Καλά ρε, έγινε η κλήρωση και δεν είπατε τίποτα;;
![]()
Δεν πάμε τελικό κατευθείαν εάν η Τουρκία περάσει στο Γιούρο, λογικά θα παίξουμε με το Καζακστάν γιατί το Λουξεμβούργο έχει λιγότερους βαθμούς και θα πάει αυτό τέταρτο.
Καλά ρε, έγινε η κλήρωση και δεν είπατε τίποτα;;
![]()
Ούτε εμείς το πήραμε χαμπάρι![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (09-10-22)
Ωραία κλήρωση. Γουστάρω
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως ωραία κλήρωση. Απειροελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης αλλά ευκαιρία για να μετρηθούμε με δυνατούς αντιπάλους και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα μπαράζ.
Εγώ πιστεύω ότι σε κάποιον απ' τους 2 μεγάλους θα ρίξουμε πουτσίκι.
Ωραίες οι νέες φανέλες. Καλοτάξιδες και να τιμηθούν στα τελικά του Euro. Το ρόστερ διαθέτει πολύ ταλέντο και επιστρέφει και ο Φορτούνης.
Μια αηδια!!!!!
drizzt (20-03-23), Du3lisT (21-03-23), Faithful (21-03-23), Nikolaos_Kokkinos (20-03-23), zionikos (21-03-23)
giovanni#10 (20-03-23)
Τρατζικ, φασιον πολις.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (20-03-23)
Έτσι είναι: Όταν τρως τα λεφτά στα γούστα, ζήτημα χρόνου είναι να ράψεις ρούχα από τα τραπεζομάντηλα για να μην σε βλέπουν με τα παλιά, τα σκισμένα έξω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γαλαζιος σταυρος σε ασπρο φοντο,στο κεντρο της φανελας.Φινλανδια γινηκαμε.
Du3lisT (21-03-23), Faithful (21-03-23), giovanni#10 (21-03-23), panahs7 (21-03-23), zionikos (21-03-23)
Αν υπηρχε μονο ενας κεντρικος σταυρος, ο οποιος παει μεχρι κατω, θα γαμαγε η φανελα.
Τωρα μοιαζει με τετρις χαχαχα
john syggel (21-03-23)
Και αν υπήρχε ένας ερυθρός σταυρός στη φανέλα θα ήταν της Ίντερ με Ίμπρα...
chainsaw (21-03-23)
Ή του ερυθρου σταυρού.
Δεν θέλω να σας ταράξω, αλλά αν ενώσεις τους σταυρούς, βγάζουν αρχαία ελληνικά σύμβολα, που δεν χαλάνε και πολύ την οικογένεια του Προέδρου της ΕΠΟ...
Κάποιος έπρεπε να το πει.
Ειδατε που ολα βγαινουν;
Bookmarks