Σελίδα 46 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 61626364243444546474849505666768696146246346446546 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 901 έως 920 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ EURO

Nικοπολιδης
    (Κοτσωλης, Χαλκιας, Σηφακης)

Σειταριδης----Κυριακος---Αντζας----Φυσσας
    (Βυντρα, Πατσατζογλου (; ), Δελλας, Αλεξοπουλος, Γκουμας, Ανατολακης (; ), Ταυλαριδης, Δαρλας)

Μπεμπε-----Κατσουρανης----Καραγκουνης----Λαγος
    (Μπασινας, Τζιωλης, Λακης)

Λυμπεροπουλος---Σαμαρας
    (Σαλπιγγιδης, Χαριστεας, Παπαδοπουλος, Αμανατιδης, Γκεκας, Mατζιος).

Δε θυμαμαι αλλον αυτη τη στιγμη. Αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο ή αλλιως αυτη η στανη αυτο το γαλα βγαζει, παιδες. Φερτε εσεις προπονητη να φερει αποτελεσματα καλυτερα απο οτι εφερε με τον Ρεχαγγελ, μ'αυτο το υλικο. Απο εξυπναδουλες <<ειδημονων>> πηξαμε.

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν φερνει καλυτερα ο Ρεχακλης καμμια βαρελισια και κανα λουκανικο απο την Γερμανια?
    Τον πληρωνουμε που τον πληρωνουμε για να κανει διακοπες στη πατριδα του ας φερει και τιποτα να τσιμπησουμε!

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
    ... αυτη η στανη αυτο το γαλα βγαζει, παιδες.
    Θέλω να πιστεύω ότι απλά ξεχάσατε να αναφέρετε ότι από αυτό εξαιρείται το μπεμπέ μου.

Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

Το avatar του χρήστη Alkis

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi
    Μια εθνική που δεν θα γίνει ποτέ «επίσημη αγαπημένη». Επίσημη ξεφτιλισμένη ίσως, αγαπημένη με τίποτα.

(...)

Η ατάκα του Αμανατίδη «δεν λέω γιατί δεν καλούμαι στην εθνική, γιατί θα στεναχωρήσω πολλούς» λέει πολλά από μόνη της.

Στολτίδης, Σαμαράς, Αμανατίδης, Ζήκος, Γεωργάτος, ασε να μη γράψω άλλους θα πήξουμε, εκτος εθνικής.

(...)
    Τελικά, φίλε sadi, ή σε διαβάζει ο Γερμανός ή είσαι κομματάκι offside. Από τα πιο μονόπλευρα κείμενα που έχεις γράψει, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

(edit λόγω άστοχων υπερβολών )
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alkis : 14-02-06 στις 17:46

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ευχαριστώ.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.565
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.411 φορές σε 12.086 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Alkis
    Τελικά, φίλε sadi, ή σε διαβάζει ο Γερμανός ή είσαι κομματάκι offside. Από τα πιο μονόπλευρα, εμπαθή και Τσουκαλο-εμπνευσμένα κείμενα που έχεις γράψει, κατά την ταπεινή μου γνώμη.
    Νομίζω πάντως ότι μίλαγε για το Γιώργο Αμανατίδη παλιότερα ο Σάκης...
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Αστο ρε Μήτσο ,Τσουκαλόπαιδο εκ γενετής ειμαι ,τι το συζητας. Ή είμαι ο μόνος που γραφει εμπαθή κείμενα εδώ μέσα. Επιπλέον εχω δηλώσει ότι είμαι εμπαθής απέναντι στην "Εθνική της πλάκας" και τον γελοίο γέροντα προπονητή της τουλαχιστον.

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να γραψουμε τη γνωμη μας χωρις χαρακτηρισμους για εκεινες των αλλων?

Παρακαλω πολυ να συνεχισουμε τη κουβεντα μας ησυχα και ωραια...

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.565
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.411 φορές σε 12.086 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
    Δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο να γραψουμε τη γνωμη μας χωρις χαρακτηρισμους για εκεινες των αλλων?

Παρακαλω πολυ να συνεχισουμε τη κουβεντα μας ησυχα και ωραια...
    Εγώ νομίζω πάντως ότι ο Άλκης δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα. Αν μη τι άλλο η παρουσία του ως τώρα (όσο τον έχω παρακολουθήσει) ήταν πολύ κόσμια. Μάλλον τσάμπα παρεξήγηση έγινε.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παρεξήγηση; Καμμία παρεξήγηση από μένα.

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Μητσο δεν ειπα οτι το εκανε σκοπιμα αλλα γενικα εχουμε πει ειναι καλο να μην χρησιμοποιουμε χαρακτηρισμους για αυτα που γραφουν οι αλλοι για να μην γινονται παρεξηγησεις.

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Σόρυ παίδες αν έγινε παρεξήγηση - οι χαρακτηρισμοί ήταν μάλλον άστοχοι.

Ο sadi (Σάκης?) γράφει πολύ ενδιαφέροντα κείμενα που αξίζει να διαβαστούν ακόμη κι αν διαφωνεί κανείς. Απλά διαφωνούσα με το "ξέσκισμα" στην Εθνική και τον Ρεχάγκελ. Και ήθελα να επισημάνω πως πολλά επιχειρήματα εναντίον του του τύπου "γιατί δεν παίζουν οι δικοί μας" είναι περισσότερο οπαδικά (εδώ κολλάει ο Τσουκαλάς).

Και μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι χαρακτηρισμοί (απατεώνας, μιζαδόρος, άσχετος, κομπλεξικός κτλ.) αποδίδονται στους πιο πετυχημένους προπονητές που είδαμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Απολύτως σεβαστό το δικαίωμα του καθενός στην κριτική, ακόμα και στην απόρριψη (δεν θεωρώ εξάλλου εαυτόν ούτε εθνο-κεντρικό ούτε τίποτα τέτοιο).

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Οπως είπα δεν υπαρχει παρεξήγηση, γνωρίζοντας το ποιόν του χρήστη Αλκη μέσα από τα ποστ του ,με τα οποία δεν δίνει λαβές για σχόλια.Οπότε το θέμα λήξαν .

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Alkis
    Σόρυ παίδες αν έγινε παρεξήγηση - οι χαρακτηρισμοί ήταν μάλλον άστοχοι.

Ο sadi (Σάκης?) γράφει πολύ ενδιαφέροντα κείμενα που αξίζει να διαβαστούν ακόμη κι αν διαφωνεί κανείς. Απλά διαφωνούσα με το "ξέσκισμα" στην Εθνική και τον Ρεχάγκελ. Και ήθελα να επισημάνω πως πολλά επιχειρήματα εναντίον του του τύπου "γιατί δεν παίζουν οι δικοί μας" είναι περισσότερο οπαδικά (εδώ κολλάει ο Τσουκαλάς).

Και μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι χαρακτηρισμοί (απατεώνας, μιζαδόρος, άσχετος, κομπλεξικός κτλ.) αποδίδονται στους πιο πετυχημένους προπονητές που είδαμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Απολύτως σεβαστό το δικαίωμα του καθενός στην κριτική, ακόμα και στην απόρριψη (δεν θεωρώ εξάλλου εαυτόν ούτε εθνο-κεντρικό ούτε τίποτα τέτοιο).
    Φιλε Αλκη γιαυτο δεν διεγραψα το ποστ σου οπως ισως θα επρεπε γιατι εχοντας διαβασει τα προηγουμενα σου ποστ ηξερα πως δεν ειχες σκοπο να προκαλεσεις.
    Οσο αφορα τα αλλα που λες δεν νομιζω να υπαρχει καποιο Τσουκαλοπαιδο εδω μεσα...
    Το να ζηταμε ενας παιχτης σαν τον Στολτιδη να παιζει στην Εθνικη ειναι απο οπαδισμο?
    Το να ζηταμε ο ομοσπονδιακος μας προπονητης να περναει το περισσοτερο καιρο στην Ελλαδα και να βλεπει παιχνιδια του Ελληνικου πρωταθληματος ειναι παραλογο?
    Αυτο που φωναζουμε οτι πρεπει να καλει τους πιο φορμαρισμενους παιχτες και οχι συνεχεια τους ιδιους λες και ειναι οικογενειακα του μελη ειναι και αυτο αδικο?
    Δεν νομιζω να ζηταμε υπερβολικα πραγματα φιλε Αλκη...

firewalkwithme Το avatar του χρήστη oikon7

Περιοχή
    Wuppertal, Γερμανία
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα προσπαθήσω να γράψω δυο - τρία πράγματα για την Εθνική σε συνάρτηση με τον Rehagel.

Καταρχήν, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γερμανός γίνεται αντικείμενο χλεύης. H Werder του ανέθεσε την ευθύνη του πάγκου της, αφού είχε καταφέρει να πάρει Κύπελο στη Γερμανία το 1980 με την ιστορική, πλην παρηκμάζουσα Fortuna D&#252;sseldorf. Μετά από πολύ επιτυχημένη παρουσία στον πάγκο της Βρέμης (τους ανέβασε κατηγορία το '81, πήρε πρωτάθλημα '88 και το '93 και Κύπελο Κυπελούχων το '92) πήγε στη Βayern Μ&#252;nchen. Στο Μόναχο δεν έπιασε: ήρθε σε σύγκρουση με τον Kaiser, χρεώθηκε αδυναμία να χειριστεί τις "βεντέτες", έλιωσε τους καλομαθημένους Βαυαρούς στο τρέξιμο και την πειθαρχία. Απομακρύνθηκε με αρνητικά σχόλια (η χλεύη που ανέφερα) από τοο Μόναχο και κατέληξε στη Β' Eθνική, στην K'lautern το 96/97.

Πολλοί άλλοι προπονητές θα ήταν ικανοποιημενοί με το να ανεβάσουν κατηγορία τους Pf&#228;lzer και να τους κρατήσουν εκεί: ο Rehagel τους οδήγησε στην κούπα με συνοπτικές διαδικασίες μόλις το 1998!

Δεν ήθελε και πολύ να δημιουργηθεί μύθος γύρω από το όνομά του. Όταν ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας το 2003, βρήκε το γνωστό χάος που του είχε αναθέσει η Ομοσπονδία και οι προηγούμενοι αποτυχημένοι υπάλληλοί της.

Στην Εθνική μας, έκανε αυτό ακριβώς που είχε κάνει στη Werder και στην K'lautern: έχτισε έναν κορμό από παίκτες που τους εμπιστεύτηκε τόσο για την ποδοσφαιρική τους αξία όσο (κυρίως) για το πνεύμα και τη δίψα τους. Έδωσε έμφαση στην ομαδικότητα, όπως είχε κάνει με όλες τις επιτυχημένες του ομάδες. Η ομάδα που έφτιαξε ήταν ένα μίγμα από ταλαντούχους πλην "τεμπέληδες" παίκτες (Τσιάρτας, Νικολαϊδης), ασταμάτητους εργάτες με εμπειρία (Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Βρύζας) και ποδοσφαιριστές στο τελικό στάδιο της ωρίμανσης (Μπασινάς, Πατσατζόγλου, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος). Προσέθεσε και μερικούς "νέους" με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρουν στα δύσκολα (Χαριστέας, Σεϊταρίδης)

Στο Euro 2004 του "βγήκαν" και τρία στοιχήματα: ο Χαριστέας έστελνε την μπάλα στα δίκτυα. Ο Ζαγοράκης ανταπεξήλθε στο ρόλο του ηγέτη. Ο Δέλλας με τον Καψή κρατούσαν τα μπόσικα πίσω. Πήραμε το Ευρωπαϊκό.

Η πορεία της Εθνικής έχει περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές με τις αντίστοιχες των Fortuna, Werder, K'lautern υπό την τεχνική ηγεσία του Rehagel: o Γερμανός εμφανίζεται, σε δύο ακριβώς χρόνια χτίζει την ομάδα και την οδηγεί με ακρίβεια στο στόχο.

Το ερώτημα είναι: τι έπεται; Συνεχίζονται οι ομοιότητες με τις προαναφερθέντες ομάδες ή σταματούν εδώ. Η απάντηση δεν είναι δυνατή για πολλούς λόγους: η Fortuna παρήκμασε, διότι τα εργοστάσια στο D&#252;sseldorf έκλεισαν. H Werder δεν καταστράφηκε μετά την απομάκρυνση του Otto - πέρασε κάποιος καιρός αλλά ξανασήκωσε κούπα. Η Κ'lautern επέστρεψε στη μετριότητα, μόλις άρχισε ο σκληρός ανταγωνισμός της B. M&#252;nchen με τις ομάδες της κοιλάδας του Ruhr (Dortmund) και του Ρήνου (Βayer Leverkusen), καθώς δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στα οικονομικά μεγέθη. Δεν επιτρέπεται, λοιπόν, η σύγκριση της μετά - Euro εποχής της Εθνική με την πορεία των ομάδων αυτών.

Οι κλήσεις παικτών που κάνει ο Rehagel στην Εθνική εξηγούνται μερικώς με βάση τα προηγούμενα, νομίζω. Το ζητούμενο είναι αν δικαιολογούνται: προσωπικά τα παράπονα που έχω πλέον από το Γερμανό είναι η μη κλήση του Στολτίδη και η παρουσία στην Εθνική κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν τους θεωρώ άξιους (Βύντρα, Αλεξόπουλος, Δάρλας, Τζιώλης, Γκέκας) ή έχει περάσει η εποχή τους ανεπιστρεπτί (Μπασινάς, Ζαγοράκης, Δέλλας, Γκούμας).

Τη μη κλήση του Ιεροκλή προσπαθώ να την εξηγήσω με το ό,τι έχει τον Κατσουράνη στα αμ. χαφ. Άλλον ισάξιο του Στολτίδη δεν βλέπω εκεί πλέον. Δεν νομίζω ότι αρκεί ως δικαιολογία, αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλος Έλληνας παίκτης από τον Ολυμπιακό που αξίζει για την Εθνική. Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ ότι και η κλήση του Ανατολάκη είναι υπερβολική: ίσως τον έχει ως λύση πάγκου για εξεζητημένες περιπτώσεις - ειδικές αποστολές. Μέχρι εκεί. Δεν βλέπω αυτή τη στιγμή ποιος είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που θα έπρεπε να φοράει το εθνόσημο, αλλα αδικείται.

Παραμένει το ερώτημα της κλήσης παικτών που θυμίζουν κουρασμένα παλικάρια ή δεν έχουν πείσει καθόλου για την αξία τους.

Για τη δεύτερη κατηγορία (Tζιώλης, Kυργιάκος, Λάκης κ.τ.λ.) που κατά καιρούς εμπιστεύεται ο Γερμανός έχω μόνη την παρακάτω εξήγηση: ίσως έχει δει κάποιες συγκεκριμένες αρετές στους ποδοσφαιριστές αυτούς που θεωρεί ότι ταιριάζουν στο παιχνίδι της Εθνικής. Ίσως κάτι έχει εκτιμήσει στο παιχνίδι τους που εγώ δεν μπορώ να αντιληφθώ ή έστω πιστεύει ότι η νοοτροπία τους ταιριάζει στο πνεύμα γύρω από το οποίο έχει κτιστεί η ομάδα.

Το τελευταίο χαρακτηριστική της Εθνικής που αναφέρω (το πνεύμα ομαδικότητας) είναι και ο λόγος που ο Rehagel εξακολουθεί να καλεί τον Μπασινά, τον Δέλλα και το Ζαγοράκη. Αυτοί είναι που επωμίζονται την ευθύνη να περάσουν το πνεύμα του Πρωταθλητή Ευρώπης (κι όμως!) στους νεότερους.

Δεν ευσταθεί ακριβώς και το επιχείρημα ότι ο Γερμανός αγνοεί τους υπόλοιπους ταλαντούχους Έλληνες: πήρε τον Αμανατίδη και το Σαμαρά. Δεν ξεχνάει φυσικά ποτέ τον Γιαννακόπουλο. Στηρίζει τον Σεϊταρίδη, αν και δεν τα πάει εσχάτως καλά. Παραδέχομαι ότι οι αλλαγές που κάνει είναι με το σταγονόμετρο. Αυτό όμως δεν δείχνει ασυνέπεια χαρακτήρα ούτε μένει ανεξήγητο από την μέχρι στιγμή προπονητική του καριέρα.

Το αν θα κερδίσει και αυτό το στοίχημα ο Rehagel παραμένει μυστήριο. Aπό το Euro 2004 και μετά η Εθνική παίζει απαράδεκτο ποδόσφαιρο και δεν δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει στην ανάγκη να αναλάβει πρωτοβουλία μέσα στο γήπεδο. Ο "ανταρτοπόλεμος" της Πορτογαλίας δεν αρκεί πλέον και ο Γερμανός δεν δείχνει να έχει βρει λύση στο πρόβλημα.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι τελευταία οι κρίσεις μου για τον Rehagel έχουν γίνει πιο ήπιες. Μετά το Euro 2004 ίσως είχαν πάρει και τα δικά μου μυαλά αέρα και περίμενα την Εθνική να απογειωθεί. Αυτό δεν έγινε, τα πράγματα ήρθαν στις φυσικές στους διαστάσεις και έπαψα να απαιτώ θαύματα από τον Otto και να γκρινιάζω.

Ελπίζω μόνο να του βγει το αγωνιστικό πλάνο, το οποίο είμαι σίγουρος ότι έχει - δεν μου έχει δώσει δείγματα ανοργάνωτου και τεμπέλη ανθρώπου όπου και αν δούλεψε. Αν καταφέρει να δέσει το υλικό που έχει, όπως είχε κάνει το 2003 και το 2004, δεν αποκλείω τίποτα. Έχει φροντίσει στο παρελθόν να ανατρέψει πολλά προγνωστικά και διαθέτει τις γνώσεις να το επαναλάβει.

Σίγουρα το τελευταίο μεγάλο τεστ είναι τα προκριματικά του Euro 2008. Αν και δεν συμφωνώ με αρκετές επιλογές, του εύχομαι επιτυχία και ως φίλαθλος (οπαδικά συναισθήματα για την Εθνική δεν έχω) του δίνω μία τελευταία ευκαιρία να αποδείξει για άλλη μια φορά το ποιόν της δουλειά του.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oikon7 : 14-02-06 στις 17:12
    I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
    I
    n the dark trees that blo
    .wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
    I
    n the breeze,
    I'll see you in the trees Under the sycamore trees

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Διαφωνω σε πολλα απο οσα εγραψες φιλε Νικο αλλα θα σχολιασω μονο το τελευταιο που εγραψες...τη τελευταια ευκαιρια του την εδωσε ηδη η ΕΠΟ.
    Το πως θα την εκμεταλλευτει εξαρταται αποκλειστικα απο τον ιδιο και οχι φυσικα απο το τι θα γραψω εγω ή εσυ σε ενα φορουμ!

Το avatar του χρήστη Wappy

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μία ένασταση μόνο Νίκο και μία απορία....

στην θητεία του στη Γερμανία, και με αυτά που κατόρθωσε, ίσως έδειξε τις ικανότητές του, αφού έδειξε και διάρκεια στο έργο του...

στο θαύμα του Γιούρο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά... εκεί παίχτηκαν ελάχιστα παιχνίδια μέσα σ ένα μήνα και η μπίλια του έκατσε στο νούμερό του... δεν παίξαμε μπάλα, τύχη είχαμε και πάθος...
    δε γίνεται σε κάθε ματς να είσαι για 5 γκολ και στο τέλος να νικάς και να θεωρείται αυτό τέχνη... ήταν τυχερός, έφερε τύχη, τους βρήκαμε κουρασμένους, μας υποτίμησαν, τους την κάτσαμε...

καμμία σχέση με έργο, διάρκεια, βελτίωση, πρόοδο... αυτό το έδειξε άλλωστε και η αποτυχία της πρόκρισης στο Μουντιάλ, σ έναν όμιλο τελείως στα μέτρα μας...

και μια απορία... στη Γερμανία, είχε κατηγορηθεί ποτέ για κλίκες με μάνατζερ και κολλήματα σε συγκεκριμένους πάικτες είτε ομάδων είτε γραφείων μάνατζερ?

γιατί αν δούμε πόσους παίκτες της εθνικής έχει Γερμανός μάνατζερ, καθώς και τη "νοοτροπία" που έχει με το να καλεί παίκτες από συγκεκριμένες ομάδες, ίσως να δημιουργηθεί μια εικόνα ή που τον αδικεί, ή που τον χαρακτηρίζει...

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
    Φιλε Αλκη γιαυτο δεν διεγραψα το ποστ σου οπως ισως θα επρεπε γιατι εχοντας διαβασει τα προηγουμενα σου ποστ ηξερα πως δεν ειχες σκοπο να προκαλεσεις.
    Οσο αφορα τα αλλα που λες δεν νομιζω να υπαρχει καποιο Τσουκαλοπαιδο εδω μεσα...
    Το να ζηταμε ενας παιχτης σαν τον Στολτιδη να παιζει στην Εθνικη ειναι απο οπαδισμο?
    Το να ζηταμε ο ομοσπονδιακος μας προπονητης να περναει το περισσοτερο καιρο στην Ελλαδα και να βλεπει παιχνιδια του Ελληνικου πρωταθληματος ειναι παραλογο?
    Αυτο που φωναζουμε οτι πρεπει να καλει τους πιο φορμαρισμενους παιχτες και οχι συνεχεια τους ιδιους λες και ειναι οικογενειακα του μελη ειναι και αυτο αδικο?
    Δεν νομιζω να ζηταμε υπερβολικα πραγματα φιλε Αλκη...
    ΟΚ. Δεν έπρεπε να γράψω έτσι το σχόλιο πιο πάνω, όμως τουλάχιστον προσέχω πάντα να μην υπάρχουν προσωπικοί χαρακτηρισμοί, αλλα μόνο σχόλια πάνω στο ίδιο το κέιμενο και την άποψη που εκφράζει. Ποτέ δε θα χαρακτήριζα "Τσουκαλόπαιδο" κανέναν. Παρόμοια με το "Τσουκαλο-εμπνευσμένο" θα μπορούσα π.χ. να γράψω δηκτικά ως "Μένιο-Σακελλαροπουλο-εμπνευσμένο" κέιμενο για την Εθνική που θα έπλεκε το εγκώμιο του Γερμανού με κριτήριο την θεωρούμενη "παναθηναϊκοφροσύνη" του.

Πάντως δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να το αναλύουμε παραπάνω, αφού δε νομίζω να υπάρχει πλέον κάποια παρεξήγηση.

Όσο για τον ίδιο τον Ρεχάγκελ, ασφαλώς δεν είναι "ιερή αγελάδα" (για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ φέρει σίγουρα και ο ίδιος ευθύνη), αλλά αυτό δε μειώνει το γεγονός ότι συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγαλύτερη ίσως έκπληξη-ανατροπή στην ιστορία του ποδοσφαίρου πριν 2 χρόνια.

Για τον Στολτίδη, πραγματικά απορώ κι εγώ, αφού είναι παίκτης που ταιριάζει πολύ σε αυτό που ψάχνει ο Ρεχάγκελ και σε νοοτροπία και σε χαρακτήρα.

Νομίζω ότι ο Ρεχάγκελ γενικά προσπαθεί να περάσει τη λογική του "σταθερού κορμού" όπως σε ένα σύλλογο πρωταθλήματος και δεν πειραματίζεται εύκολα με τη βασική σύνθεση σε επίσημα ματς, γεγονός που έχει και θετικά και αρνητικά σημεία.

Γενικά, νομίζω πως ισχύει το αξίωμα ότι ένας καλός προπονητής κάνει τις αυτονόητες και λογικές επιλογές, αυτές που θα θεωρούσε σωστές και η πλειονότητα των οπαδών/φίλων μιας ομάδας. Ένας όμως ιδιοφυής προπονητής κάνει συχνά παράδοξες και ασυνήθιστες επιλογές που ελάχιστοι θα μπορούσαν να σκεφτούν. Δε νομίζω ότι άλλος προπονητής θα μπορούσε να καλέσει τη συγκεκριμένη αποστολή στο Euro και να κατέβει με τις συγκεκριμένες σύνθεσεις στους αγώνες, κι όμως ο Ρεχάγκελ το έκανε και δικαιώθηκε.

Αυτό δε σημαίνει ότι οι επιλογές του θα είναι πάντοτε σωστές ή επιτυχημένες, και σίγουρα τα προκριματικά για το επόμενο Euro θα φανερώσουν πολλά για το κατά πόσον θα έχει πλεόν τη διάθεση και την έμπνευση να συνεχίσει επιτυχημένα στην Εθνική.

Υ.Γ. Πολύ ενδιαφέρον του κείμενο του oikon7.

firewalkwithme Το avatar του χρήστη oikon7

Περιοχή
    Wuppertal, Γερμανία
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy
    μία ένασταση μόνο Νίκο και μία απορία....

στην θητεία του στη Γερμανία, και με αυτά που κατόρθωσε, ίσως έδειξε τις ικανότητές του, αφού έδειξε και διάρκεια στο έργο του...

στο θαύμα του Γιούρο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά... εκεί παίχτηκαν ελάχιστα παιχνίδια μέσα σ ένα μήνα και η μπίλια του έκατσε στο νούμερό του... δεν παίξαμε μπάλα, τύχη είχαμε και πάθος...
    δε γίνεται σε κάθε ματς να είσαι για 5 γκολ και στο τέλος να νικάς και να θεωρείται αυτό τέχνη... ήταν τυχερός, έφερε τύχη, τους βρήκαμε κουρασμένους, μας υποτίμησαν, τους την κάτσαμε...

καμμία σχέση με έργο, διάρκεια, βελτίωση, πρόοδο... αυτό το έδειξε άλλωστε και η αποτυχία της πρόκρισης στο Μουντιάλ, σ έναν όμιλο τελείως στα μέτρα μας...

και μια απορία... στη Γερμανία, είχε κατηγορηθεί ποτέ για κλίκες με μάνατζερ και κολλήματα σε συγκεκριμένους πάικτες είτε ομάδων είτε γραφείων μάνατζερ?

γιατί αν δούμε πόσους παίκτες της εθνικής έχει Γερμανός μάνατζερ, καθώς και τη "νοοτροπία" που έχει με το να καλεί παίκτες από συγκεκριμένες ομάδες, ίσως να δημιουργηθεί μια εικόνα ή που τον αδικεί, ή που τον χαρακτηρίζει...
    Φίλε μου, το "δεν έπαιξε μπάλα" μπορώ να το εκφράσω και ως "παίξαμε την μπάλα που χρειαζόταν να παίξουμε". Γκολ οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να μας βάλουν όχι μόνο λόγω της τύχης μας (που πράγματι έπαιξε σημαντικό ρόλο κυρίως με την Ρωσία και την Τσεχία), αλλά και λόγω του εκνευρισμού που τους δημιουργούσε το σκληροπυρηνικό μοντέρνο κατενάτσιο του Ρεχάγκελ με τους αιφνιδιασμούς.

Μην ξεχνάμε ότι σε όλα τα παιχνίδια του Euro η Εθνική σκόραρε. Τύχη κι αυτό;

Aς δεχτώ ότι "τους βρήκαμε κουρασμένους". Ποιους; Μόνο για τους Γάλλους μπορώ να το πω. Οι Πορτογάλοι, οι Τσέχοι, οι Ισπανοί είχαν ισχυρότατο κίνητρο την κούπα. Οι Ρώσοι ήταν οι μόνοι που μας νίκησαν - μόνο κουρασμένοι δεν μου είχαν φανεί.

"Mας υποτίμησαν": ναι, οι Πορτογάλοι μας υποτίμησαν στην πρεμιέρα. Οι υπόλοιποι γιατί; Οι Τσέχοι μας υποτίμησαν στον ημιτελικό; Οι Πορτογάλοι μας υποτίμησαν εκ νέου και όταν φτάσαμε τελικό;! Mέχρι το 2008 να παίζανε, γκολ οι losers δεν θα μας έβαζαν.

Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε "μπαλάρα". Ανταρτοπόλεμο παίξαμε: κατενάτσιο, εκνευρισμό του αντιπάλου και αντεπίθεση. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις τον ποιοτικά καλύτερο - πλην arrogant - αντίπαλό σου.

H αποτυχία στα προκρηματικά του Mundial είναι αποτυχία - έχεις δίκιο. Η Εθνική (ο Ρεχάγκελ, η ΕΠΟ, οι παίκτες) κλήθηκαν να διαχειριστούν μια ευθύνη που ξεπερνούσε το μέγεθός τους. Δεν τα κατάφεραν.

Για κλίκες και μάνατζερ στη Γερμανία με τον Otto δεν ξέρω. Στην Ελλάδα το έδαφος είναι - δυστυχώς - πιο πρόσφορο για θεωρίες συνωμοσίας και πλέον δεν τις λαμβάνω υπόψην αν δεν υπάρχουν αποδείξεις. Μια τέτοια θεωρία κυκλοφορεί για οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο στην Ελλάδα: στον "αχώνευτο" το Γερμανό θα γινόταν εξαίρεση;

Το ό,τι είχε κολλήματα εναντίον συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών είχε ακουστεί όταν δούλευε στην Bayern. Αλλά στο συγκεκριμένο σύλλογοο προπονητής δεν στεριώνει, αν δεν σκύψει ταπεινά το κεφάλι στο γενικό δερβέναγα του γερμανικού ποδοσφαίρου, τον κυρ - Franz.
    I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
    I
    n the dark trees that blo
    .wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
    I
    n the breeze,
    I'll see you in the trees Under the sycamore trees

Το avatar του χρήστη Wappy

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από oikon7
    Για κλίκες και μάνατζερ στη Γερμανία με τον Otto δεν ξέρω. Στην Ελλάδα το έδαφος είναι - δυστυχώς - πιο πρόσφορο για θεωρίες συνωμοσίας και πλέον δεν τις λαμβάνω υπόψην αν δεν υπάρχουν αποδείξεις. Μια τέτοια θεωρία κυκλοφορεί για οποιοδήποτε δημόσιο πρόσωπο στην Ελλάδα: στον "αχώνευτο" το Γερμανό θα γινόταν εξαίρεση;
    απλά μου κάνει εντύπωση η παρακάτω λίστα... σύμπτωση να το πω...

ο Σαμαράς είναι πρώτος πρώτος...

Spieler&#252;bersicht: Gerster / Koutsoliakos
    Zus&#228;tzliche Informationen: Berater:Gerster, KlausBerater:Koutsoliakos,

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Sturm[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].20[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Mittelfeld[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]26[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Sturm[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]26[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Sturm[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]25[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Abwehr[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]32[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Abwehr[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]25[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Mittelfeld[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]25

η πλήρης λίστα :: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Wappy : 14-02-06 στις 18:09

Σελίδα 46 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 61626364243444546474849505666768696146246346446546 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές