Πότε παίζουμε με τη Βοσνία?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (06-02-13)
Eleni7 (06-02-13)
Coach (06-02-13)
από το ματσ μπορώ να πω ότι ο Παπασταθόλουλος κάπως στάθηκε..
Κατάντησα να βλέπω Σουλεϊμάν, για να μη βλέπω ΚΑΙ με την Εθνική αυτόν τον δήθεν ποδοσφαιριστή που έχει μοστράρει και τη φάτσα του παραπάνω ο Κοσμάς. Αι σιχτίρ πια.
Μόνο εγώ δεν είδα να παίζουμε 4-4-2???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (07-02-13)
Ε δε μπορώ να το πω 6-2-2 χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Έχουμε την ματσάρα με τη Βοσνία, ε? Η αποστολή:
Καρνέζης, Σηφάκης, Λοντίγκιν, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Χολέβας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.
Έχουμε και μπάσκετ το παιχνίδι με Μακάμπι..
Mέσα ο γίγας Γκέκας και ο τιτανοτεράστιος Χριστοδουλόπουλος και έξω το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου που παίζει βασικός πια στην πρωταθλήτρια ομάδα του. Γι αυτό είμαστε εκεί που είμαστε και δεν μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο.
Ω θεε....οχι αλλο γκεκα
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
είναι σαν το κάρβουνο
Ήγγικεν η ώρα. 0-1 με γκολ του Χολέμπας και πρωτιά στον όμιλο![]()
Ξέρουμε τίποτα για ενδεκάδα?
Όχι αλλά Κατσουράνης - Καραγκούνης θα είναι σίγουρα μέσα![]()
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ.
ΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΟΛΕΜΠΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΩΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.
ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.
VS
![]()
differance (22-03-13)
Bookmarks