differance (20-06-12)
differance (20-06-12)
Αααα, ΟΚ. Κάτι μου διαφεύγει σήμερα - μάλλον φταίει η ζέστη
Έχει δίκιο ο Πάνος, αν και δεν έχω πιει κάτι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Eleni7 (20-06-12)
differance (20-06-12)
Toυλάχιστον στην Αγγλία που έχω ζήσει, το επίπεδο των εφημερίδων (δε μιλώ για τις σκανδαλοθηρικές ταμπλόιντ) είναι έτη φωτός μπροστά από τις ελληνικές. Το αυτό και για τα δελτία ειδήσεων στη τηλεόραση.
Κι εφημερίδες τύπου Γαύρος ή Πράσινη δε κυκλοφορούν εκεί.
Ας κυττάμε λοιπόν τη τύφλα μας τη μαύρη και μετά να έχουμε κι απαιτήσεις από τους άλλους. Αλλωστε ο Δημήτρηςπου ζει στη Γερμανία ήδη σου απάντησε πως είναι ψιλομούφα τα όσα γράφονται και στόχο έχουν να δυναμιτίσουν το ματς.
dimace (20-06-12)
Από τη στιγμή που δεν γράφω σε εφημερίδα, από τη στιγμή που απαιτώ να υπάρχει επίπεδο σε ότι διαβάζω, έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω
και να κατακρίνω όταν διαβάζω μπαρούφες.....Γιατί μπορεί το συγκεκριμένο να μην ήταν όλο αληθινό, έχω όμως διαβάσει όλη τη χρονιά και έχω δει εκπομπές Γερμανών, Άγγλων και λοιπόν κάτι παραπάνω από αισχρές έναντι της Ελλάδας...
Τύφλα έχουν όσοι δεν το βλέπουν...Προσωπικά βλέπω τέλεια!!!!
η αδερφή μου που ζει στην Γερμανία με ενημερώνει καθημερινώς για το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους Γερμανούς, σχετικά με το ματς της Παρασκευής. σαν φτωχούς μας βλέπουν που θα μας ρίξουν 5-6 γκολάκια. όλο υποτίμηση λόγω της οικονομικής μας κατάστασης είναι και το έχουν συνδυάσει το ματς με την πολιτική. κι όλα αυτά σε μέρος που το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων είναι βιολόγοι και γιατροί διδακτορικού επιπέδου και άνω, μιας και η πόλη προσφέρεται μόνο για αυτό. φαντάζομαι πως στην υπόλοιπη Γερμανία θα υπάρχουν πιο κάφρικες συμπεριφορές. να κυττάμε την καμπούρα μας, αλλά να μην ωραιοποιούμε το έξω τόσο πολύ.
ΥΓ: η αναφορά μου δεν έχει σχέση με την κουβέντα σας για τις φυλλάδες
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Coach (20-06-12), Eleni7 (20-06-12), VALVERDES_7 (20-06-12)
Ki εγω πιστευω οτι οι δικοι μας δημοσιογραφοι δυναμιτιζουν πολυ το κλιμα.
Καταρχην εμεις ξεκινησαμε τα "Φερτε μας τη Μερκελ,θα σας δειξουμε,θα σας κανουμε ......",λες και αν νικησουμε την Παρασκευη θα αλλαξει η ολη πολιτικη κατασταση και θα λυθουν ολα τα προβληματα μας ή λες και το ποδοσφαιρο φταιει για τα χαλια μας.Βαλαμε την πολιτικη στο ποδοσφαιρο εδω και μηνες (ασ θυμηθουμε τι πανο ειχαμε οταν νικησε ο Ολυμπιακος την Ντορτμουντ-το οποιο ηταν μεν πολυ ωραιο,αλλα ηταν και προκλητικο).Εμεις τα λεμε και περναμε καλα,δε σημαινει ομως οτι αυτοι θα κατσουν σαν παναγιτσες και δε θα απαντησουν με τον ιδιο καυστικο τροπο.Στο facebook διαβασα οτι ο Mιουλερ-ο ποδοσφαιριστης παραδεκτηκε οτι λενε ανεκδοτα για ελληνες στα αποδυτηρια,αλλα οτι οσοι ελληνες εχει γνωρισει ειναι ωραιοι τυποι.Ε,στο facebook παρουσιαστηκε οτι μας θεωρει αστειους και ανεκδοτα.
Η BIld ειναι προκλητικη εδω και παρα πολυ καιρο και ισως να ανηκει στις προπαγανδιστικες εφημεριδες τυπου "πειτε μαλακιες για αλλους λαους μπας και σταματησουν να βλεπουν τα χαλια και τα προβληματα της δικης μας χωρας",κατι που κανουν σχεδον ολες οι δικες μας πολιτικες εφημεριδες.
Το θεωρω μαλακια να λυσσαμε και να αναγουμε εναν αγωνα σε πολιτικο ζητημα.Ειναι απλα ενας αγωνας τιποτα παραπανω.Και σιγουρα δε φταιει ο πολωνος Ποντολσκι ή οποιοσδηποτε παικτης για την καταντια της ελλαδας.
dimace (20-06-12)
Οπως τα λέει η Ρένα. Μόνο εμείς έχουμε αναγάγει σε εθνικής σημασίας ένα ποδοσφαιρικο αγώνα. Κι αυτη τη φάση με τον Μίλλερ την άκουσα στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 το μεσημέρι στο αυτοκίνητο. Εϊναι χαρακτηριστικό πως ο παρουσιαστής της εκπομπής, ονόματι Λασκαράτος, και μια κότα δίπλα του που δε θυμάμαι τ' όνομά της προσπαθούσαν να βγάλουν τον Μίλλερ περίπου σαν τον Μέττερνιχ επειδή έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση! Κι ευτυχώς ο ανταποκριτής του καναλιού στη Πολωνία, ο Μιχάλης ο Τσώχος, είπε ότι τέτοιες δηλώσεις είναι συνηθισμένες κι οι δικοί μας λένε χειρότερα αλλά δεν τα βγάζουν στη δημοσιότητα οι ρεπόρτερς.
Rena (20-06-12)
Εγώ που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ είμαι με πενήντα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ της μπάλλας και άλλους τοσους τζογαδόρους,
άρρωστους με το τόπι και την εθνική τους, δε διαπίστωσα ΤΙΠΟΤΑ το αρνητικό εναντίον της Ελλάδας,
εκτός των συγχαρητηρίων που έλαβα (το κάνουν αυτο οι Γερμανοί, λες κι εγώ κέρδισα) για τη νίκη μας
εναντίον των Ρώσων. Όσο για το παιχνίδι της Παρασκευής ελάχιστα σχόλια του τύπου "είμαστε φαβορί"
ή "φέτος, επιτέλους πρέπει να κερδίσουμε τον τίτλο! Εσείς είστε εντάξει το σηκώσατε το 2004!" κλπ.
*δέκα ακροδεξιούς γνωστούς έχω οι 7 διαβάζουν Μπιλντ... Αν αυτό σας λέει κάτι... (ακροδεξιούς χιτλερικούς, όχι
παπαριές...)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
την Παρασκευή λοιπόν
Εγώ δεν ξέρω τι λέτε, αλλά πάντα όταν παίζει η εθνική και ο Ολυμπιακός φυσικά, θέλω να τους σκίζουμε όλους
και αν οι συγκυρίες συνδέουν το παιχνίδι με άλλα γεγονότα, ούτε μένω ανεπηρέαστη, ούτε η συντριπτική πλειοψηφία μένει ανεπηρέαστη...
Οι Γερμανοί μας υποτιμούν γενικά, όχι στο σύνολό τους, αλλά δεν είναι και πολλοί που διαθέτουν σωστή και αντικειμενική κρίση για την Ελλάδα και το λαό της, οπότε και κακεντρεχή σχόλια γράφουν όπως και οι δικοί μας, και όλα τα υπόλοιπα θέλοντας και μη μεταφέρονται εντός γηπέδου...
Λοιπόν θέλω να νικήσουμε ούτως ή άλλως, αλλά επειδή παίζουμε με τη Γερμανία ένας λόγος παραπάνω...
Πιο πολύ για την αισθητική τους που μας έχει στοιχειώσει δεκαετίες τώρα, με τον συνδυασμό που σκοτώνει, πέδιλο με κάλτσα...
Με ενοχλεί τι να κάνουμε;![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
kolimenos (20-06-12)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (21-06-12)
Μόλις το μελέτησα το θέαμα το είδα και σε φωτογραφία στο φουμπού...
Έχει στοιχειώσει γενιές και γενιές Ελλήνων το θέαμα!!!
![]()
Coach (21-06-12)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-06-12), VALVERDES_7 (21-06-12)
Bookmarks