Nikolaos_Kokkinos (17-06-24)
Ωραία κίνηση με Ιβάν. Σοβαρός, γνώστης και κοινής αποδοχής προπονητής. Μπράβο, για πρώτη φορά στην ΕΠΟ.
Nikolaos_Kokkinos (17-06-24)
Ωραιος παικτης, αερινος, πλαστικος στις κινησεις του, εδω παταει εκει βρισκεται, σαν αερακι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (18-06-24)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τωρα που σιγά σιγά κουμάντο θα κάνουν Βαγγέλας-Σαββίδης μπορεί να βελτιωθεί![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ναι, αλλά έμεινες και θα έμενες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τι λέει αυτός, άλλος ένας που δεν τον άφησαν να κάνει τη δουλειά του; Μα, γι' αυτό τον πήραν εξαρχής.
εδιτ: Γι' αυτό δεν μου άρεσε η πρόσληψη Γιοβάνοβιτς και ήθελα κάποιον που να μη είχε καμία σχέση με ελληνικό ποδόσφαιρο.
voskos_7 (22-06-24)
Στις 22:00 ο επετειακός αγώνας για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-07-24)
Αντί για διαφόρων ειδών ομάδες επίλεκτων, θα έλεγε κάθε χρόνο τέτοια μέρα να παίζουμε με την Πορτογαλία και να χάνουμε, αλλά δεν περιμένω κάποιον από όλους αυτούς να το σκεφτεί μέχρι εκεί...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γιοβάνοβιτς και επίσημα, καλή επιτυχία και να μην ακούει κανέναν. Μαζί του οι Δημήτρης Δανιηλίδης (βοηθός και γυμναστής), Πέντραγκ Έρακ, Νίκος Κολομπούρδας (βοηθοί προπονητή), Φάνης Κατεργιαννάκης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Δημήτρης Μπρούσαλης (αναλυτής). Επικεφαλής ο Βασίλης Τοροσίδης, γενικός αρχηγός ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τεχνικός διευθυντής όλων των κλιμακίων.
Η Εθνική επιστρέφει στο Καραϊσκάκη για τα παιχνίδια του NL εκτός από αυτό με την Αγγλία που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.
Το οποίο θα παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ! Σε αντίθεση με την Οπαπκλαρίνα που οι γύφτοι ζητούσαν ενοίκιο από την Εθνική ομάδα της χώρας. Αυτός είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που επιστρέφει στο Καραϊσκάκης, γιατί βγήκαν όλα τα σιχάματα και το παρουσιάζουν ως μία από τις πρώτες κινήσεις νέας παράγκας και καλά.
chainsaw (08-09-24), Nikolaos_Kokkinos (02-08-24), pirateeeeeee (03-08-24)
Πού τον θυμήθηκε τον Χατζηγιοβάνη ο Γιοβάνοβιτς; Επειδή έχουν ίδιο επίθετο;![]()
Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Πέλκας βασικοί 💀
Μαλακία 11άδα κατέβασε ο Ιβάν, ειδικά στα χαφ. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε 2η πάσα.
Ρε μεθυσμένοι είναι; Πώς παίζουν έτσι;
Εντάξει ήταν σχέδιο τελικά, να τους υπνωτίσουμε για να κάνουν μαλακία.![]()
Εν τω μεταξύ το τσίμπημα του Ιωαννιδη θύμισε φιφα 99
O Τσιμίκας είναι σε τραγική κατάσταση εδώ και μήνες και τρώει τη θέση του Γιαννούλη που είναι το πικ του, απλά επειδή παίζει στη Λίβερπουλ.
Ωραίο γκολάσο.
Bookmarks