απο τις ακαδημιες μας ειναι αυτος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (18-11-14)
Γιατί, τι έχουν τα παντελόνια Lee?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (19-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-11-14), voskos_7 (19-11-14)
Τρεlee αλήθεια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτοπροτάθηκε ο Μαλεζάνι
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Καραγκούνη φέρεται να είχε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας!«Ζεστός» στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας παρουσιάζεται ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι.
Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος πριν από εννιά χρόνια είχε εργαστεί στον Παναθηναϊκό, φέρεται να επικοινώνησε με τον Γιώργο Καραγκούνη.
Συγκεκριμένα, ο 60χρονος προπονητής – όπως γράφει η Live Sport – φέρεται να είπε στον τεχνικό διευθυντή της «γαλανόλευκης» ότι είναι πρόθυμος να εργαστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Από την πλευρά του, ο «Κάρα» δεν του απάντησε και είπε εκείνο που απαντά σε όλους τους ατζέντηδες που επικοινωνούν μαζί του.
«Πρώτα θα υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του ο Ρανιέρι και μετά θα ασχοληθούμε συστηματικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του».
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Aς πεταξει και ενα cazzo γιατι δεν τον αναγνωριζουμε αλλιως.![]()
Έτσι και αναλάβει, δεν το γλυτώνουμε - θα μας το πετάξουν οι άλλοι, στο γήπεδο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kwtsios (19-12-14)
Aγγελος για Εθνική...
Σωστή κίνηση κατά την γνώμη μου..
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Nαι πολύ σωστή. ΠΑΟΚάκι θα την καταντήσει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γιατί τώρα τι είναι η φουκαριάρα;![]()
Oλυμπιακάρα![]()
kwtsios (21-12-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μακάρι να είναι ο Μαρκαριάν
Τρομερός προπονητής που τον έφαγε το σύστημα...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Και να συμπληρώσω: νέος άνθρωπος, καταξιωμένος, με όρεξη για δουλειά και με πολύ μέλλον! Μακάρι να ισχύει. Ό,τι πρέπει για την Εθνική Ελλάδος. Έχουμε τους παίκτες που μας αξίζουν, ας έχουμε και παρόμοιο προπονητή!
![]()
ρε παρτε το μιτσελ να κανει το βυντρα μαζουακου![]()
—John Lennon
Τα είπαν Καραγκούνης-Μίτσελ
Μετά τον Σέρχιο Μαρκαριάν, ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε και με τον Μίτσελ στην Ισπανία, συζητώντας σε καλό κλίμα το ενδεχόμενο συνεργασίας στην Εθνική ομάδα.
Σε θετικό κλίμα έγινε η πρώτη επαφή του Γιώργου Καραγκούνη με τον Μίτσελ προκειμένου να εξετάσουν την προοπτική συνεργασίας, με τον Ισπανό ν' αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.
Σε συνέχεια των επαφών του (κι αφού έχει ήδη συναντηθεί με τον Σέρχιο Μαρκαριάν) ο τεχνικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τα είπε κατ' ιδίαν με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.
ελα ρε μιτσελαρα
—John Lennon
Bookmarks