Ωραιος ο Μυτρογλας![]()
Ευτυχως που αριστερα οι ουκρανοι παιζουν με τον κανενα γιατι ο βυντρα ειναι κορυφη
Ωραιος ο Μυτρογλας![]()
...
Κλασσική βαζελοεθνική.....
' !
αμα βλεπεις οτι στους 11 παικτες η 6 ειναι του παναθηναικου...που να δεις προκοπη..
ο αλλος ο μαλακας ο οττο μου εβγαλε τον γκεκα για να μπει ο αχριστεας...τι να πω τελος παντον δυσκολα τα πραγματα τωρα εξω...
, , . .
( 1883-1957 , )
6 11 ....................
kouzoulo (14-11-09), stelios-7- (14-11-09), tsounis (14-11-09)
Φάε και ένα Γκούμα τώρα να σου κάνει ανάλυση σεμιναρίου .............. και έδεσε το γλυκό
marinero εχεις απολυτο δικιο..αλλα αμα δεν δεις την χωρα σου τι θα δεις?
κατσουρανης δεν υπηρχε σημερα καραβουτας το ιδιο βυντρα το ιδιο σαλλπιγκιδης μετρια πραματα σπυροπουλος χερετισματα..εχουν μαζεψει ολο τον βαζελο στην εθνικη για αυτο δεν μποουμε να παρουμε μια νικη.. σκατα (να μου επιτραπει εκφραση) η ομαδα.....και με την πεθαμενη την ουκρανια που επρεπε να ειχει φαει ενα τριμπαλο..αλλα...
, , . .
( 1883-1957 , )
.................. 28.
.
.
stelios-7- (14-11-09)
τι μαλακας αυτος ο σαμαρας...
και με τα δυο χερια σταθη...
, , . .
( 1883-1957 , )
moy espase ta neyra re stelio...
καλα για τον βυντρα δεν το συζητω..
παρτυ θα κανουμε απο την μερια του...
stelios-7- (14-11-09)
υπομονη σταθη σε 15 μερες τερμα τα αστεια θα δουν ποιος ειναι το αφεντικο...
δεν το συζητω παρτι δεν λες τιποτα θα παραπαταει ο βυντρας...
, , . .
( 1883-1957 , )
, ? , , . , , .
... ?
Τελικα κατι καραχλιμιτζουρες ειναι και οι Ουκρανοι, καμια σχεση με σοβαρη ομαδα. Φυσικα ατομικα εχουν πολυ καλυτερους παικτες και αυτο ισως να μετρησει. Σαφως δεν υπηρχε οφσαιτ στο γκολ της εθνικής (καλα που βρηκανε τη χαμενη καμερα του Σισε και το ειδαμε) αλλα και παλι σαν δικαιο το κοβω το αποτελεσμα. Αντε να ηταν πιο δίκαιο ενα 1-1 αν και δε μου φαινεται...
;
αμα περασουμε σφύρα μου κλέφτικα μεταλιστ ολυμπιακος σε επαναληψη θα ειναι
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
3ο θα ηταν καλύτερα αν δεν μιλούσε γιατί προκαλεί ηχορύπανση...
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Bookmarks