Κόκκινη ο Κέιχιλ.
Τώρα όσον αφορά στα περί Ρεχάγκελ, αν είχαμε στην ΕΠΟ ανθρώπους ικανούς να βρουν έναν προπονητή της προκοπής, ο Γερμανός θα είχε ήδη φύγει. Ποιος θα ψάξει να βρει άλλον όμως; Αρκεί μόνο να πούμε ότι ο Ρεχάγκελ αυτοπροτάθηκε πριν να έρθει. Αν δεν το είχε κάνει, ούτε καν θα ξέραμε ότι υπάρχει. Παρ' όλα αυτά, έστω κι αν δεν παίζουμε μπάλα, καταφέραμε (πέραν του θαύματος του 2004) να πάμε σε ένα Γιούρο και στο Μουντιάλ. Αυτό και μόνο είναι κατόρθωμα. Κι εγώ νευριάζω πολλές φορές με τις επιλογές του, όμως αφού τον δικαιώνουν δε μπορώ να πω κάτι.
Γνώμη μου: Μετά το μουντιάλ πρέπει να φύγει. Ποιος θα τον αντικαταστήσει όμως;
Αν και είμαστε οφ-τόπικ, εγώ δεν την γουστάρω σαν ομάδα, γιατί δεν είναι Εθνική Γερμανίας για μένα. Πολωνοί, Τούρκοι,
ο άλλος ο Κεντίρα δεν ξέρω τι καταγωγής είναι, νομίζω έχουν και Βραζιλιάνο, μόνο Πακιστανό δεν πήρανε ακόμα. Και η μπάλα
τους δεν μου αρέσει. Γούστα είναι αυτά βέβαια..
ενταξει αυτα συμβαινουν.κι εμεις εχουμε μεσα εναν Αλβανο(Νινης),εναν ουσιαστικα Γερμανο(Αμανατιδης),εναν ολλανδοαναθρεμενο(Σαμαρας),εναν Τσεχο (Βυντρα).δεν εχει να λεει.
IERO (13-06-10), stelios-7- (13-06-10)
Όντως! Από την "Αρεία Φυλή" κατέληξαν σε πολυεθνική
Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Γερμανία, όμως σ' αυτό το παιχνίδι παραδίδουν μαθήματα απλού και ουσιαστικού ποδοσφαίρου, τα οποία μέσα στην όλη μετριότητα είναι όαση.
Καλά, όσο για παίκτες, χαρακτηριστική περίπτωση είναι οι Κουράνι και Ασαμόα (όσο ήταν στην Εθνική). Ο Ασαμόα είναι κατράμι γκανέζος, ενώ ο Κουράνι έχει παππού Ούγγρο, πατέρα Γερμανό, μητέρα από Παναμά και γεννήθηκε στη Βραζιλία.
Η Εθνική μας Χάρη είναι από τις πιο "καθαρές" (ίσως να είναι κάπως ατυχές το επίθετο). Ο Νίνης είναι βορειοηπειρώτης, όχι Αλβανός, ο Αμανατίδης είναι Έλληνας, απλά είναι παιδί μεταναστών και ο Βύντρα έχει πατέρα Τσέχο και μητέρα Ελληνίδα. Ουσιαστικά η μεγαλύτερη "ελληνοποίηση" ήταν όταν κάναμε Έλληνα το Μπατίστα
![]()
panahs7 (13-06-10)
ελα ρε παιδια εδω πανηγυριζαμε τα χρυσα στην αρση βαρων που ουτε οι μισοι δεν ηταν ελληνες.μεχρι και αρμενιο ειχαμε και οι περισσοτεροι μιλαγαν σπαστα τα ελληνικα. οποιος μπορει να δωσει διαβατηριοι ας το κανει αν ειναι νομιμο κατα τη γνωμη μου.
εγω προσωπικα παρακαλαγα να ελληνοποιηθει ο καστιγιο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ο κακαου ειναι γερμανος?
τετοια να βλεπουνε,και μας βλεπω του χρονου με λετο και σισε στην εθνικη
![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Μιλάμε για τον βασιλιά των σπορ. Τι σχέση έχει η άρση βαρών; Έχει συλλόγους στην άρση βαρών; Εκεί δικαιολογείς
μια Ελληνοποίηση γιατί είναι ατομική εκπροσώπιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου
δεν έχει καμία σχέση.
Ο Κακάου είναι Βραζιλιάνος Στέλιο...![]()
τι το ψαχνεται ρε παιδια οσο περισσοτερο εισχωρουν τα λεφτα στον αθλητισμο τοσο τον βρωμιζουν.
εδω μεχρι και στο στιβο υπαρχουν αθλητες που παιρνουν μεταγραφες απο αφρικανικες χωρες συνηθως, σε μεγαλυτερες.υπαρχει ενας αθλητης μεγαλων αποστασεων δεν θυμαμαι ονομα που σε προηγουμενη ολυμπιαδα ετρεχε για αφρικανικη χωρα και στο πεκινο ετρεχε για τις ηπα.
αισχος...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
τι γινεται ρε παιδια?
ποσα θελει ο μεσι για να γινει ελληνας?
![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
O Bίδρας είναι μισός Τσέχος? Ααααα, γιαυτό μου φέρνει λίγο σε Πάβελ Νέτβεντ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
IERO (13-06-10)
IERO (13-06-10)
IERO (13-06-10)
Bookmarks