Αει ρε χατζηπαπαρα Σαλπιγίδη.
Ο Σαμαράς πάντως τεράστιο ταλέντο και για το θέατρο. Η Εθνική σκηνή έχασε έναν μεγάλο ηθοποιό όταν αποφάσισε αυτός να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αει ρε χατζηπαπαρα Σαλπιγίδη.
Έχει ζέστη εκεί κάτω? Κάτι αμάνικα βλέπω. Εμείς εδώ γιατί καίμε τζάκι?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (11-10-13)
Άλλη μια μαγευτική και μαγική εμφάνιση του Μανιατεμπάουερ σαν χαφάκι.
Μπα, παίζει και ο Μανιάτης? Δεν τον είχα προσέξει...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ρε Βάις άχρηστε, σε έκοψε ο Χολέμπας?![]()
sadi (11-10-13)
Να ανυσηχήσω; Ο Χολέμπας κόβει τον Βάις.... Μαλλον είναι ο πρώτος που την παθαίνει απο τον Χοσεχολέρα.
Πάντως απορία το έχω, ο Σωτηρακοτετοιος μεθυσμένος ή μαστουρωμένος μεταδίδει σε κάθε του αγώνα; Ισα με δέκα μαλακίες σε κάθε φάση λέει.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΜΑΝΙΑΤΗ ΧΑΤΖΗΚΑΡΑΦΛΟΜΑΛΑΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τι έγινε στο τέλος του αγώνα; Είχε τσαμπουκάδες; Ο ζομπας ο στοχ; Δεν τα έδειξε το μεγκα...
Δεν προσεξα με το που τελειωσε η πανδαισία το έκλεισα.
Μαγέψαμε πάλι!Με την κωλοφαρδία που έχουμε, δεν θα μου κάνει έκπληξη να χάσει βαθμούς η Βοσνία την Τρίτη...
Α εγω το χα αλλαξει απο το 55 δεν αντεξα παραπανω. Ειδα τη τελευταια φαση που κατα τον Σωτηρακοπουλο πηγαιναμε για 2-0 και τελικα εγινε ενα χλιαρο σουτ ολο κ ολο
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλά που είχαν τερματοφυλακαρα οι Σλοβακοι και κερδίσαμε αλλιώς γκολ δεν έμπαινε ούτε με σφαίρες που λένε.
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Τι συμβόλαιο έχει ο παπάρας Πορτγάλος με τα πρώην λιμά της ζέλας; Χριστοδουλόπουλος, Τζιώλης, Νινις, Κατσουράνης και Καραγκούνης κάθε φορά μα κάθε φορά είναι οι χειρότεροι.
Εκείνος ο Φορτούνης που χάθηκε για να παίζει η "κομμώτρια", Ο Σάμαρης κι ο Σιόβας αντί του "μπυροκοιλιά" Τζιώλη καλά για για τους δύο περιπατητές δεν λέω, κάνει στο 90 μπαλία ο Καραβούτας 6 μέτρα πίσω από τον Φετφα και γυρίζει και τον βρίζει τ' αρχίδι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks