Σε γενικες γραμμες μου θυμισε ματς των Ολυμπιακου/Παο/Αεκ (οχι και τοσο) / Παοκ κατα τα οποια "η ομαδαρα δεν πηγε καλα , αλλα ενα κακο ματς ήταν και δειξαμε οτι κερδιζουμε και στην κακη μας μέρα". Τον κακο μας τον καιρο δηλαδη. Οσο για τους Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικο (οσο τους εχω δει) υφέρπει μια υποψία στο μυαλό μου (δεν ειναι δα και βεβαιότητα ακόμα) οτι παραμένουν ίδια αν όχι χειρότερα κριάρια ακόμα και μετα την επαφή τους με πιο προοδευμένα συστήματα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
differance (27-03-11)
το κεντρο ηταν για κλωτσιες και εν πολλοις αυτο εφταιγε για την αθλια εικονα της ομαδας
στο Αγρίνιο να κάτσει και στον ελεύθερο του χρόνο ,να τον στέλνεται στις στάνες να αρμέγει καμια γίδα (αν δεν τρομάζουν τα ζωντανά)
προς την θάλασσα μεριά να μην έρθει , γιατί μπορεί το λιμάνι του Μεσολογγίου να μην είναι μεγάλο αλλά είναι βαθύ ....
και όχι τίποτα άλλο αλλά οι τσιπούρες είναι πιο χρήσιμες στον πάτο της θάλασσας από αυτόν τον σάπιο
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
differance (28-03-11)
μαθαίνω πως μαγέψαμε πάλι όλο τον πλανήτη με τον υπερθέαμα των υπερ-αστέρων μας !!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Δεν είδα το ματς ελέω μπάσκετ αλλά και τι να δεις? Όταν δε μπορείς να απελευθερωθείς και να παίξεις ανοιχτά σε φιλικό, πού θα το κάνεις?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΕΛΛΑΔΑ: Χαλκιάς, Βύντρα, Λαγός, Μόρας, Παπαδόπουλος, Καραγκούνης (72' Κατσουράνης), Κονέ (66' Λυμπερόπουλος), Καφές, Φετφατζίδης (76' Σαλπιγγίδης), Σαμαράς (76' Τοροσίδης), Μήτρογλου (58' Νίνης).
α) ΟΥΤΕ στα αδιάφορα παιχνίδια δεν βγαίνει ο Καραβούτας ;;;
β) με τον πίθηκο μέσα , τι διάολο παιχνίδι να κάνεις ;;
γ) καλά μιλάμε για ρόστερ ... ο εφιάλτης στον δρόμο με τα δοκάρια
ΘΕΛΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να δω ενδεκάδα με κέντρο Καραγκούνη, Κατσουράνη, Καφέ και μοναδικό προωθημένο τον Λυμπερόπουλο
μιλάμε θα γελάνε ακόμα και οι αποθανόντες σε όλο το βάθος της ιστορίας μας
Τι θέλετε ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Βύντρας, Λαγός, Μόρας, Καραγκούνης, Κονέ, Λυμπερόπουλος, Καφές...!
Η νέα Βραζιλία είναι!![]()
www.f1rstlap.com
ειχα παει στο γηπεδο γι αυτο δε μπορεσα να δω οσφπ. μιλαμε εριξα το γελιο της αρκουδας με τα χαλια μας και την πανηλιθια κοντρα εξεδρας ελληνων-πολωνων![]()
Σωστός. Ο επόμενος αγώνας να γίνει στη Φλώρινα παρακαλώ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ναι, οντως το κρύο της Φλώρινας θα εμποδίσει το μάτζικ ντούο Νίνη-Φετφατζίδη να μαγέψουν τα πλήθη! Ασε που κόψαν και το τρένο για κει και πως θα πάνε ο Φέργκιουσον κι ο Μουρίνιο να τους κατασκοπεύσουν?
Αμαν , ειχα ξεχασει να σχολιασω την εθνικη ! Για την αποδοση της ομαδας τι να πεις ..για τους παικτες ομως!
Μια ερωτηση μονο . Αυτος ο Τζαβελας , ειναι ποδοσφαιριστης ?
Χολέμπας για Εθνική
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου ο Χοσέ Χολέμπας να πάρει ελληνική υπηκοότητα και να έχει δικαίωμα να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας.
Ο 26χρονος αριστερός μπακ του Θρύλου έχει το δικαίωμα να πάρει ελληνική υπηκοότητα καθώς ο πατέρας του είναι Έλληνας και έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα. Έτσι το θέμα είναι απλό.
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ενημερώσει την ΕΠΟ για την επιθυμία του Χολέμπας να φορέσει την γαλανόλευκη και μόλις ολοκληρωθεί η ελληνοποίηση του και αλλάξει το όνομα του σε Χολέβας(όπως είναι το πραγματικό του δηλαδή) τότε θα κληθεί στην Εθνική.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και ο Φερνάντο Σάντος έχει ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη και έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη. Μάλιστα φέρεται να υπάρχει και μία άτυπη δέσμευση εφόσον ολοκληρωθεί η διαδιακασία.
www.f1rstlap.com
Faithful (06-04-11)
Χολέβας τώρα και στα Τρίκαλα!
Καλά ακόμα δεν ήρθε και θέλει να παίξει και στην Εθνική; Μη χειρότερα...
Geo 5 (06-04-11)
Αντί Χολεμπάρα θα τον φωνάζουμε Χολεβάρα!!!![]()
www.f1rstlap.com
Ελληνοποιημένος από τον Ολυμπιακό και παίκτης της Εθνικής Ελλάδας ;;;;;;
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
μεγάλη απορία και έκπληξη μου προκαλεί . δεν μας συνηθίζουν σε τέτοια πράγματα οι "σοβαροί" και φροντίζοντες για το εθνικό συμφέρον παράγοντες
βλέπετε εγώ ακόμα θυμάμαι τους σοβαρούς ενδοιασμούς που είχαν σχετικά με την Ελληνικότητα της Ελληνικής ομάδας όταν συζητιόνταν θέματα όπως του Καστίγιο και του Τζόρτζεβιτς !!!
Η Χολεβάρα είναι παιχτούρα...τι να σου κάνει ο καστίγιος κι ο τζολάκος?![]()
www.f1rstlap.com
Bookmarks