giovanni#10 (05-09-21)
Μέρες Ρεχάγκελ ζούμε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (05-09-21)
Έβγαλε Τσιμίκα να βάλει Κούλη Παπαδόπουλο!! Πολύ ψαγμένα πράγματα, δεν είναι για σας.
Παρτο.
Χαχαχαχα α αχαχαχα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τσιμίκα κάτσε στο Λίβερπουλ αγόρι μου, μην ασχολείσαι με μουνόπανα.
panahs7 (05-09-21)
Τόσο μαλακες είναι και δεν έκανα και cash out ο τσιγκούνης.
Τελικά δεν ήταν αρκετή η "αύρα" του φαν τσιπ που μας πριξανε τις μπάλες οι αρδ ε;
drizzt (05-09-21), john syggel (05-09-21)
Να μη σε κρατάμε άλλο άμπαλο γίδι
Στο καλό και να μη μας γράφεις
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-09-21), Oberon (05-09-21)
drizzt (05-09-21)
οτι χειροτερο καλυτερα να μην παιρνουμε μερος πουθενα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στο παγκόσμιο έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε καμιά δουλειά, ακόμα και τσάμπα εισιτήριο να είχαμε.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (05-09-21)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αν δεν έχετε άκρη στην Ασία μη παίζετε Εθνικές σε προκριματικά και κυρίως φιλικά και παίξ'τε Εθνική να κάνει μόνο ισοπαλίες - μέχρι δύο δελτία θα χάσετε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Δεν πιάσαμε το καλύτερο δυνατό επίπεδο".
Μην ξεχάσετε μόλις διώξετε αυτόν να βρείτε κανένα ακόμα πιο άσχετο και να παρακαλέσετε ακόμα περισσότερο τα αρδακια σας να μας τον πλασάρουν για νέο αντσελοτι.
Στο καλό κοντά δύο χρόνια πάτε να μας βγάλετε τυφλούς επειδή λέμε τον άσχετο άσχετο.
differance (06-09-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-09-21)
Ο παιχταρας ο Τσόχος ήδη έβγαλε το Κόσοβο Αργεντινή και το πρόβλημα όχι που δεν παίζουμε ούτε καν κάτι που μοιάζει με ποδόσφαιρο αλλά ότι δεν κερδίζουμε.
Έτσι και μετά να γράφετε άρθρα να κάνετε κήρυγμα τι φταίει για τη νοοτροπία των ελλήνων οπαδών.
Δε φταίνε αυτοί Δημήτρη μου, εσείς φταίτε που τους ακούτε στα ράδια, τους διαβάζετε στα ιντερνέτια, τους δίνετε κλικ και τους αναπαράγετε κιόλας.
drizzt (06-09-21)
differance (06-09-21), voskos_7 (06-09-21)
Bookmarks