voskos_7 (08-09-21)
Όταν θα κάνει δύο και τρεις τέτοιες εμφανίσεις σερί ο μπακασετας το συζητάμε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (08-09-21)
drizzt (08-09-21)
giovanni#10 (09-09-21), panahs7 (08-09-21), voskos_7 (08-09-21)
Μπορεί η Μαργαρίτα να μας έδωσε το διαχρονικό trend #emasdemasekane, ωστόσο για εμένα σε κάθε περίπτωση, ισχύει ότι όσο σε είχα εδώ δε σε έβλεπα γιατί δεν είχες τίποτα: Και στη Ρεάλ να μου πας και να πάρεις διαγαλαξιακό, δε με πείθεις.
Ο κάθε Μπακασέτας έχει το δικαίωμα να παίξει και ένα παιχνίδι καλά, αλλά ας είναι καλά το παιδί, ξέρουμε ακριβώς μέχρι πού μπορεί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (09-09-21)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και να μας κάψει ο Θεός για την παραπάνω σύγκριση, μόνο καλύτεροι παίζει να γίνουμε πλέον...
Αλλά δε νομίζω να μας λυπηθεί τόσο.
drizzt (09-09-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-09-21)
Με την αύρα του Ρεχάγκελ κέρδισε η Εθνική χτες γράφει φυλλάδα. Αν μεθαύριο κερδίσει η ζελα εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα μπορεί να είναι με την αύρα του Ομπράντοβιτς.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-09-21)
"οι διεθνείς είχαν σκοπό να παίξουν για τον Φαν Σιπ. Για τον άνθρωπο που τους έδωσε μεγαλύτερο ρόλο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, από αυτόν που είχαν στην προηγούμενη κατάσταση. Είναι δεδομένο πως ο Φαν Σιπ, δεν μπορεί να είναι η αιτία του κακού."
Ταδε εφη Τσαρλυ,συμφωνα με τον οποιο καναμε την καλυτερη εμφανιση μας απο το 2014 και εντευθεν.Πολλες κωλοτουμπες μεσα σε λιγες μερες..
drizzt (09-09-21)
Είναι γνωστό πως είναι μεγάλος μύστης ο Τσάρλυ.
Στο Θέμη πές τα, που μου λέει ότι ο Βαγγέλης είναι καλά...
Δε τολμώ να υποθέσω τί γράφουν οι Σουηδοί στο Ljusbla-DNA πχ (της Μάλμε), για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Διαβάζω παντού για χαμένους βαθμούς, χαμένες ευκαιρίες, κρίμα, κλπ.
Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος ακόμα και στην εποχή που ζούμε είναι τόσο αισιόδοξος και πιστεύει πως το χτεσινό είναι το νορμάλ και όχι όπως τα στατιστικά υποδεικνύουν, η εξαίρεση.![]()
Τί εννοείς όταν λες ότι 209.290 ψηφοφόροι στην Ελλάδα δεν ψηφίσανε κατά λάθος Βελόπουλο;
chainsaw (09-09-21), drizzt (09-09-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-09-21)
τι ποσό να γράφει το τιμολόγιο για κάθε άρθρο?
είμαι περίεργος μήπως να αλλάξω δουλεία
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Δεν αξίζει - μη το κάνεις...
Συνήθως διαφήμιση σε τυχούσα εκπομπή στην καλύτερη περίπτωση...
Λεμε οτι ειναι κριμα που πεταξαμε βαθμους με Γεωργια και Κοσοβο.Αλλα δε λεμε οτι ειναι κριμα για τη Σουηδια που πεταξε βαθμους μ'εμας.Αξιζαμε τη νικη με Γεωργια και Κοσοβο(μαλλον) αλλα οχι τη χτεσινη.Αλλα αυτο δε μας πειραζει,οι απωλειες μας πειραζουν.Μπερδευτηκατε ή τα ξηγαω ωραια;
drizzt (09-09-21)
drizzt (09-09-21)
Ναι γενικά καλύτερα ας μην επεκταθούμε στο τί ακριβώς αξίζει αυτή η εθνική αυτής της ΕΠΟ.![]()
voskos_7 (09-09-21)
Έτσι κι αλλιώς, όταν το τρίβει, που το κάνει και συχνά τελευταία, επεκτείνεται μόνο του...
drizzt (09-09-21)
Η παιχτουρα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που τον παίρνει και στην εθνική ο Ολλανδός Παράσχος κλείνει στον Ατρόμητο.
Bookmarks