Τελοσ ο σιοβας μαγκες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι ρε πούστη, ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι !!! Ρούφα το αυγό σου ρασοφόρε δρακουμέλ! Εμείς πάμε μουντιάλ!!!!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
nikos7 (20-11-13)
Ναι ρε ομαδάρα!
Βραζιλία ερχόμαστε.
Τελικός με Γερμανία μέσα στο Μαρακανά.
![]()
Πότε είναι η κλήρωση του Μουντιάλ?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Παρασκευή για;
Πρωταθλητής Ευρώπης ο Θρύλος. Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ελλάδα και χρυσή μπάλλα και χρυσό παπούτσι στον Μήτρογλα.
Ευκαιρία δεν έκαναν οι Πουτάνοι σε 190 περίπου λεπτά των δυο παιχνιδιών!!!
Στο Καραισκάκης σκόραραν από ΜΕΓΑΛΟ λάθος του Καρνέζη και απόψε από τη ΜΑΛΑΚΙΑ του ΚΑΚΟΥ Τοροσίδη.
Αυτό κάτι λέει για την ομάδα και την άμυνα της.
Μπράβο στα παιδιά, που αν και δεν ξέρουν πολύ μπάλα, δίνουν τα ΠΑΝΤΑ σε κάθε παιχνίδι και μας χάρισαν και πάλι το χαμόγελο με μια ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία.
τεραστιο επιτευγμα για την εθνικη για ακομα μια φορα.Δεν μου αρεσε παντως στο 91-92 2 λεπτα ακομα να μενουν ο αλλος να θελει 2 μπαλακια για να σου κανει το προβλημα και εσυ εκει να πηγαινεις στην γωνια οταν εχεις κορνερ ή ενα καλο φαουλ να κερδισεις χρονο αντι να παιξεις λιγο ποδοσφαιρο.Κριμα για τον σιοβα αυτη η εθνικη μας εχει γαμησει ολους τους καλους μας παιχτες...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
αγαπαω Χολεμπας και επισης αγαπαμε και σαντος
και να θυμηθουμε και κατι απο το οχι και τοσο μακρινο παρελθον
[YOUTUBE]UaoZubJdqOE[/YOUTUBE]
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μάγκες όπου δεν υπάρχει κράτος υπάρχει πρόοδος.
ΕΛΛΑΔΆΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
sirkostas (19-11-13)
Φέτος στο περναμπουκο ήμουν ομόνος Έλληνας του χρόνου θα ήμαστε πολλοί.
Άιντε στην Υγεία μας![]()
sirkostas (19-11-13)
Du3lisT (19-11-13), kwtsios (19-11-13), VALVERDES_7 (19-11-13)
kwtsios (19-11-13)
Bookmarks