Ε ρε πούστη μου.
Μπες βρε κωλομπαλα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ε ρε πούστη μου.
Βάλτε το ρεεεεεεε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ντι φένς, ντι φένς. Μπαίνει ο Ρέτσος.
Τι λέει ρε γιατι θα μπει ο Ρετσος??????
Ρεεεεεεεεε
Αμάν αμάν τι γλιτώσαμε.
Α ρε Μαυροπάνε ,άτεχνε.
Ξέρει κανείς τι φάση με τα μπενάλτι ο τέρμας τους???
Σαν να βλέπω τις Σουλιώτισσες να ξεκινάνε τον χωρό.
3 φορές είχε προσπαθήσει ο Μαυροπάνος να φτιάξει φάση για τους Γεωργιανούς, την 4η τα κατάφερε αλλά ευτυχώς είχαμε κι εμείς λίγη τύχη.
estai (26-03-24)
Ο Χατζηδιάκος ωραίο στόπερ είναι πάντως, θα τον ήθελα Ολυμπιακό.
Nikolaos_Kokkinos (26-03-24)
Για τον δικό σας σπίκερ λέτε, αλλά και ο Σωτηρακόπουλος δεν πάει πίσω. Έχει αρχίσει απ' το ημίχρονο και λέει θα αγχωθούν αυτοί, θα λυγίσουν και πούτσες μπλε. Εγώ βλέπω τους δικούς μας να τρέμουν ποδαράκια, αν πάμε πέναλτι δεν έχουμε τύχη.
Ρε Μαυροπάνο άντε γαμ@σου!
Ρε σεις 6 αλλαγές επιτρέπονται στα ματς των εθνικων; Μόνο ο Τσιμικας, ο Βλαχοδημος, ο Μαυροπανος, ο Μασουρας και ο Μπακασετας εχουν μείνει
Τρομερό φάουλ από Μπακασετα
Μπακασέτας για τον πέο.
chainsaw (26-03-24)
Bookmarks