επιπεδα. Ελπιζω η σοβαρη δουλεια που γινεται να συνεχιστει και η ομαδα να παραμεινει εκει που ειναι.
    Τα ίδια με μενα λες απλα θες να πιστεύεις οτι ειμαστε καλυτεροι. Ναι ημασταν χαμηλα γιατι υπηρχαν ΟΜΑΔΑΡΕΣ. Τωρα πια δεν υπαρχει καμία, εκτος ισως απο τους Ισπανους που θα δουμε αν ειναι φωτοβολιδα ή όχι.
    Απειρως καλυτερους παικταραδες ειχαμε το 80 και το 90 στην Εθνική. Ομως έξω υπηρχαν τέρατα. Τωρα ομως κανουμε κατι κλοουνακια τύπου Μέσι θεούληδες. Ε,αν αυτο δε δειχνει κατρακύλα δεν ξερω τι θα δειξει...

Σαφως και θα παραμεινει ψηλα η Ελλαδα αν συνεχισει το τσουκου τσουκου. Το ποδοσφαιρο εξακολουθει να κατρακυλάει σαν αθλημα και σαν θέαμα.Δε χρειαζεται καμία δουλεια, απλα να καταλαβουμε οτι αυτο που κανουμε καλύτερα (να καταστρεφουμε το παιγνιδι) δεν πρεπει να το αλλαξουμε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη Gtakis

Thanks
    6.238
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.402 φορές σε 1.451 μηνύματα
    Ignore User

Με αυτόν και τον Μήτρογλου να πάμε Euro πολύ καλός παίχτης ο μικρός......

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Gtakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με αυτόν και τον Μήτρογλου να πάμε Euro πολύ καλός παίχτης ο μικρός......

απ'οτι εχω καταλαβει μαλλον θα παρει χαριστεα. τη μυριζομαι τη δουλεια

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (11-11-11)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

μην εχουμε κανα τραυματισμο φτου φτου φτου
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Aρχική ενδεκάδα Εθνικής:

Τζόρβας, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Γκέκας
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

To ρούφηξε ο Alexis. Μόλις στο 2'
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.234
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.453 φορές σε 20.712 μηνύματα
    Ignore User

Θέλει και κοντρόλ το γίδι μπροστά στο τέρμα... ποιός είσαι ρε καραγκιόζη, ο Νικοπολίδης;

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (11-11-11)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Ignore User

ετσι και τραυματιστει κανας δικος μας θα κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να σκασω.

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

1-1 Κατσούρ

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ετσι και τραυματιστει κανας δικος μας θα κρατησω την αναπνοη μου μεχρι να σκασω.
    Πέπε εσύ?

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (11-11-11)

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

τι χάσαμε καλέ;
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Τώρα θα μπει ο Μήτρογλου και θα το καρφώσει

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Αυτός ο Κονέ είναι σίγουρα ποδοσφαιριστής?

Σελίδα 303 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 3103203253263273283293299300301302303304305306307313323333343353403503603 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές