sirkostas (16-11-13)
Πολύ μεγάλη εμφάνιση απ' την Εθνική. Το 3-1 είναι πολύ λίγο.
sirkostas (16-11-13)
Η παράγκα χτύπησε και πάλι, αποβάλοντας πάλι παίκτη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης! ΑΙΣΧΟΣ
8PYLOS (16-11-13), captain-cook (15-11-13), Rena (15-11-13), sadi (15-11-13)
Ο αδύναμος άξονας μας εμπόδισε για περισσότερα γκολ
Με Σάμαρη μέσα και Κατσούρ έξω (οι άλλοι όπως είναι) θα κερδίσουμε και στο Βουκουρέστι.
Ο Τζιόλης, σούπερ έκπληξη, μαζί με Πιστόλια οι καλύτεροι του γηπέδου.
Θετικοί οι Σιόβας και Παπ.
Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη!
6 φορες ακουμπησε την μπαλα ο καραγκουνης.τις 4 επεσε στο χορτο σφαδαζοντας και
πηρε 3 φαουλ.σαν το παλιο καλο κρασι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
captain-cook (15-11-13), Du3lisT (15-11-13), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (15-11-13)
παντως θα μπορουσαμε να εχουμε βαλει και αλλα γκολ...να ειχαμε ηδη προκριθει...τωρα ειμαστε με το ενα ποδι στο μπρατζιλ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ε ναι θα ειναι αλλο παιχνιδι στο βουκουρεστι αλλα πιστευω θα ειναι τεραστια αποτυχια να μην προκριθει η εθνικη μετα το 3-1....παμε για 3 αποτελεσματα....αμα παρουμε το 3ο το μακρυτερο εκει καλα κρασια μετα....ουτε ο μπαζελ δε θα εχανε αυτην την προκριση...η μανα αεκ ισως λογω διαιτητη βεβαιως βεβαιως....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
παντως ο σαμαρας μεγαλη τιτικα
—John Lennon
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
και το γκολακι το 4ο που βαλαμε επρεπε να μετρησει ο σαμαρας δεν βρηκε μπαλα ουτε επηρεασε την φαση ιδιαιτερα.....
—John Lennon
Παντως πριν απο τον αγωνα οι ρουμανοι δηλωναν οτι φοβουνται πορτογαλο διαιτητη.Αναρωτιεμαι τι λενε τωρα.![]()
Λαζάααρ sugi mi pula poponarule![]()
Ρε παιδια πως γινεται να επιλεγεται ο καρνεζης που στολιζει παγκο; Τερματοφυλακας και χωρις αγωνιστικο ρυθμο γινεται?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
δεν πιστευω να τον εχει στο μουντιαλ εφοσον παμε....δεν υπαρχουν και πολλοι καλοι ελληνες τερματοφυλακες....η μονο λυση ειναι να κανουμε ελληνα τον ρομπερτο![]()
—John Lennon
Και μόνο που δεν θα παίξει ο Κατσουρ και στη θέση του θα παίξει ο Αντρίκος, προκριθήκαμε.
Μπράβο στην Εθνική. Το παιχνίδι το πήρε σήμερα η ψυχολογία μεγάλης ομάδας που κουβαλάει 9 χρόνια τώρα, έναντι του άγχους και της νευρικότητας που έπνιξε τους γύφτους. Με συγκέντρωση στο Βουκουρέστι, θα έχουμε ένα μπαλάκι κι εκεί και τέζα οι ρομ. Και οι ραμ.
There is a Dude in town
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-11-13), VALVERDES_7 (16-11-13)
Αντε να δούμε , πάντως καλή η αρχή αν πάρουμε και αποτέλεσμα στο Βουκουρέστι πάμε , κόπα καμπάνα . Το μουντιάλ στην χώρα που το σήκωσε τις περισσότερες φορές , και τίμησε το θεσμό με μεγάλες εμφανίσεις.
Να μου κάτσει να δώ την Τσελεστε την θρυλική Ουρουγουάη να το ξανασηκώσει στο Ρίο θα είμαι ένας ευτυχής οπαδός που είδε ένα θαύμα .
voskos_7 (15-11-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks