Σελίδα 348 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 48148248298308318328338344345346347348349350351352358368378388398448548 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 6.941 έως 6.960 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.436 φορές σε 19.042 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από 8PYLOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι νικόλα μην είσαι τόσο επιεικής.

Θα το βλέπει όλο το ματς ο παραβάτης και μετά θα απαντάει και σε ερωτήσεις του ζουπαν σχετικά με το σπικάζ του τρισμέγιστου Σωτηρακόπουλου:

π.χ. πόσες φορές είπε "να το το 2-0", τι είπε στην αποβολή του Χολέμπα, πώς κρατήθηκε ξύπνιος στο Α' Ημίχρονο ο κυρ-Χρήστος κλπ.
    Ώπα - παρανόηση: Φαντάζεσαι να σου μιλάει σοβαρά κάνοντας την τεχνική ανάλυση που ξεπατίκωσε από τον Σωτηρακόπουλο; Δεν εξετάζουμε καν το τι μπορεί να σου συμβεί εσένα, σαν συνομιλιτή. Κάποια στιγμή, θα συνέλθει ο άνθρωπος, θα διαβάσει, θα αναρωτηθει γιατί τον έχουν πάρει όλοι στο μεζέ, θα ψάξει και θα θέλει να αυτοκτονήσει με αυτά που έγραψε. Είπαμε σωφρονισμός, όχι εξόντωση.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (08-09-13)

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ώπα - παρανόηση: Φαντάζεσαι να σου μιλάει σοβαρά κάνοντας την τεχνική ανάλυση που ξεπατίκωσε από τον Σωτηρακόπουλο; Δεν εξετάζουμε καν το τι μπορεί να σου συμβεί εσένα, σαν συνομιλιτή. Κάποια στιγμή, θα συνέλθει ο άνθρωπος, θα διαβάσει, θα αναρωτηθει γιατί τον έχουν πάρει όλοι στο μεζέ, θα ψάξει και θα θέλει να αυτοκτονήσει με αυτά που έγραψε. Είπαμε σωφρονισμός, όχι εξόντωση.
    Ναι, αλλά μόνο έτσι θα ξέρουμε ότι το είδε ΟΛΟ το ματς... Οι ατάκες του κυρ-Χρήστου δεν ξεχνιούνται...
    ...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (08-09-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Ναι, αλλά μόνο έτσι θα ξέρουμε ότι το είδε ΟΛΟ το ματς... Οι ατάκες του κυρ-Χρήστου δεν ξεχνιούνται...
    Έλα μωρε: Κάτι με βούτυρα (σαν το μαχαίρι το βούτυρο - βούτυρο στο ψωμί) και κάτι με προσοχές και με κινδύνους λέει (αν η ομάδα είναι προσεκτική με την Σμάλτα η οποία γίνεται επικίνδυνη, αν την υποτιμήσεις). Τέλος πάντων, ό,τι δεν λέει στα FIFA... Δεν είναι ανάγκη να δει συγκεκριμένο ματς για να ξέρει τις ατάκες. Διαβάζει και λίγο ιστοριά από τον αντίπαλο (πρώτο σκόρερ - πρώτο σε συμμετοχές - καριέρα προπονητή και σαν παίκτης - τι λέγαν οι δημοσιογράφοι για αυτόν όταν έπαιζε - σταματάω γιατί θα ξεράσω...). Αυτά...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 09-09-13 στις 14:00

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Όσο και αν αγαπώ την Εθνική, όσο κι αν θέλω να προκριθεί, άλλο τόσο αναρωτιέμαι αν η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου στο Λιχνενστάιν έχει θέση
    σε τελικούς ΠΚ...

*και με τόν Οττο αμυντικά παίζαμε, δε λέω... Αλλά το θέαμα δεν ήταν τόσο αποκρουστικό.

Thanks
    2.202
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο και αν αγαπώ την Εθνική, όσο κι αν θέλω να προκριθεί, άλλο τόσο αναρωτιέμαι αν η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου στο Λιχνενστάιν έχει θέση
    σε τελικούς ΠΚ...

*και με τόν Οττο αμυντικά παίζαμε, δε λέω... Αλλά το θέαμα δεν ήταν τόσο αποκρουστικό.
    Ο Όττο ήταν μεγάλος μάστορας, ό,τι και να λένε. Αυτό που έκανε το 2004 δεν θα το επαναλάβει ποτέ κανείς!!

Δούλευε την ανάπτυξη με τριγωνάκια, δούλευε πολύ και τα στημένα. Φυσικά δούλευε με Έλληνες παίκτες, δεν μπορούσε να φτιάξει παπάδες!

update: Για να μην παρεξηγηθούμε, δε λέω ότι με εντυπωσίασε το ποδόσφαιρο της Εθνικής το 2004.. Με εντυπωσίασε όμως η αποτελεσματικότητα της ομάδας και το ότι ο Όττο πήρε από κάθε παίκτη το 200%

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Ο Όττο ήταν μεγάλος μάστορας, ό,τι και να λένε. Αυτό που έκανε το 2004 δεν θα το επαναλάβει ποτέ κανείς!!

Δούλευε την ανάπτυξη με τριγωνάκια, δούλευε πολύ και τα στημένα. Φυσικά δούλευε με Έλληνες παίκτες, δεν μπορούσε να φτιάξει παπάδες!

update: Για να μην παρεξηγηθούμε, δε λέω ότι με εντυπωσίασε το ποδόσφαιρο της Εθνικής το 2004.. Με εντυπωσίασε όμως η αποτελεσματικότητα της ομάδας και το ότι ο Όττο πήρε από κάθε παίκτη το 200%
    Ο Ρεχάνγκελ ήταν περιπτωσάρα: Μπορούσε να μαζέψει κόσμο στην τύχη και να τον κάνει σύνολο. Το δύσκολο, στην περίπτωσή του, είναι η διαχείρηση της επιτυχίας του, με αυτόν μέσα - κάτι που δεν ήταν τόσο αυτονόητο. Πετύχαινε; Ή έφευγε, ή τον έφευγες γιατί τα πηδούσε όλα μετά. Και δεν μιλάω μόνο για την Εθνική (θητείες, σχεδόν καρμπόν, σε Βέρντερ, Μπάγερν, Καιζερσλάουτερν).

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Ο Ρεχάνγκελ ήταν περιπτωσάρα: Μπορούσε να μαζέψει κόσμο στην τύχη και να τον κάνει σύνολο. Το δύσκολο, στην περίπτωσή του, είναι η διαχείρηση της επιτυχίας του, με αυτόν μέσα - κάτι που δεν ήταν τόσο αυτονόητο. Πετύχαινε; Ή έφευγε, ή τον έφευγες γιατί τα πηδούσε όλα μετά. Και δεν μιλάω μόνο για την Εθνική (θητείες, σχεδόν καρμπόν, σε Βέρντερ, Μπάγερν, Καιζερσλάουτερν).
    H Βερντερ χωρις τον Οττο και τον Λεμκε θα επαιζε γ εθνικη Νικο.
    Ο Οττος δεν ηταν τυπος που να κρυβεται ηξερε ακριβως τι και πως θα το πετυχει.

Μια χαρα διαχειρηστηκε τις επιτυχιες του και εκανε ονομα και καριερα που λιγοι μπορουν να τη φτασουν.

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Ignore User

Γενηκα η Εθνικη ποτε δεν επαιξε θεαματικο ποδοσφαιρο, οποτε το εκανε παντα καθοταν στον καναπε
    και κοιταζε τις αλλες δηθεν μεγαλες σχολες να παιζουν μουντιαλ, ευρωπα'ι'κα κλπ κυπελα.
    Οταν συμαζευτηκε και κοιταξε ποιες ειναι οι δυνατοτητες της εκανε μεγαλα πραγματα.
    Το γεγονος πως ειμαστε σχεδον σε ολες τις διοργανωσεις απο το 2004 και μετα ειναι μεγαλο πραγμα.
    Ας μην περμενουμε να κερδιζουμε συνεχεια κουπες, δε μας ταιριαζει.

11. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kwtsios για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (09-09-13), differance (09-09-13), voskos_7 (09-09-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    H Βερντερ χωρις τον Οττο και τον Λεμκε θα επαιζε γ εθνικη Νικο.
    Ο Οττος δεν ηταν τυπος που να κρυβεται ηξερε ακριβως τι και πως θα το πετυχει.

Μια χαρα διαχειρηστηκε τις επιτυχιες του και εκανε ονομα και καριερα που λιγοι μπορουν να τη φτασουν.
    Δημήτρη, αν εξετάζουμε την διατήρησή του σε μία ομάδα και της ομάδας της ίδιας, θα έλεγα, δεν μπορείς να πεις ότι μακροχρόνια ήτανε επιτυχημένος, αλλά μάλλον, το επεδίωκε κιόλας να μην είναι με αυτό το μέτρο σύγκρισης.
    Ήθελε να πετυχαίνει συνεχώς κάτι καινούργιο, παρά να συντηρεί κάτι επιτυχημένο τι κι αν αυτό, ήταν δικό του δημιούργημα- τόσες φορές που το έκανε, άλλωστε, δεν δίνουν περιθώρια για άλλη εξήγηση.

*Δεν ξέρω για την πορεία της Βέρντερ, αν, αλλά δεν μπορώ να διαφωνήσω.
    Γενηκα η Εθνικη ποτε δεν επαιξε θεαματικο ποδοσφαιρο, οποτε το εκανε παντα καθοταν στον καναπε
    και κοιταζε τις αλλες δηθεν μεγαλες σχολες να παιζουν μουντιαλ, ευρωπα'ι'κα κλπ κυπελα.
    Οταν συμαζευτηκε και κοιταξε ποιες ειναι οι δυνατοτητες της εκανε μεγαλα πραγματα.
    Το γεγονος πως ειμαστε σχεδον σε ολες τις διοργανωσεις απο το 2004 και μετα ειναι μεγαλο πραγμα.
    Ας μην περμενουμε να κερδιζουμε συνεχεια κουπες, δε μας ταιριαζει.
    Ποιός λέει τέτοια;
    Μπαλάρα και πεντάρες (να ρίχνουμε) δεν ζήτησα, αλλά να μην φοβάται το θηριώδες Λιχτενστάιν, πάντως και να μην το αντιμετωπίζουν τακτικά, σαν την Ισπανία, μία απαίτηση την έχω.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (09-09-13)

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Ignore User

Δημήτρη, αν εξετάζουμε την διατήρησή του σε μία ομάδα και της ομάδας της ίδιας, θα έλεγα, δεν μπορείς να πεις ότι μακροχρόνια ήτανε επιτυχημένος, αλλά μάλλον, το επεδίωκε κιόλας να μην είναι με αυτό το μέτρο σύγκρισης.
    Ήθελε να πετυχαίνει συνεχώς κάτι καινούργιο, παρά να συντηρεί κάτι επιτυχημένο τι κι αν αυτό, ήταν δικό του δημιούργημα- τόσες φορές που το έκανε, άλλωστε, δεν δίνουν περιθώρια για άλλη εξήγηση.

καμια 15αρια χρονια στη Βρεμη αν θυμαμαι καλα και βαριεμαι να ψαχνω
    την πανελαβε τελευταια και επεσε στη β' την αναεβασε αμεσως και την εκανε μεγαλη.
    Οταν εφυγε για την Μπαγιερν ολοκληρος ο γερμανικος τυπος εγραφε πως η μεγαλητερη
    ομαδα της Γερμανιας επρεπε να εχει και τον καλυτερο προπονητη της χωρας.
    Εκει βεβαια επεσε πανω στην ντιβα τον Μπεκενμπαουερ που 40 χρονια μετα το κρεμασμα
    των παπουτσιων του ακομα νομιζε πως ειναι ποδοσφαιρηστης, μανατζερ, προπονητης.
    Ο γαμων και δερνων γενικα, δεν τον αφησε να δουλεψει και τον σουταρε λιγο πριν τον τελικο του ΟΥΕΦΑ
    με τη Μπορντο του Ζινταν.
    Αυτα

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

καμια 15αρια χρονια στη Βρεμη αν θυμαμαι καλα και βαριεμαι να ψαχνω
    την πανελαβε τελευταια και επεσε στη β' την αναεβασε αμεσως και την εκανε μεγαλη.
    Οταν εφυγε για την Μπαγιερν ολοκληρος ο γερμανικος τυπος εγραφε πως η μεγαλητερη
    ομαδα της Γερμανιας επρεπε να εχει και τον καλυτερο προπονητη της χωρας.
    Εκει βεβαια επεσε πανω στην ντιβα τον Μπεκενμπαουερ που 40 χρονια μετα το κρεμασμα
    των παπουτσιων του ακομα νομιζε πως ειναι ποδοσφαιρηστης, μανατζερ, προπονητης.
    Ο γαμων και δερνων γενικα, δεν τον αφησε να δουλεψει και τον σουταρε λιγο πριν τον τελικο του ΟΥΕΦΑ
    με τη Μπορντο του Ζινταν.
    Αυτα
    Τα θυμάμαι και έχω μνημονεύσει αρκετές φορές την Μπορντό του Ζιντάν, του Λιζαραζού, του Ντουγκαρί, του Βίτσκε ( και του Βαρεσάνοβιτς) που έφτασε εκεί από το Ιντερτότο και πήγε να πάρει και ισοπαλία μέσα στο Μόναχο, από τον Ματέους, τον Κλίνσμαν, τον Σόλ, τον Χέρζογκ, τον Στρούντζ, τον Κονσταντίνοφ, τον Σφόρτσα, τον Τσίγκε, τον Τζίγκλερ, τον Νέρλιγκερ και τον Παπέν (αν και δεν παίζανε ακριβώς όλοι).

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (09-09-13)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

σε γενικες γραμμες πιστευω οτι σε πολυ καλο επιπεδο ειναι η εθνικη και πιστευω οτι μια χαρα εχει εκμεταλλευτει το επος του 2004 αλλα χρονια βλεπαμε αυτες τις διοργανωσεις με το κιαλι ενω τωρα ειμαστε παντα στα 2 φαβορι του ομιλου να παμε στα τελικα ενω και στους ομιλους που συμμετεχει η ελλαδα παιρνει νικες που στις κληρωσεις των προκριμματικων την διατηρουν στους ισχυρους και ετσι εχει και καλες κληρωσεις.Το σημαντικο ειναι η εθνικη να πηγαινει σε τελικες διοργανωσεις να δημιουργησει μια παραδοση και σιγα-σιγα θα ερχονται και οι επιτυχιες οπως και στο προηγουμενο euro πηγαμε στις 8 καλυτερες εθνικες της ευρωπης δεν ειναι και λιγο.Μπαλαρα δεν πιστευω οτι θα δουμε ποτε απο την εθνικη δε θα γινουμε αργεντινη ή βραζιλια ετσι ξαφνικα.Ομοιογενεια αμυνα αυτοσυγκεντρωση και να κανουμε γκολ και την μιση ευκαιρια που μας παρουσιαζεται αυτο θελει και ειδικοτερα στις μεγαλες διοργανωσεις με αντιπαλους μεγαθηρια.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (09-09-13)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Θεωρω πως μετα το ευρωπαικο κρατησε την ελλαδα στο ιδιο επιπεδο, απλα εμεις χασαμε τη μπαλα και πιστευαμε πως επειδη πηραμε ευρωπαικο γιναμε και υπερδυναμη. Με την ιδια δυσκολια που κερδισαμε την β.ιρλανδια κερδιζουμε και ολες τις ομαδες χαμηλοτερου επιπεδου-δυσκολα και με 1-0.

Ειμαι αντιφαν της εθνικης και του τροπου παιχνιδιου των οτο και σαντος, αλλα στα ματια μου, ο τροπος τους ειναι ο μονος αν θελει η ελλαδα να συμμετεχει σε τελικα διοργανωσεων.

Καθε τακτικη εχει τα καλα και τα κακα τη; και φυσικα τις παραπλευρες απωλιες της. Αυτες ειναι οι δυσκολες νικες της εθνικης με αμτιπαλους οπως η ανυπρκτη λιθουανια ας πουμε. Απο την αλλη το κοστος της ωραιας μπαλας ειναι να χανεις καποιους " αυτονοητους" ποντους, οπως εκαναν καποτε η ελβετια και η τουρκια και οπως εκανε φετος η βοσνια.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (09-09-13), voskos_7 (09-09-13)

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Ignore User

Ποιός λέει τέτοια;
    Μπαλάρα και πεντάρες (να ρίχνουμε) δεν ζήτησα, αλλά να μην φοβάται το θηριώδες Λιχτενστάιν, πάντως και να μην το αντιμετωπίζουν τακτικά, σαν την Ισπανία, μία απαίτηση την έχω.
    Ακουγονται παντου Νικο και γραφονται και και και...
    Η εξεληξη του ποδοσφαιρου δεν επιτρεπει πια το να περιμεμενει κανεις 4-5αρες ουτε με το Αφγανισταν...
    Τα 18 γκολ της Βοσνιας δεν θα της δωσουν την προκριση στο μουντιαλ αν δεν κερδισει τους Σλοβακους.
    Η Ελλαδα με το Λιχτενστα'ι'ν θα μπορουσε να ειχε κερδισει και 5-0 αλλα παλι 3 ποντους θα επαιρνε.
    Τωρα για το θεαμα...
    Αυτο αν δεν πεθανε στο ποδοσφαιρο των εκατομμυριων τοτε ειναι βαρια αρρωστο.

Thanks
    2.202
    Ignore User

Εγώ πάλι είμαι πολύ φαν της Εθνικής του Ρεχάγκελ!
    Νομίζω ότι έτσι πρέπει να παίζουν οι ελληνικές ομάδες, αν θέλουν να έχουν ευρωπαϊκές διακρίσεις!
    Επιπλέον, η Ελλάδα του Ρεχάγκελ γέννησε το ισπανικό ποδόσφαιρο του Γκουαρντιόλα!!!
    Μια ομάδα που έπαιζε όπως η Ελλάδα το 2004, μόνο με διαρκές passing game μπορείς να τη διασπάσεις.

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον 8PYLOS για αυτό το μήνυμα:

Reds (10-09-13), voskos_7 (09-09-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Νομίζω ότι έτσι πρέπει να παίζουν οι ελληνικές ομάδες, αν θέλουν να έχουν ευρωπαϊκές διακρίσεις!
    Επιπλέον, η Ελλάδα του Ρεχάγκελ γέννησε το ισπανικό ποδόσφαιρο του Γκουαρντιόλα!!!
    Μια ομάδα που έπαιζε όπως η Ελλάδα το 2004, μόνο με διαρκές passing game μπορείς να τη διασπάσεις.
    Τα βλέπεις από την θετική μεριά, γι αυτό μου αρέσεις: Κάποιος άλλος θα συμφωνούσε στο ότι η Ελλάδα του Ρεχάγκελ γέννησε το ισπανικό ποδόσφαιρο και αναγέννησε το ευρωπαϊκό, αλλά θα το απέδιδε στο ότι όλοι τρομάξανε με το θέαμα και την πιθανότητα, αυτό το μοντέλο, να βρει πολλούς μιμητές...

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Mαγκια της και μαγκια μας, καπως ετσι προπερσι επαιξε η Τσελσι και πηρε την προκριση απο την Μπαρτσα για τον τελικο οπου και το κατεκτησε.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Αϊντα μωρή αυνάνα Σαλπι Γιδη να τελειώνουμε νωρίς.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.223
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.450 φορές σε 20.709 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μήτρος έχασε ήδη ένα τετ-α-τετ... ήταν εύκολο γι' αυτό...

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Θα το σφυριξει και αποψε ο Μητρογλας, κατσε να δεις..

Σελίδα 348 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 48148248298308318328338344345346347348349350351352358368378388398448548 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές