Σελίδα 460 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 60160260360410420430440450456457458459460461462463464470480490500510560 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 9.181 έως 9.200 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην ήττα απ' τη Ρουμανία οι 5/11 ήταν νυν ή πρώην παίχτες του Ολυμπιακού. Με την Β. Ιρλανδία οι 4/11. Με τα Φερόε ξανά 5/11.

Αλλά δε βαριέσαι. Οι άλλοι έκατσαν κι έχασαν για να χτυπηθεί ο...Σαρρής κι ο Ολυμπιακός. Πιο ηλίθια σενάρια δεν έχω ξανακούσει ποτέ.

Warned.
    Την επόμενη ban.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.436 φορές σε 19.042 μηνύματα
    Ignore User

Αντιλαμβάνεστε, φυσικά, ότι το να μπαίνουμε στη διαδικασία να υπερασπιζόμαστε έναν ανίκανο πρόεδρο, ενισχύει την επιχειρηματολογία των υπολοίπων...

Και ξανααναφέρω ότι η άποψή μου για τον Σαρρή, λίγο έχει να κάνει με την εικόνα της Εθνικής, απο την οποία ούτε απαιτήσεις έχω και δεν με αφορά το τι θα κάνει, αφού δεν θέλω να χάνω Σαββατοκύριακα με τις Εθνικές - γιατί να με ενδιαφέρει η δική μου;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Στην ήττα απ' τη Ρουμανία οι 5/11 ήταν νυν ή πρώην παίχτες του Ολυμπιακού. Με την Β. Ιρλανδία οι 4/11. Με τα Φερόε ξανά 5/11.

Αλλά δε βαριέσαι. Οι άλλοι έκατσαν κι έχασαν για να χτυπηθεί ο...Σαρρής κι ο Ολυμπιακός. Πιο έξυπνα σενάρια δεν έχω ξανακούσει ποτέ.
    Μένιο, το έφτιαξα το ποστ του Μέγιστου! Ο Κώστας μας κοιμάται ήσυχος και γω δείχνω σε όλους τι καλό παιδί μου είμαι!

*που έχει εξαφανιστεί αυτός ο Πρόεδρος; Μαύρα μάτια κάνουμε να τον δούμε;

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (16-11-14)

Το avatar του χρήστη polixenios

Thanks
    182
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 247 φορές σε 113 μηνύματα
    Ignore User

Δεν είναι ηλιθιο σενάριο, είναι επαναλαμβανόμενο.Θυμάμαι πρόχειρα το παράδειγμα της Γαλλίας για να διωξουν το Ντομενέκ που το 06 τους είχε πάει τελικό και θα τους τόδινε αν δεν υπήρχε ματεράτσι. ξεφτυλίστηκε μια παγκόσμια πρωταθλήτρια. Για ποιους παίχτες του Ολυμπιακού μιλάμε προχθές; βάζουμε και τους πρώην; Ο Σάμαρης ο θαυμαστής του Κατσουράνη ; Ο Τοροσίδης που είχε να πάιξει 2 χρόνια στον Ολυμπιακό πλήρης αδιαφορίας; Το Μανωλά τον βγάζω απ΄έξω μάλλον και η σπείρα δεν τον προσέγγισε λόγω αθωότητας. Ο Μανιάτης σίγουρα έξω από τα κόλπα. Εντάξει πολλά δεν αποδεικνύονται με ντοκουμέντα αλλά για όνομα του Θεού. Όποιος και αν είναι ο Ρανιέρι όποιοι κι αν είναι οι διεθνείς όσο τιτανοτεράστιοι και να ήταν ο ότο και ο φερνάντο, απέναντυ ήταν λογιστές, ξυλοκόποι, φουρναρέοι και άλλα επαγγέλματα. Μια ομάδα από τις χειρότερες στο σύμπαν, όπου κιαν παίζεται αυτό το άθλημα. Μια ομάδα που έχει το ποδόσφαιρο πάρεργο. Σα να λέμε Καμπανιακός και άν... Το πρόσχημα έπρεπε να είναι χτυπητό. Τα επόμενα παιχνίδια νομίζω ότι είναι το Μάρτη, μέχρι τότε ποιος ζεί και ποιος πεθαίνει. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΦΑΝΤΙΚΑ. Μη ξεχνάμε ότι οι μαραζωμένοι αντίπαλοι μας χρειάζονται πολύ παρασκήνιο για να μας κόψουνε το δρόμο. Κατα τη λογική τους με το Σαρρή το Μάρτη όλα θα έχουν τελειώσει και φέτος.Βάζω στοίχημα ότι άν είχαμε κερδίσει στο Αγρίνιο και το Περιστέρι σήμερα θα είχαμε άλλη συζήτηση. Δεν συζητάω άλλο για το θέμα για να μη γίνει και μονομανία.
    Περιμένω από την Ομάδα μου να βουλώσει στόματα και κωλάρες........
    Καληνύχτα σας.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Εγώ, πάλι, περιμένω από την δικαιοσύνη να ανοίξει στόματα και τηλέφωνα, για να δούμε ποιός έκανε τι, όλον αυτόν τον καιρό.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (17-11-14)

Το avatar του χρήστη polixenios

Thanks
    182
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 247 φορές σε 113 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ, πάλι, περιμένω από την δικαιοσύνη να ανοίξει στόματα και τηλέφωνα, για να δούμε ποιός έκανε τι, όλον αυτόν τον καιρό.
    Εντάξει αλλά αυτό σε τι μας εμποδίζει να βουλώσουμε τις κωλάρες τους;

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Θα δεις...

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από polixenios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι ηλιθιο σενάριο, είναι επαναλαμβανόμενο.Θυμάμαι πρόχειρα το παράδειγμα της Γαλλίας για να διωξουν το Ντομενέκ που το 06 τους είχε πάει τελικό και θα τους τόδινε αν δεν υπήρχε ματεράτσι. ξεφτυλίστηκε μια παγκόσμια πρωταθλήτρια. Για ποιους παίχτες του Ολυμπιακού μιλάμε προχθές; βάζουμε και τους πρώην; Ο Σάμαρης ο θαυμαστής του Κατσουράνη ; Ο Τοροσίδης που είχε να πάιξει 2 χρόνια στον Ολυμπιακό πλήρης αδιαφορίας; Το Μανωλά τον βγάζω απ΄έξω μάλλον και η σπείρα δεν τον προσέγγισε λόγω αθωότητας. Ο Μανιάτης σίγουρα έξω από τα κόλπα. Εντάξει πολλά δεν αποδεικνύονται με ντοκουμέντα αλλά για όνομα του Θεού. Όποιος και αν είναι ο Ρανιέρι όποιοι κι αν είναι οι διεθνείς όσο τιτανοτεράστιοι και να ήταν ο ότο και ο φερνάντο, απέναντυ ήταν λογιστές, ξυλοκόποι, φουρναρέοι και άλλα επαγγέλματα. Μια ομάδα από τις χειρότερες στο σύμπαν, όπου κιαν παίζεται αυτό το άθλημα. Μια ομάδα που έχει το ποδόσφαιρο πάρεργο. Σα να λέμε Καμπανιακός και άν... Το πρόσχημα έπρεπε να είναι χτυπητό. Τα επόμενα παιχνίδια νομίζω ότι είναι το Μάρτη, μέχρι τότε ποιος ζεί και ποιος πεθαίνει. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΦΑΝΤΙΚΑ. Μη ξεχνάμε ότι οι μαραζωμένοι αντίπαλοι μας χρειάζονται πολύ παρασκήνιο για να μας κόψουνε το δρόμο. Κατα τη λογική τους με το Σαρρή το Μάρτη όλα θα έχουν τελειώσει και φέτος.Βάζω στοίχημα ότι άν είχαμε κερδίσει στο Αγρίνιο και το Περιστέρι σήμερα θα είχαμε άλλη συζήτηση. Δεν συζητάω άλλο για το θέμα για να μη γίνει και μονομανία.
    Περιμένω από την Ομάδα μου να βουλώσει στόματα και κωλάρες........
    Καληνύχτα σας.
    Ο Σάμαρης κι ο Τοροσίδης συνωμότησαν κατά του Ολυμπιακού και του Σαρρή. Κι εσύ με προβοκάρεις σε συνεργασία με τον μοντ για να απαντήσω κατάλληλα και μπαναριστώ. Οσο σχέση με τη πραγματικότητα έχει το δικό σου σενάριο, έχει και το δικό μου. Ούτε στον Λιακόπουλο τέτοιες ιστορίες, πράγματι. Κι εκείνος τουλάχιστον πουλάει και κανένα βιβλίο και βγάζει χαρτζηλίκι. Ο δικός σου σκοπός θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι.

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός που η εθνική Ελλαδος έπαιξε μέσα σε 2 μήνες με 38 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 30 δεν θα έπαιζαν ούτε στην ... Μάνα ΑΕΚ?

Πως γίνεται αυτο ρε παιδιά?

Την εθνική την βλέπετε οταν παίζει ή απλα διαβάζετε το scorecast και βλέπετε τα στατιστικά.

Η εθνική ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Είτε αυτο γίνεται για κάποιες σκοπιμότητες όπως να φαγωθεί ο Ρανιερι για παράδειγμα είτε γίνεται επειδη ΔΕΝ υπάρχουν παιχτες.

Οταν δεν έχεις ψυχολογία,δεν νικάς κανέναν. Ποδοσφαιρική λογική και ίσως η καλύτερη δικαιολογία που άκουσα τις τελευταίες μέρες.

12. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SOLID για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (17-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-11-14), kwtsios (18-11-14), Reds (17-11-14), sirkostas (17-11-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Να το θέσω αλλιώς, λοιπόν: Είμαι πρόεδρος ΕΠΣ και είναι να πάω σε εκλογές. Έχω ένα αφεντικό, που έχει τα κόζα και το χρήμα... Και ένα κάρο επίδοξα αφεντικά που δεν έχουν το χρήμα ούτε για να συντηρήσουν τις ομάδες τους.
    Γιατί στον πούτσο να συνεργαστώ με κάποιον ο οποίος δεν μπορεί να μου φανεί σε τίποτα χρήσιμος και να κρεμάσω αυτόν που μου προσφέρει μία σταθερότητα, την ώρα που οι άλλοι, ανά πάσα στιγμή, κάλιστα μπορούν να εξαφανιστούν από τον χώρο;

14. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (17-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-11-14), kwtsios (18-11-14), sirkostas (17-11-14), SOLID (17-11-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Εγώ, που είμαι μακριά, αλλά δεν ήμουν πάντα, θέλω να κάνω μια ερώτηση: Όλους αυτούς τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ που κλήθηκαν στην Εθνική εσχάτως, ποιος τους συνέστησε στον Ιταλό, που ούτε τα ονόματά τους δεν ήξερε; Τροφή για σκέψη...

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SOLID (17-11-14)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Mήπως την ασχετοσύνη και την αλαζονεία του ιταλού τη βαφτίζουμε συνωμοσία? Τροφή για γάτες.

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

dimace (17-11-14), voskos_7 (17-11-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Mήπως την ασχετοσύνη και την αλαζονεία του ιταλού τη βαφτίζουμε συνωμοσία? Τροφή για γάτες.
    Βοσκέ με κοροιδεύει! Επίθεση με κάθε μέσον! (εναντίον του Μεγίστου φυσικά, γιατί είσαι ικανός να τα μπερδέψεις και να επιτεθείς εναντίον μου...)

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (17-11-14), voskos_7 (17-11-14)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.055 φορές σε 7.607 μηνύματα
    Ignore User

infraction to sirkostas.

Πλακα κανω. Αν και θυσιαζομαι για τον sir, αφου εχω κολλησει με το φορουμ και ξεκιναει παλι βουνο στη δουλεια και αποσυντονιζομαι με τους υπεροχους διαλογους, οποτε το μπαν καλοδεχουμενο ειναι.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (17-11-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    sex action to sirkostas.

Πλακα κανω. Αν και θυσιαζομαι για τον sir, αφου εχω κολλησει με το φορουμ και ξεκιναει παλι βουνο στη δουλεια και αποσυντονιζομαι με τους υπεροχους διαλογους, οποτε το μπαν καλοδεχουμενο ειναι.
    That's better...

*κοίτα μην παρακουράζεσαι και χαλάσει η επιδερμίδα σου. Κρίμα θα είναι, γιατί είσαι ωραίο αγόρι.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (17-11-14)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.055 φορές σε 7.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    That's better...

*κοίτα μην παρακουράζεσαι και χαλάσει η επιδερμίδα σου. Κρίμα θα είναι, γιατί είσαι ωραίο αγόρι.
    infraction και σε σενα, για ειρωνικο ποστ.

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

1-1 και η Βουλγαρία με την Μάλτα..
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

28. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (17-11-14), Reds (17-11-14), SOLID (17-11-14), VALVERDES_7 (17-11-14)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Ο Σάμαρης κι ο Τοροσίδης συνωμότησαν κατά του Ολυμπιακού και του Σαρρή. Κι εσύ με προβοκάρεις σε συνεργασία με τον μοντ για να απαντήσω κατάλληλα και μπαναριστώ. Οσο σχέση με τη πραγματικότητα έχει το δικό σου σενάριο, έχει και το δικό μου. Ούτε στον Λιακόπουλο τέτοιες ιστορίες, πράγματι. Κι εκείνος τουλάχιστον πουλάει και κανένα βιβλίο και βγάζει χαρτζηλίκι. Ο δικός σου σκοπός θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι.
    8.1 Το φόρουμ δεν είναι χώρος εκτόνωσης των προσωπικών συναισθημάτων των συμμετεχόντων αλλά χώρος που έχει παραχωρηθεί για την κατάθεση των σκέψεών τους με τρόπο που δεν προσβάλλει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια οποιωνδήποτε προσώπων είτε αυτά τα πρόσωπα συμμετέχουνε στο RED-DNA.COM/FORUM είτε όχι.

8.2 Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή administrators του RED-DNA.COM/FORUM. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή /και φυλετική προσβολή.

8.20 Μηνύματα με αναφορές σε επώνυμα πρόσωπα ή χρήστες του forum με υπονοούμενα τα οποία αφορούν στην προσωπική ζωή ή θίγουν καθ' οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητά και την υπόληψη τους όταν αυτές απευθύνονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
    8.22 Διαφωνίες μεταξύ χρηστών που εκτρέπονται σε προσωπική αντιπαράθεση και καταστρέφουν την συζήτηση, μπορούν να συνεχίζονται μόνο με PM χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους χρήστες. Τα σχετικά μηνύματα θα σβήνονται και οι παραβάτες θα τιμωρούνται, ειδικά όταν δεν συμμορφώνονται προς τις προειδοποιήσεις των moderators.
    8.23 Απαγορεύεται η συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους κι αντεγκλήσεων, η συμμετοχή με μοναδικό στόχο την πυροδότηση εντάσεων και διαξιφισμών, καθώς κι η διαιώνιση συμπεριφορών που αποσκοπούν στη διατάραξη της ευρυθμίας θα αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα.

sirkostas baned
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Μένιο τον Κώστα τον ξέρουμε χρόνια. Ετσι είναι το στυλ του και σίγουρα δεν το κάνει εσκεμμένα.

Πιο πολύ στο στυλ του χαβαλέ τα κάνει. Θα έλεγα ότι είναι πολύ υπερβολικό να φάει ban το πιο αγαπητό ίσως μέλος του φόρουμ.
    Εγώ έχω σκοτωθεί άπειρες φορές μαζί του και παρόλα αυτά τον εκτιμώ απεριόριστα.

Στην προκειμένη περίπτωση είχες δίκιο 100%, αλλά δεν χρειάζεται να πάμε και στο άλλο άκρο.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

31. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (17-11-14), Du3lisT (17-11-14), Reds (17-11-14), vasilis-thrylos7 (18-11-14), voskos_7 (17-11-14)

Σελίδα 460 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 60160260360410420430440450456457458459460461462463464470480490500510560 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές