Σελίδα 161 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 61111121131141151157158159160161162163164165171181191201211261361461561 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.201 έως 3.220 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

γκολαρα ο Σαμαρας...
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπράβο στην Εθνική! Πάμε για μπαράζ και αν εμφανιστούμε όπως πρέπει, Μουντιάλ, μετά από 16 χρόνια!!!!

Όσο για τη μπάλα που (δεν) παίζουμε, αυτούς τους παίκτες έχει ο Ότο, αυτούς εμπιστεύεται και αυτοί μας έχουν πάει εκεί που είμαστε τώρα. Όταν φύγει θα ξαναβυθιστούμε...

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον IERO για αυτό το μήνυμα:

Galletti97 (11-10-09), sirkostas (11-10-09)

ΟΖΟΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ Το avatar του χρήστη ffyiannis

Περιοχή
    6 μήνες στα σωκρατέικα,6 μήνες στα κοκαλέικα..
    Thanks
    2.323
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.739 φορές σε 1.718 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

δεν θεωρω επιτυχια το οτι θα παιξουμε μπαραζ.με αυτον τον ομιλο επρεπε να ειχαμε περασει προ πολλου.
    υγ.μηπως καποιοι πρεπει να αναθεωρησουν την αποψη τους για τον γκεκα?
    FUCK PAO AND THE AVENUE

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Galletti97 (11-10-09)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ffyiannis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θεωρω επιτυχια το οτι θα παιξουμε μπαραζ.με αυτον τον ομιλο επρεπε να ειχαμε περασει προ πολλου.
    φυσικα και δεν ειναι επιτυχια αλλα μετα τον τεραστιο προπονηταρα Οττο- που χτες δεν ενημερωσε καν αυτους που θα γινονταν αλλαγη- το χαος.Οποτε..συμβολαιο μεχρι τα 90

επισης...κι εγω το σκεφτομουν για τον Γκεκα αλλα απεναντι σε κανεναν σοβαρο αντιπαλο δεν τον εχουμε δει..και στη Γερμανια γυαλιζει τον παγκο...
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο στην Εθνική! Πάμε για μπαράζ και αν εμφανιστούμε όπως πρέπει, Μουντιάλ, μετά από 16 χρόνια!!!!

Όσο για τη μπάλα που (δεν) παίζουμε, αυτούς τους παίκτες έχει ο Ότο, αυτούς εμπιστεύεται και αυτοί μας έχουν πάει εκεί που είμαστε τώρα. Όταν φύγει θα ξαναβυθιστούμε...
    Mεγάλη κουβέντα άνοιξες τώρα? Τι θα πει αυτούς έχει, αυτούς εμπιστεύεται? Δηλαδή έχω για παράδειγμα τον Τζιώλη -που έχει να προπονηθεί πάνω από 5 μήνες- και δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον? Επειδή πέρσι ο Τζιώλης έκανε κάποια καλά παιχνίδια με τη Βέρντερ?

Ας υποθέσουμε ότι εσύ είσαι ποδοσφαιριστής. Δίνεις τα πάντα για να αποδείξεις ότι αξίζεις μια θέση στην εθνική και στο επερχόμενο Μουντιάλ. Κάνεις καταπληκτικό πρωτάθλημα, βοηθάς την ομάδα σου να πετύχει τους στόχους της και ανακηρύσσεται MVP. Πράγματι, καλείσαι σε κάποια φιλικά και βγάζεις μάτια. Στην τελική επιλογή όμως σου τρώει τη θέση ο Τζιώλης. Που ούτε ομάδα έχει, ούτε αγωνίστηκε όλη τη χρονιά, ούτε καν προπονήθηκε. Κλήθηκε όμως γιατί αυτόν εμπιστεύεται ο προπονητής μας. Πώς θα αισθανθείς?

Αντιστρέφω τοτο παράδειγμα: γιατί να σκίζονται οι Έλληνες παίχτες να παίζουν καλά όταν ξέρουν εκ των προτέρων ότι δεν έχουν καμιά τύχη να παίξουν στην Εθνική? Να πάνε σε ένα Mundial ή ενα Euro? Να τους δει ο πολύς ο κόσμος και να κάνουν μια καλή μεταγραφή? Που να βρουν θέση σε αυτήν τη κλειστή λίγκα παιχτών που αγωνίζονται ανεξάρτητα από την αγωνιστική τους κατάσταση?

Χθες εκτός του Τζιώλη αγωνίστηκαν βασικοί ο Σεϊτερίδης -που έχει κάτι μήνες να αγωνιστεί- οι Παπασταθόπουλος/Μόρας -αμφότεροι τραυματίες. Εάν υποτροπίαζαν τα τραύματά τους τι θα λέγαμε τώρα? Ποιος παίρνει την ευθύνη να αγωνιστούν παίχτες που δεν είναι 100% έτοιμοι?

Το βασικό με την εθνική δεν είναι να παίζουν οι λίγοι οι εκλεκτοί. Είναι να αποτελεί το κίνητρο να βγαίνουν καλύτεροι παίχτες. Γιατί πραγματικά έχουμε έλλειψη καλών παιχτών και γιαυτό φταίει (και) η εθνική. Φαύλος κύκλος αλλά έτσι είναι.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

8. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

Airness (11-10-09), chainsaw (11-10-09), Faithful (11-10-09)

ΟΖΟΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ Το avatar του χρήστη ffyiannis

Περιοχή
    6 μήνες στα σωκρατέικα,6 μήνες στα κοκαλέικα..
    Thanks
    2.323
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.739 φορές σε 1.718 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mεγάλη κουβέντα άνοιξες τώρα? Τι θα πει αυτούς έχει, αυτούς εμπιστεύεται? Δηλαδή έχω για παράδειγμα τον Τζιώλη -που έχει να προπονηθεί πάνω από 5 μήνες- και δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον? Επειδή πέρσι ο Τζιώλης έκανε κάποια καλά παιχνίδια με τη Βέρντερ?

Ας υποθέσουμε ότι εσύ είσαι ποδοσφαιριστής. Δίνεις τα πάντα για να αποδείξεις ότι αξίζεις μια θέση στην εθνική και στο επερχόμενο Μουντιάλ. Κάνεις καταπληκτικό πρωτάθλημα, βοηθάς την ομάδα σου να πετύχει τους στόχους της και ανακηρύσσεται MVP. Πράγματι, καλείσαι σε κάποια φιλικά και βγάζεις μάτια. Στην τελική επιλογή όμως σου τρώει τη θέση ο Τζιώλης. Που ούτε ομάδα έχει, ούτε αγωνίστηκε όλη τη χρονιά, ούτε καν προπονήθηκε. Κλήθηκε όμως γιατί αυτόν εμπιστεύεται ο προπονητής μας. Πώς θα αισθανθείς?

Αντιστρέφω τοτο παράδειγμα: γιατί να σκίζονται οι Έλληνες παίχτες να παίζουν καλά όταν ξέρουν εκ των προτέρων ότι δεν έχουν καμιά τύχη να παίξουν στην Εθνική? Να πάνε σε ένα Mundial ή ενα Euro? Να τους δει ο πολύς ο κόσμος και να κάνουν μια καλή μεταγραφή? Που να βρουν θέση σε αυτήν τη κλειστή λίγκα παιχτών που αγωνίζονται ανεξάρτητα από την αγωνιστική τους κατάσταση?

Χθες εκτός του Τζιώλη αγωνίστηκαν βασικοί ο Σεϊτερίδης -που έχει κάτι μήνες να αγωνιστεί- οι Παπασταθόπουλος/Μόρας -αμφότεροι τραυματίες. Εάν υποτροπίαζαν τα τραύματά τους τι θα λέγαμε τώρα? Ποιος παίρνει την ευθύνη να αγωνιστούν παίχτες που δεν είναι 100% έτοιμοι?

Το βασικό με την εθνική δεν είναι να παίζουν οι λίγοι οι εκλεκτοί. Είναι να αποτελεί το κίνητρο να βγαίνουν καλύτεροι παίχτες. Γιατί πραγματικά έχουμε έλλειψη καλών παιχτών και γιαυτό φταίει (και) η εθνική. Φαύλος κύκλος αλλά έτσι είναι.
    σαν καλος μανατζερ που ειναι πρεπει να βρει μια ομαδα και σε αυτους τους παικτες.μην το ξεχναμε αυτο
    FUCK PAO AND THE AVENUE

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ffyiannis για αυτό το μήνυμα:

Airness (11-10-09), chainsaw (11-10-09)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

[quote=consigliere;508473]Ελλαδάρα ολέ και όλα τα σχετικά, γαμώ κι έτσι και εθνική υπερηφάνια.

Από μπάλα βέβαια, με ευχάριστο διάλειμμα το χτεσινό, μας εκπροσωπεί κάτι αποτρόπαιο.. Aυτο που μας εκπροσωπει ειναι το ελληνικο πρωταθλημα, δηλαδη το πρωταθλημα με το χειρότερο θεαμα και τα περισσοτερα αντερ 2,5 γκολ στην Ευρωπη και οι ομαδες στις ευρωπαικες διοργανωσεις, οπου ειναι συνηθως σακος του μποξ. Και οι δυο ειναι το απολυτο σίχαμα. Η Εθνικη παλεύει να περισωσει την αξιοπρέπεια του ελληνικου ποδοσφαίρου, με παιχτες που τους απαξιει ο παντογνωστης Ελληνας οπαδος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί οφείλω πίστη στο όποιο εθνικό μπουρδολόγημα. Πίστη οφείλω στην πατρίδα, στη σημαίο, στον Θεό (πάνω απ'όλα αυτά) και στην γυναίκα μου. Αυτό δεν περιλαμβάνει χάΙδεμα του όποιου Τοπαλότο. Εντάξει μας έβαλε εκεί που δεν θα πηγαίναμε από μόνοι μας (λέμε τώρα) αλλά αυτή η περίδος έληξε ακριβώς τότε: το 2004. Δεν οφειλεις καμια πιστη. Αλλα εφοσον δε γουσταρεις να βλεπεις την Εθνικη, ενημερωτικα σου λεω οτι εχει ανακαλυφθει το τηλεκοντρολ.

Δεν θα πηγαίναμε πουθενά λέμε και ανακαλούμε Ιορντανέσκου και Αρχοντίδηκαι Δανιήλ. Έλεος ρε! Έκτοτε έχουμε ανέβει συνολικά, δεν είμαστε τέτοια επαρχία. Και καλύτερους παίχτες έχουμε και καλύτερα μυαλά. Κάποιος σοβαρός θα ερχόταν, μην φέρνουμε την καταστροφή. Οχι δε θα πηγαιναμε πουθενα. Ουτε στο Γιουρο 2008 θα πηγαιναμε χωρις Ρεχαγγελ, ουτε στα μπαραζ θα φταναμε για το Μουντιαλ 2010. Δηλαδη, μπορει να μας εφτανε ο Καπέλο ή ο Χίντινγκ, αλλα μας προλαβαν και τους εκλεισαν αλλες χωρες. Κατσε απο του χρονου να δουμε που θα μας παει ο Μπαγεβιτς, αν επαληθευτουν οι προβλεψεις. Αυτο για τους "καλύτερους παιχτες" μπορει να καταχωρηθει στα ανεκδοτα. Οι Τζορβας/Τζιώλης/Μώρας/Πατσατζόγλου/Βύντρα πριν 10-20 χρονια ουτε που θα ονειρευονταν την Εθνικη, οι δε Σαλπιγγίδης/Παπασταθοπουλος/Αμανατιδης/Αβρααμ/Ματζιος και καμποσοι ακομα θα εκαναν μονο τζαμπα ταξιδια, καθοτι θα ελιωναν στον παγκο και θα περιμεναν κανενα αδιαφορο ματς με κανενα Λιχτενστάιν για να παρουν καμια συμμετοχη.

Τιμή και δόξα στον Ρεχακλή αλλά και πάλι μηδέν άγαν.

Άκαιρο το σχόλιο αλλά με ενοχλεί που πρέπει να υφίσταμαι αυτήν την εθνική. Απαντησα ηδη. Αν χθες βραδυ, που ηταν μια υπεροχη νυχτα Σαββατου, τη χαραμισες για να δεις μια Εθνικη Ελλαδος που δε σε εκφραζει, προβλημα σου. Ειμαστε καποιοι αλλοι που τη χαρήκαμε και θα τη χαρουμε και του χρονου στη Νοτια Αφρικη αν καταφερει και περασει.

12. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

Galletti97 (11-10-09), IERO (11-10-09), tchalk85 (11-10-09)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ffyiannis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι? Εχουμε καλυτερους παιχτες απο τους Ελβετους?

Και τι να πουν οι Πορτογάλοι δηλαδη, που χθες τρομαξαν κι εκαναν τη πρωτη νικη τους εντος εδρας απο τοτε που ξεκινησαν τα προκριματικα και φτυσαν αιμα για να πανε στα μπαραζ? Τι να πουν οι Τουρκοι που με την ομαδαρα και τους παιχταραδες που εντυπωσιασαν περσι στο Γιουρο, τωρα βλεπουν με τα κυαλια ακομα και τη Βοσνία?

Και μιας κι ανεφερα την Βοσνία, να πω πως ακομα κι αυτη η παντελως ανυποληπτη ομαδα εχει παιχταραδες. Εμεις παλευουμε με τον αναπληρωματικο της Λεβερκουζεν και της Σέλτικ και με τον...Πατσατζόγλου. Με τετοια "οπλα" προσπαθει να φτιάξει ομαδα ο Ρεχάγγελ. Και θελουμε και ανετη προκριση ως πρωτοι, τρομάρα μας.

14. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (11-10-09), chainsaw (11-10-09), Galletti97 (11-10-09), IERO (11-10-09), tchalk85 (11-10-09)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Για να μην το πολυτραβάμε, για πες μας ποιος παιχταράς/mvp/υπερπροπονημένος/υπερφορμαρισμένος αδικήθηκε χθες που δεν επελέγη για την Εθνική. Ειτε ως αρχικη επιλογη ειτε απο τον παγκο. Μη μου πεις κανένα Νίνη, γιατι μα το Θεό θα χαλαστουμε ασχημα.

Κι αυτα που λες για τα δυο στοπερ ειναι παντελώς αδικα. Αν δε παιζαν αυτοι οι δυο, οι επόμενες επιλογες ηταν ο Βύντρα κι ο...Μαλεζάς. Αλλος ετοιμοπόλεμος δεν υπηρχε διαθέσιμος.

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

Galletti97 (11-10-09), IERO (11-10-09)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Το γιατί δεν υπάρχουν άλλοι ετοιμοπόλεμοι δε σε απασχολεί καθόλου?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Τις συνθεσεις των ομαδων της ΣουπαΛιγκα τις διαβαζεις καθολου?

Με 8-9 ξένους παιζουν ολες οι ομαδες, και βεβαια η αρειανάρα παιζει σταθερά με 10.

Απο που θα βρεθουν οι παιχτες?

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Τη σούπα-λίγκα μην την ανακατεύεις, δεν έχει να κάνει με την εθνική. Από τη στιγμή που άνοιξαν τα σύνορα και οι παίχτες μετακινούνται ελεύθερα αυτό γίνεται με όλες τις εθνικές του κόσμου. Ας ψάξει λοιπόν στο εξωτερικό να τους βρει. Αλλά εγώ δεν έθεσα αυτό το θέμα.

Το πρόβλημα για μένα είναι -εάν διάβασες το ποστ μου- ότι δεν υπάρχουν πλέον τα κίνητρα για να βελτιωθεί κάποιος ως ποδοσφαιριστής. Και σε αυτό συντελούν και οι κλήσεις του Ρεχάγκελ στην εθνική από μια περιορισμένη κλειστή κάστα. Αυτές οι εμμονές είναι που με χαλάνε.

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έχω γράψει ξανά,μου είναι βασικά αδιάφορη η εθνική.
    Εχτές έβαλε 5 γκολ αυτό είναι πολύ καλο και ελπίζω να τα καταφέρει στα μπαράζ.
    Για το Γκέκα,καρέ τερμάτων εχτές,τρομερή επίδοση για επιθετικό.Αν θα τον ήθελα στην ομάδα;;Ναι!!
    Αλλα όχι για πρώτο κανόνι,γιατί δεν είναι κανόνι for.Δεν είναι Αναστόπουλος,δεν είναι ούτε καν Αλεξανδρής.Έκανε μια τρομερή χρονια με Bochum,σαν αυτή που είχε κάνει Ο Μιχαλάκης με τον Ηρακλή.και αυτό ήταν!!!!!.Στη Λεβερκούζεν μεταξύ πάγκου και εξέδρας μάλιστα.Πήγε Αγγλία εξέδρα τελείως όμως,έκανε και άσχημη κριτική στον προπονητή.Λεβερκούζεν μια από τα ίδια,στους αγώνες που έπαιξε σαν αναπληρωματικός αν και τροφοδοτήθηκε,μια τρυπα στο νερό ούτε σουτ δεν μπόρεσε να κάνει.Επίσης ξαναέκανε άσχημη κριτική στον προπονητή και στη διοίκηση.Σε ερώτηση του DSF για τον Ολυμπιακό πριν πάει Αγγλία,....υπεροπτικό ύφος,απαξίωση του ονόματος του Ολυμπιακού και θέλησε να μην τον ξαναενοχλήσουν γιατί το μέλλον του είναι στην Ευρώπη.
    Έβαλε σε μια Λετονία 4 γκολ!!όσο και μικρή ομάδα να είναι η Λετονία πύου είναι,η άμυνα και ο τερματζης ήταν για θα θηρία,είναι μεγάλη επίδοση.Όμως σε μέτριες έως δυνατές άμυνες δεν έχει μπορέσει να δείξει τίποτα.....τίποτα τελείως όμως ,...μηδέν ακίνδυνος όσο δεν πάει.
    Αν τον πάρουν καλώς,αλλα όχι για πρώτο κανόνι,παρότι μας τα είχε χώσει δημοσίως στο γερμανικό κανάλι ,...έλεος δηλαδή.

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Τη σούπα-λίγκα μην την ανακατεύεις, δεν έχει να κάνει με την εθνική. Από τη στιγμή που άνοιξαν τα σύνορα και οι παίχτες μετακινούνται ελεύθερα αυτό γίνεται με όλες τις εθνικές του κόσμου. Ας ψάξει λοιπόν στο εξωτερικό να τους βρει. Αλλά εγώ δεν έθεσα αυτό το θέμα.

Το πρόβλημα για μένα είναι -εάν διάβασες το ποστ μου- ότι δεν υπάρχουν πλέον τα κίνητρα για να βελτιωθεί κάποιος ως ποδοσφαιριστής. Και σε αυτό συντελούν και οι κλήσεις του Ρεχάγκελ στην εθνική από μια περιορισμένη κλειστή κάστα. Αυτές οι εμμονές είναι που με χαλάνε.
    Μα ποιοι είναι οι παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό και δεν καλούνται ρε Κοσμά;;; Οι μοναδικοί που θυμάμαι είναι ο... Μασμανίδης και ο Νατσούρας (αν και αυτός νομίζω ότι γύρισε πίσω). Ποιοι άλλοι υπάρχουν που παίζουν καλά και δεν καλούνται;

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

δεν ισχυει αυτο.ο μοραςς πχ ποτε δεν υπολογιζοταν απο τον οτο παρολα αυτα οταν πηγε στην ιταλια βελτιωθηκε αρκετα.δεν λεω πως εγινε καλο, αλλα βελτιωθηκε.

τωρα σε αυτο που λες για το κινητρο δεν νομιζω πως το μονο κινητρο για να βελιωθει καποιος αγωνιστικα ειναι για να παιξει στην εθνικη.μη σου πω κιολλας οτι ετσι αποκτας και μεγαλυτερο κινητρο αφου δεν καλειτε στην εθνικη πλεον οποιος κανει 4-5 καλα παιχνιδια.

εγω προσωπικα τον εχω βαρεθει σαν προπονητη αλλα ειμαι σιγουρος οτι οποιος και να ερθει αποκλειεται να μας παει σε δυο συνεχομενα γιουρο και σε μπαραζ για μουντιαλ και να τον θεωρουμε και αποτυχιμενο απο πανω

ποιοι παιχτες αδικουνται?κατα καιρους δεν λεω εχουν αδικηθει πολλοι αλλα ολοι οι προπονητες εχουν καποια κωλληματα,δεν ειναι μονο ο ρεχαγκελ.αυτη τη στιγμη δυστυχως δεν υπαρχουν καλυτεροι στοπερ για αλλαγη.στο κεντρο πες μου ενα που θα εβαζες στην θεση του τζιωλη,τον γιαννη παπ? τον καφε, που οταν τον καλουσε τον βριζαμε παλι?
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη limani7

Περιοχή
    this is SPARTA
    Thanks
    687
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 172 φορές σε 127 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παιδια,στο γκολ του σαμ νομιζω οτι εκανε τακουνακι αλλα απεκρουσε ο τερμ.,πριν το ψαλιδι. τουλαχιστον ετσι μου φανηκε

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από limani7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια,στο γκολ του σαμ νομιζω οτι εκανε τακουνακι αλλα απεκρουσε ο τερμ. τουλαχιστον ετσι μου φανηκε

Όπως και να ήταν ,είχε φοβερή έμπνευση ,σπάνιο για Έλληνα for.

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

Το avatar του χρήστη limani7

Περιοχή
    this is SPARTA
    Thanks
    687
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 172 φορές σε 127 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Dr.Red Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως και να ήταν ,είχε φοβερή έμπνευση ,σπάνιο για Έλληνα for.
    παγκοσμιως λεω εγω.δεν εχω ξαναδει τετοιο γκολ ποτε.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προεπιλογή

Α, στο εξωτερικο υπαρχουν Ελληνες παιχτες που διακρινονται και δεν καλουνται στην Εθνικη! Μάλιστα. Θα ηθελες να μου αναφερεις καποιους? Μηπως ο γιγαντας Ταβλαρίδης? Μήπως ο γκολεαντορ Χούτος? Καποιος αλλος ισως?

Κι η "κλειστή καστα" ποια ειναι? Ο Καραγκουνης κι ο Σειταριδης κι ο Κατσουρανης? Γιατι, δε ξερω αν το προσεξες, χθες ηταν οι μονοι που ειχαν μεινει απο την ομαδα του 2004. Την ιδια ωρα οι Αγγλοι δε μπορουν να αντικασταστησουν τον Μπεκαμ και τον...Χεσκει, ενω στη Σουηδία ξεκίνησε χθες βασικος ο Λαρσον που πρεπει να ειναι συνομήλικος του Νικοπολιδη.

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

Galletti97 (11-10-09), IERO (11-10-09)

Το avatar του χρήστη Galletti97

Thanks
    2.508
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 588 φορές σε 425 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από limani7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια,στο γκολ του σαμ νομιζω οτι εκανε τακουνακι αλλα απεκρουσε ο τερμ.,πριν το ψαλιδι. τουλαχιστον ετσι μου φανηκε

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Galletti97 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στη συνέντευξη μετά το παιχνίδι είπε ότι ήθελε να τελειώσει τη φάση με τακουνάκι,αλλά όταν είδε ότι του σηκώθηκωθηκε η μπάλα σήκωσε το κορμί του και σκόραρε!
    το είπε και στη συνέντευξη!

Σελίδα 161 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 61111121131141151157158159160161162163164165171181191201211261361461561 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές