παιδια τι ωρα ειναι το ματς?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Galletti97 (05-09-09)
Ελπίζω να πάρουν το διπλό σήμερα.
μακαρι διπλο.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
η βαθμολογια του ομιλου ποια ειναι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1.ελλαδα παιχνιδια 6,βαθμοι 13,γκολ 12-4
2.ελβετια παιχνιδια 6,βαθμοι13,γκολ 11-6
3.λεττονια παιχνιδια 6,βαθμοι 10,γκολ 10-6
4.ισραηλ παιχνιδια 6,βαθμοι 9,γκολ 10-8
5.λουξεμβουργο παιχνιδια 6,βαθμοι 4,γκολ 4-3
6.μολδαβια παιχνιδια 6,βαθμοι 1,γκολ 2-11
αρχισαν οι δηλωσεις "καλο και το χ"
δε πιστευω οτι θα κερδισουμε σημερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ισοπαλια θα παμε
ελπιζω να μη ξαναδουμε βασικο τον Χαριστεα!!!!
δεν τον αντεχω αλλο!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
με Χ είμαστε στο Μουντιάλ ως πρώτοι!!!!! δεν έχουμε άλλο δύσκολο παιχνίδι, ενώ οι Ελβετοί παίζουν με Ισραήλ . επίσης δεν έχουν δείξει πως κερδίζουν τα λεγόμενα εύκολα ματς...ενώ η ομάδα του Ρεχάγκελ μόνο αυτά κερδίζει...
Galletti97 (05-09-09)
Ξεκινήσαμε αυτόν τον προκριματικό ως το απόλυτο φαβορί. Ποτέ μα ποτέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχουν υπάρξει ευκολότερες ομάδες -σαν ονόματα τουλάχιστον- σε προκριματικά είτε για Μουντιάλ είτε για Euro.
To έργο μας έγινε ευκολότερο μετά την απίστευτη εντός έδρας ήττα της Ελβετίας από το Λουξεμβούργο. Και τι καταφέραμε? Να χάσουμε εντός από τους Ελβετούς, να τους ξαναβάλουμε στο παιχνίδι και με ήττα σήμερα να κινδυνεύουμε άμεσα με αποκλεισμό. Έναν αποκλεισμό που θεωρώ ντροπιαστικό.
Ας ελπίσουμε λοιπόν να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων απόψε, να κερδίσουμε μέσα στην Ελβετία παίρνοντας πίσω το απόλυτο πλεονέκτημα για την πρώτη θέση. Γιατί δεν ξέρω εάν στο μέλλον θα ξανάχουμε τέτοια ευκαιρία να πάμε σε ένα Μουντιάλ.
ΥΓ. Βέβαια η εύκολη κλήρωση είναι προϊόν της δικής μας καλής πορείας παγκοσμίως που μας έφερε επικεφαλής ομίλου στην κλήρωση.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Βρε παιδιά!
Έχει κανείς κανέναν πίνακα με την βαθμολογία του ομίλου μας;
Λίγο πιο πάνω είναι βρε Μαράκι, δεν την είδες?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
σε περιπτωση ισοβαθμιας δεν μετρανε τα μεταξυ μας παιχνιδια?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Νίκη για να τελειώνουμε.
Αν ξεκινήσουμε για να πάρουμε ισοπαλία,στο τέλος θα χάσουμε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks