Μολις ειδα τον Μανιατη.Πρωτα βλεπεις τα τεραστια γουρλωμενα ματια και μετα το υπολοιπο προσωπο!!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μολις ειδα τον Μανιατη.Πρωτα βλεπεις τα τεραστια γουρλωμενα ματια και μετα το υπολοιπο προσωπο!!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Τρομερή αίσθηση παιχνιδιού απ' τον Κατσουράνη που τον ήθελα κι εκτός 11αδας.. και παιδικό σουτ απ' τον Δενξέρωτιθέσηπαίζω.
Τεράστια παικτουρα αυτός ο Σαμαράς, κοίτα ρε εναν Λάκη Γαβαλά που κατάφερε να κανει καριέρα στη μπάλα...και υστερα σου λενε είναι άθλημα για άντρες....
Καλά λέω εγώ ότι έχει καταπέσει εντελώς το ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Cobain_7 (15-11-13), Du3lisT (15-11-13), Faithful (15-11-13), Rena (15-11-13), vasilis-thrylos7 (15-11-13)
Rena (15-11-13)
Ουτε εμενα μου αρεσει Σαμαρας παντως (μη παρεξηγηθω οτι παιρνω το μερος του κιολας.).
Αλλα μια και παιζει,ας βαλει γκολ να τελειωνουμε τους ρουμανους.![]()
Γκέι Σαμαράς
Τι μαλακα ειναι ωρες ωρες το Μαλλι-και-ιδέα" το ιντιάνο αρχηγκο "ντενξερωπουπαιζω"![]()
Να και ο Υπερ-Ήρωας Βασιληστοροσίδης πήγε να μας καταπλήξει με τις ιδέες του....
Rena (15-11-13)
Αυτα ειναι.που ειναι ο celtic να πει το αραβικο.Ενας ειναι ο θεος.
sadi (15-11-13)
Παντως καθε φορα που βλεπω τον καθαροαιμο ελληνα χολεμπας εχω τη σιγουρια οτι ...η μπαλα θα παει σε αντιπαλο.
sadi (15-11-13)
Να βρουμε καναν γκόμενο στο Σαμαρά γιατί τον έχουνε πιάσει οι υστερίες του και κάνει ότι του τσερβελέψει![]()
sadi (15-11-13)
Bookmarks