sirkostas (17-06-14)
Kαι ο Ιορντανέσκου ήταν μεγάλο όνομα όταν ήρθε. Ασχετα αν δεν κατάφερε σχεδόν τίποτα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sirkostas (17-06-14)
Έρχεται με μεγάλες βλέψεις ο Ρανιέρι όπως λένε οι ΑΡΔ, αφού ζήτησε και πέτυχε bonus στο συμβόλαιό του για παρουσία της Ελλάδας στον τελικό του Euro 2016! Οι υπογραφές έχουν πέσει και η ανακοίνωση θα γίνει μετά το τέλος του Μουντιάλ...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-06-14)
Εαν κατά το σωτήριον έτος 1994, η Εθνική Ρουμανίας, δεν απαρτιζόταν από παίκτες όπως ο Χάτζι, ο Ποπέσκου, ο Πετρέσκου, ο Ραντουτσόιου, ο Λάκατους (στα τελειώματα, βέβαια), θα περνούσε τελείως απαρατήρητος, όπως ακριβώς πέρασε στην αμέσως επόμενη δουλειά του και σε όλες τις υπόλοιπες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Περιμένω απ' τον Ρανιέρι να συνεχίσει στα πατήματα Οττο/Σάντος. Οποιος επιχειρήσει να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής με έλληνες παίχτες, πρέπει να συλληφθεί και να κλειστεί στο ίδιο κελί με τον Λαγό της ΧΑ.
Οι έλληνες παίχτες ούτε μπάλλα ξέρουν ως άτομα, ούτε έχουν μάθει να παίζουν επιθετικά ποτέ. Από μικρά παιδιά μαθαίνουν να διαμαρτύρονται στον διαιτητή για οτιδήποτε και ξεχνάνε να μάθουν οτιδήποτε άλλο.
Περιμένω από τον Ρανιέρι να σπάσει την κλίκα Κατσουράνη-Φύσσα από την Εθνική. Βασικά να τους στείλει σπίτι τους και τους δυο αυτούς.
Μ' αρέσει ο Ρανιέρι. Πιστεύω ότι θα πάει καλύτερα από τον Σάντος. Θα δούμε.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
voskos_7 (17-06-14)
μας προσβάλεις τύπε , τι θες να πείς δηλαδή , ότι δεν μπορούμε να ντριμπλάρουμε ούτε τον ίσκιο μας , ότι για το κοντρόλ θέλουμε χώρο όσο η οροσειρά της Πίνδου , οτι τέλος πάντων ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ πρέπει να πάρει το 10 και να του δώσουμε και ένα κουτί τσιμισκί ? αυτό θες να πεις ε?
σου τα κάνω δώρο , σταματούν τα τσαφ και στο στοίχημα ξέρεις
![]()
Du3lisT (20-06-14)
Πάντως, παίζει και να είναι σοπιά...
Αν δεν είναι, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όχι μόνο στους ούγκανους που γράφουν, αλλά πολύ περισσότερο, σε αυτούς που επιδοκιμάζουν...
Μπράβο μας, είμαστε γνήσιοι συνεχιστές της Αρχαίας Αθήνας και άξιοι φορείς και συνεχιστές, όσων δίδαξε στην ανθρωπότητα...
sirkostas (18-06-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και ολο αυτο το μπινελικιον επεσε για πιο λογο?
Επειδη επαιζε με τη χωρα μας,την Ελλαδαρα.Αυτες οι συμπεριφορες απο οπαδους ελληνες και η συμπεριφορα των διεθνων (πχ δηλωσεις Χαριστεα) ειναι ο λογος που πιστευω οτι δε μας αξιζουν οι αθλητικες επιτυχιες.Αρκετα σαλεμενος ειναι ο λαος μας χωρις τη ψευδαισθηση της αθλητικης κυριαρχιας.
Κατι παρομοια δεν ειχαμε δει οταν παιζαμε με Ντορντμουντ?Η Ελλαδαρα κερδιζει τη Γερμανια του μνημονιου?
Παντως εμενα αυτα δεν μου κανουν εντυπωση.Μια βολτα στο youtube να κανετε,θα δειτε πολιτισμενες δηλωσεις ελληνων κατω απο βιντεακια ομορφων ελληνιδων γυναικων.
Σωστό αυτό που λες, αλλά από την άλλη ως ποδοσφαιρόφιλοι καλύτερα να μην βλέπουμε άλλο το οικτρό θέαμα που παρουσιάζει η Εθνική Ελλάδας.
Ωραίες οι ψυχές και οι ηρωισμοί, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει τίποτα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας σε καποια μεγάλη διοργάνωση.
Ισα ισα πρέπει να είμαστε και η μοναδική ομάδα σήμερα που παίζει τέτοιο κατενάτσιο, καθώς μέχρι και η μετρ του είδους Ιταλία εδώ και πολλά χρόνια έχει αλλάξει την φιλοσοφία της.Μπαλάρα έπαιξε προχθές με την Αγγλία.
Και για να είμαι δίκαιος με τον Σάντος, την τραγική εικόνα που είχαμε με Ρεχάγκελ δεν την έχουμε τώρα. Ωστόσο και πάλι απέχει αρκετά από το να δούμε μια υποφερτή εικόνα, και σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο η έλλειψη ποιοτικών παικτών. Οταν τελειώσει αυτό το μουντιάλ ποιοι θα θυμούνται τον Γκέκα, τον Κατσουράνη και ορισμένους άλλους? Πολύ απλά κανένας εκτός από εμάς τους ίδιους.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Το ότι δεν ξέρουμε μπάλα, είναι το λιγότερο.
Όλα τα υπόλοιπα είναι τα σοβαρά.
Bookmarks