ελαχιστες... η Ρωσια εχασε αλλα επαιξε ΠΟΛΥ καλυτερα απο μας
Ρε παιδιά τι πιθανότητες έχουμε τώρα να περάσουμε?
ελαχιστες... η Ρωσια εχασε αλλα επαιξε ΠΟΛΥ καλυτερα απο μας
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (11-06-08)
Παντως ειναι κριμα να χανεις απο μια ομαδα υποδεεστερη σου.Αλλα αποψε δεν επαιξε οπως επρεπε.Βεβαια ειχαν και τεραστια κωλαρα οι Σουηδοι ιδιαιτερα στο δευτερο γκολ.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ενας ματσο βιολες τσιγκολελετα τσιγκολελετα ...
Τα λεω τωρα οχι επειδη παιξαμε χαλια .. ουτε επειδη ειμαι συναισθηματικα φορτισμενος .. αυτα πιστευω γενικα .. τα ιδια θα πιστευω αν παρουμε ξανα και το Ευρο ...
Προπονητης Ρεχαγκελ δεν υφισταται πλεον ...
Αν ειναι δυνατον να ξεκιναει με τους Σουηδους με 5 αμυντικους .... Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!Δηλ με τους Ισπανους με ποσους θα ξεκινησει ???????????????????????
Αν ειναι δυνατον σε μια ομαδα χωμα.. να γινονται μονο 2 αλλαγες .. ο Καραγκουνης αφου δεν πεθανε σημερα δεν θα πεθανει ποτε ..
Δεν αντεχω πλεον την ιδια κατασταση Βρυζας .. με Χαριστεα αυτη τη φορα .. το παληκαρι απλα δεν κανει για τιποτα .. αντε να παρει καμια κεφαλια .. αλλα και παλι εκει δεξια που τον βαζει ειναι απλα ακινδυνος .. τα ιδια ισχυουν και για το Δελλα .. (αφησε τον Παπασταθοπουλο εξω και πηρε Γκουμα)
Ενα γρηγορο παικτη εχει .. μπας και κανει καμια αντεπιθεση,καμια μπουκα .. και τον αφηνει στον παγκο (Σαλπιγγιδης)
--> Πραγματικα θα ηθελα να ξερω με αυτο το προσανατολισμο .. που σκοπευει ο Οτο ???Δηλ τι περιμενει να γινει κατα την διαρκεια του αγωνα .. οταν απο το πρωτο λεπτο ξεκινας τις πασουλες στην αμυνα ... μαλλον ελπιζει σε κανα αυτογκολ του Χανσον εε ??
-->Δηλ πως περιμενει να σκοραρει οταν το κεντρο σου δεν μπορει να κρατησει τη μπαλα πανω απο 10 δευτερολεπτα .. και οι υποθετικα 2 επιθετικοι σου ειναι εντελως ξεκομμενοι απο την υπολοιπη ομαδα .. ???
Φαινεται ξακαθαρα οτι η ομαδα ειναι ανοργανωτη .. αδουλευτη .. χωρις παθος .. και κουρασμενη ..
Απολυτη αηδια .. ποδοσφαιρο του 1920 και χειροτερα .
ΥΓ.Η τυχη δεν θα ναι μια ζωη μαζι σου .. καποτε θα στερεψει .. αν βασιζεσαι μονο σ αυτη .. και στη μια φαση γκολ δεν πας πουθενα ...
ΥΓ2. Το δευτερο γκολ πιστευω οτι ΟΛΗ η Ευρωπη το καταχαρηκε ..
ΥΓ3.Αν βαλουμε γκολ θα ναι θαυμα ..
ΥΓ4.Προσπαθω να φανταστω τα παιχνιδια με Ρωσσια και Ισπανια και φρικαρω .. πρεπει να γινουν τρομαχτικες αλλαγες
Ο άνθρωπος είναι φοβερός!!
Στη συνέντευξη τύπου είπε πως αν δεν παίζαμε όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο θα τρώγαμε 5 γκολ. Δηλαδή πρέπει να είμαστε και ικανοποιημένοι τώρα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Έτσι δεν πάμε πουθενά.. Πολύ αργά το σκέφτηκε να ρισκάρει ο Ρεχάγκελ.. Όσο για τον αρχγό μας το Μπασινά τι να πω έλεος όλο το κέντρο ανύπαρκτο...Και από επίθεση μηδέν....α ρε κοβάσεβιτς γίνε έλληνας προλαβαίνεις...
Αν οι εμφανίσεις της εθνικής στα επόμενα δυο ματς δεν βελτιωθούν αρκετά ο Ότο θα μάθει από πρώτο χέρι πόσο πολύ εκτιμούν οι Έλληνες το euro 2004 και πόσο πραγματικά αγαπούν την εθνική (στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον). Τα όργανα έχουν αρχίσει ήδη και από δημοσιοκάφρους αλλά και από ποδοσφαιρικούς κάφρους. Μπράβο Δέλλα, ωραίες δηλώσεις..![]()
Τι είπε ο Βδέλλας?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Euro2008. com: "Η Σουηδία επέστρεψε στην πραγματικότητα τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Η κάτοχος του τροπαίου, Ελλάδα, είχε από την αρχή δύσκολο έργο καθώς έπρεπε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε με αξιομνημόνευτο τρόπο πριν απο τέσσερα χρόνια, όμως η Σουηδία με δυο γκολ των Ιμπραΐμοβιτς και Λάρσον πήρε τη νίκη".
Sports.fr: "Έπεσε η Ελλάδα. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης έπεσε απο την κορυφή μετά την ήττα με 2-0 απο την Σουηδία. Μετά απο ένα βαρετό πρώτο ημίχρονο, οι Σκανδιναβοί κατάφεραν να κάνουν την διαφορά σε πέντε λεπτά και να σημειώσουν δυο γκολ".
Diário IOL: "Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν με ήττα την υπεράσπιση του τίτλου της, με απόδοση που δεν θύμιζε σε πολλά τους αγώνες του 2004. Οι Σουηδοί απέναντι σε μια αμυντικογενή ομάδα βρήκε τον τρόπο να σημειώσει δυο γκολ με τους Ιμπραΐμοβιτς, Χάνσον και να ισοβαθμεί με την Ισπανία".
O' Jogo: "Η Ελλάδα ηττήθηκε απο την Σουηδία. Η Ελλάδα ξεκίνησε με κάκιστο τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πριν τέσσερα χρόνια, καθώς ηττήθηκε 2-0 απο την Σουηδία".
AFP: "Η Σουηδία νίκησε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης με 2-0 στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Πριν απο τέσσερα χρόνια η Ελλάδα ξάφνιασε την Ευρώπη, καθώς ο Ότο Ρεχάγκελ την ενέπνευσε και την οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου, όμως παρά το γεγονός οτι εξασφάλισαν άνετα την πρόκριση στην τελική φάση, απέναντι στους Σκανδιναβούς δεν δημιούργησαν ιδιαίτερες ευκαιρίες".
Gazzetta Dello Sport: "Ο Ιμπραΐμοβιτς τιμώρησε το αντιποδόσφαιρο της Ελλάδας. Η ομάδα του Ρεχάγκελ... κοίμησε για ένα ημίχρονο τη Σουηδία, η οποία δεν πίεσε. Στη συνέχεια όμως το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς χάλασε τα σχέδια των Ελλήνων, που αναγκάστηκαν να ανοιχτούν και δέχτηκαν δεύτερο γκολ από τον Χάνσον".
BBC: "Μια στιγμή μαγείας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το δρόμο για τη Σουηδία, για μια κρίσιμη νίκη επί της κατόχου του τίτλου, Ελλάδας. Το γκολ του Πέτερ Χάνσον έξι λεπτά αργότερα τελείωσε την ανελέητη αμυντική αντίσταση της Ελλάδας".
Marca: "Η Σουηδία κατάφερε να κυριαρχήσει κόντρα στην Ελλάδα σε μια δυνατή αναμέτρηση, όπου οι Ελληνες έριξαν το βάρος στην άμυνα. Αυτό εμπόδισε τους Σουηδούς στο πρώτο μέρος, αλλά ήταν πιο ψύχραιμοι στο δεύτερο και με δύο γκολ πήραν τη νίκη".
A' Bola: "Η Σουηδία νίκησε την Ελλάδα, Πρωταθλήτρια Ευρώπης, με 2-0, χάρη στα γκολ των Ιμπραΐμοβιτς και Χάνσον. Σε μία φτωχή από θέαμα αναμέτρηση, άξιζαν μόνο τα δύο γκολ. Στο κοινό δεν άρεσε αυτό που είδε και αποδοκίμασε μερικές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα".
Skysports: "Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα προσγειώθηκε απότομα μετά την ήττα με 2-0 από την Σουηδία. Μια βολίδα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδειξε το δρόμο στην ομάδα του Λαρς Λάγκερμπακ στο 67’, πριν ο Πέτερ Χάνσον σφραγίσει τη νίκη με ένα τυχερό γκολ".
Reuters: "Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου που κέρδισε ως αουτσάιντερ πριν τέσσερα χρόνια με μία απογοητευτική ήττα με 2-0 από την Σουηδία στο Euro 2008".
Kicker: "Σε μια άσχημη αναμέτρηση, η Σουηδία κέρδισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα με 2-0. Η ελληνική ομάδα έδειξε ελάχιστα πράγματα, ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό και δεν της έλειπε η δημιουργία".
Aftonbladet: "Η αναμονή τελείωσε Ζλάταν. Η Ελλάδα παρατάχθηκε με στόχο το 0-0. Η Σουηδία επιτέθηκε προσεκτικά και παρά την αμυντική της τακτική, ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και ήθελε να φτάσει στη νίκη".
Expressen: "Ο ήρωας Ζλάταν έσωσε τη Σουηδία. Με ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης άνοιξε το δρόμο στη νίκη της Σουηδίας επί της Ελλάδας".
Goal.com: "Ένα θρυλικό γκολ του Ιμπραΐμοβιτς κι ένα ακόμη από τον Χάνσον ήταν αρκετά για τη Σουηδία προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς από τους πολιορκημένους Έλληνες".
L’Equipe: "Ο Ιμπραΐμοβιτς χάρισε τη νίκη στη Σουηδία με το καλύτερο γκολ μέχρι στιγμής σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα".
Ολοκληρο γιουρο πηραμε με αυτο το συστημα του αρεσε του μπαρμπα δελλα τοτε?
Για μενα οτι μα οτι και να κανει η εθνικη και 15 γκολ να φαει δε σβηνω τις χαρες που μου δωσε 4 χρονια πριν.Και παντα θα την ευχαριστω για κεινο το απιστευτο καλοκαιρι...
Αλλο κριτικη και αλλο ισοπεδωση...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Νικοπολίδης: Δεν βρέθηκε στην καλύτερη του βραδιά. Μπορεί να μην φέρει το μεγαλύτερος μέρος της ευθύνης στα δύο γκολ που δέχτηκε και να έχει 1-2 καλές επεμβάσεις, όμως δεν ήταν συγκεντρωμένος όταν χρειάστηκε να αποχωριστεί τα καρέ του και δεν ενέπνεε σιγουριά...
Σεϊταρίδης: Ο Λάγκερμπακ είχε γνώση του πόσο επικίνδυνος είναι όταν έχει ελεύθερο χώρο μπροστά του και πήρε τα μέτρα του. Στην πραγματικότητα, αλληλοεξουδετερώθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον Λιούνγκμπεργκ, έχοντας όμως πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του. Δεν ανέβηκε ούτε στην επανάληψη, μολονότι φάνηκε να βρίσκει περισσότερους χώρους...
Τοροσίδης: Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλούς χώρους από αριστερά αλλά η Εθνική δεν επέλεξε να παίξει πολύ από την πλευρά του. Αμυντικά δεν τα πήγε άσχημα και έδειξε πως έχει ανάσες μέχρι τέλους. Θα έπρεπε να τροφοδοτηθεί περισσότερο καθώς έδειξε πως μπορεί να κάνει κούρσες και να απειλήσει.
Κυργιάκος: Είχε εξαρχής δύσκολο έργο απέναντι στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Στο πρώτο μισάωρο τα πήγε καλά αλλά με τέτοιους αντιπάλους η ζημιά μπορεί να γίνει από το πουθενά. Έδωσε λύσεις στο ψηλό παιχνίδι, προωθήθηκε ως συνήθως στα «στημένα» αλλά φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ όταν αρχικά απουσιάζει από την θέση του και στην συνέχεια χάνει καθαρά την μάχη στον αέρα από τον Χάνσον.
Δέλλας: Δεν είναι ο Δέλλας της Πορτογαλίας αλλά έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε... Φυσιολογικά, παρουσιάστηκε «βαρύς» για παιχνίδια αυτού του επιπέδου αλλά υπήρξαν κι άλλοι, χειρότεροι του... Στα θετικά του, μια καλή σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο που λίγο έλειψε να αναγκάσει τον Χάνσον σε... παραβίαση της εστίας του Ίσακσον.
Άντζας: Έδωσε κάποιες βοήθειες ως «τρίτο στόπερ» αλλά εκ του αποτελέσματος η είσοδος του στην ενδεκάδα κρίνεται αποτυχημένη αφού το βασικό ζητούμενο του Ρεχάγκελ με την χρησιμοποίηση του ήταν το «μηδέν παθητικό». Πιάστηκε απροετοίμαστος στην φάση του γκολ του Ιμπραΐμοβιτς και γενικά έδωσε την αίσθηση πως δεν του ταιριάζει ο ρόλος του «έξτρα» αμυντικού ή ότι δεν τον γνωρίζει τόσο καλά...
Μπασινάς: Μαζί με τον Χαριστέα, ήταν οι καλύτεροι της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο έχοντας, μάλιστα, στο ενεργητικό του και ένα πολύ καλό σουτ στο 44’ που λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Ίσακσον. Όσο πέρναγε η ώρα έπεφτε η απόδοση του αλλά όχι τόσο ώστε να μην θεωρείται ως ένας από τους λίγους διακριθείς της Ελλάδας στο αποψινό παιχνίδι.
Κατσουράνης: Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε περισσότερο με κάποιες καίριες επεμβάσεις. Έδωσε βοήθειες κυρίως στο μαρκάρισμα του Λιούνγκμπεργκ από τον οποίο ελάχιστα απειλήθηκε η Εθνική. Στην επανάληψη, ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα, εν μέρει διότι και ο Καραγκούνης δεν προτίμησε να του πασάρει στην φάση του 62ου λεπτού, που θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα του ματς.
Καραγκούνης: Πολύ κακό παιχνίδι από τον «τυπάρα». Ήταν φανερό από το ξεκίνημα πως δεν πατούσε καλά στο γήπεδο και όσες πρωτοβουλίες πήρε ήταν άστοχες. Οι Σουηδοί περίμεναν πως θα ξεκινούσε από αριστερά, του απαγόρευσαν να συγκλίνει και τον εξουδετέρωσαν εύκολα. Κάνει κακή επιλογή στην φάση του 62’, όταν προτιμά το εξεζητημένο (λόμπα πάνω από τον Ίσακσον) από το λογικό (πάσα στον Κατσουράνη).
Χαριστέας: Ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και δικαίωσε την επίμονή του Ρεχάγκελ στο πρόσωπο του. Αν τελείωνε καλύτερα την φάση του 8ου λεπτού, την οποία ο ίδιος ξεκίνησε, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Δίχως να παραμελεί τις επιστροφές του στην άμυνα, ήταν πολύ επικίνδυνος από δεξιά και ήταν 100% στο κλίμα του αγώνα. Κουράστηκε στην επανάληψη και δεν βοηθήθηκε από την υπερβολική οπισθοχώρηση των χαφ…
Γκέκας: Όπως αναμενόταν, ο ρόλος του στην επίθεση ήταν τελείως άχαρος. Δεν πήρε ποτέ τις πάσες που ήθελε και ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να παίξει η Εθνική δεν τον ευνοεί αφού του λείπει το ύψος και ο όγκος. Μπορεί να παρηγορείται από το γεγονός πως ούτε ο αντικαταστάτης του (Σαμαράς) κατάφερε κάτι περισσότερο...
Σαμαράς: Μπήκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους αντί του Γκέκα, ήταν κινητικός αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του. Φυσικά, όπως και ο προκάτοχος του έπρεπε να παλεύει με δύο αμυντικούς που έβγαιναν είτε ταυτόχρονα είτε εναλλάξ πάνω του...
Αμανατίδης: Μπήκε αντί του Δέλλα όταν τα χρονικά περιθώρια στένευαν. Αντίθετα με ότι συμβαίνει συνήθως αυτήν την φορά επιλέχθηκε για την δεξιά πλευρά και δεν πέρασε απαρατήρητος. Βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Νίλσον τον οποίο ταλαιπώρησε σε 1-2 περιπτώσεις και άφησε την αίσθηση πως άξιζε να παίξει περισσότερο, αν και τα δεδομένα του παιχνιδιού ήταν διαφορετικά σε εκείνο το σημείο...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Φάνης Γκέκας: "Δεν ήμασταν τόσο καλοί σήμερα. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Οι σουηδοί ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια. Αλλο ήταν το πρόσωπο που είχαμε δείξει στα προκριματικά, με εξαίρεση το ματς με την Τουρκία. Σήμερα δείξαμε το χειρότερο δυνατό πρόσωπο. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα δύο επόμενα παιχνίδια, τα οποία είναι δύσκολα. Περιμένουμε αυρίο να ξεκαθαρίσουμε μεταξύ μας τι έγινε και τι δεν έγινε στο αποψινό ματς. Μένουν 4 μέρες μέχρι το ματς με την Ρωσία και πιστεύω ότι μπορούμε να επανέλθουμε".
Γιώργος Σαμαράς: "Η Σουηδία κέρδισε δίκαια. Fair play στους σουηδούς, το άξιζαν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να δούμε τα επόμενα δύο παιχνίδια. Ηταν μια κακή βραδιά, ένα κακό παιχνίδι. Δεν μπορούμε, όμως, να κάνουμε κάτι τώρα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Ρωσία, όπου ελπίζω να τα πάμε καλύτερα. Αν δεν γίνουν λάθη, γκολ δεν μπαίνουν. Σε μια στιγμή πήγαμε να βάλουμε εμείς το γκολ και στην επόμενη, το φάγαμε. Ηταν ένα εκπληκτικό γκολ από τον Ιμπραϊμοβιτς. Για έναν παίκτη σαν κι αυτόν, φτάνει μια στιγμή για να τελειώσει τη φάση. Τα πάντα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Ακόμα πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Το αφήνουμε στο παρελθόν αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μπροστά".
Γιάννης Γκούμας: "Μπήκαμε φοβισμένα στο ματς. Ημασταν πολύ διστακτικοί. Δεν είχαμε το θράσος που έπρεπε για να πιέσουμε τους σουηδούς. Τους αφήναμε στο δικό μας γήπεδο να πιέζουν αυτοί και να δημιουργούν ευκαιρίες. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Δεν χάθηκε τίποτα. Μπήκαμε με το αριστερό, αλλά οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί ακόμα. Να δουλέψουμε στις προπονήσεις και να δούμε σε βίντεο τα λάθη που κάναμε γιατί σε αυτό το επίπεδο κάθε λάθος μετράει. Δεν πρέπει να φέρνουμε ως δικαιολογία την κούραση. Ολες οι ομάδες είναι κουρασμένες. Σίγουρα τα πόδια είναι βεβαρημένα, αλλά όπως και να `χει, εμείς οφείλουμε να είμαστε πανέτοιμοι σε αυτή τη διοργάνωση".
Νίκος Λυμπερόπουλος: "Οταν χάνεις δεν είναι καθόλου θετικό. Η εμφάνισή μας θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Όπως έβλεπα εγώ το παιχνίδι απέξω, εμείς φοβόμασταν τους σουηδούς και αυτοί εμάς. Το ματς πήγαινε για ισοπαλία. Αλλά αυτός που θα πετύχαινε ένα γκολ θα έπαιρνε το ματς. Οι σουηδοί κατάφεραν να πετύχουν το γκολ και πήραν τη νίκη. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα η Σουηδία. Μας είχε διαβάσει πάρα πολύ καλά. Είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και μας περίμεναν. Η Εθνική δεν έχει συνηθίσει κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια, έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα. Να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στο ματς με την Ρωσία Θέλω να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο εκ μέρος των συμπαικτών μου. Μας βοήθησαν πολύ και τους ευχαριστούμε που ήρθαν εδώ και μας στήριξαν".
Τραϊανός Δέλλας: "Δεν είχαμε την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας που θα μπορούσαμε, αλλά η Σουηδία έπαιζε πίσω από το κέντρο και ήταν δύσκολο για μας να αναπτυχτούμε. Ηταν φανερό ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ, θα κέρδιζε το παιχνίδι. Χάσαμε από ένα πολύ όμορφο γκολ. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν τελείωσε τίποτα. Θα κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Βέβαια θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα κι εμείς. Δεν είναι δική μου δουλειά να πω τι πρέπει να αλλάξουμε, υπάρχει προπονητής για αυτές τις αποφάσεις. Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, να ξεκουραστούμε 2-3 μέρες και να εμφανιστούμε πιο δυνατοί απέναντι στην Ρωσία".
Βασίλης Τοροσίδης: "Είναι μια μεγάλη εμπειρία για κάθε νέο ποδοσφαιριστή, η συμμετοχή μου σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς. Κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε ακόμη δυο παιχνίδια. Δεν ήμασταν τυχεροί, όμως δεν πειράζει. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Σήμερα πρέπει να ξεκουραστούμε και από αύριο θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με τη Ρωσία".
Τραϊανός Δέλλας: "Ηταν ένα ματς τακτικής και όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα κέρδιζε. Δεν τον φοβηθήκαμε τον αγώνα, ήταν δύσκολος όμως αγώνας. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Σίγουρα μετά από μια ήττα κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Θέλαμε τη νίκη, αλλά πολλές φορές κυνηγάς το καλύτερο και δεν έρχεται. Δεν σταματάμε εδώ και πλέον κοιτάμε τα δύο επόμενα ματς, στα οποία θα πάμε για τη νίκη"
Κώστας Κατσουράνης: "Η Σουηδία ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Είχε καλύτερα τρεξίματα από εμάς και έμπαινε πιο δυνατά στις μονομαχίες, ενώ είχε και ευκαιρίες. Ετσι όπως ήταν το ματς πήγαινε για 0-0, αλλά αρκούσε ένα 1-2 του Λάρσον με τον Ιμπραϊμοβιτς για να έρθει το γκολ. Νωρίτερα βέβαια θα μπορούσαμε και εμείς να σκοράρουμε στη φάση με τον Καραγκούνη. Σήμερα, άλλωστε, δεν είχαμε και τύχη, αλλά έχουμε ακόμα δύο ματς. Εμείς περιμέναμε από την πλευρά μας τη Σουηδία, αλλά μας δυσκόλεψε όπως έπαιζε που μας άφησε χώρο για να κάνουμε παιχνίδι. Το περιμέναμε βέβαια πως θα έπαιζαν σκληρά, έπαιξαν επίσης έξυπνα και κέρδισαν. Δεν είχαμε φρεσκάδα, εγκλωβιστήκαμε στο τέλος και δεν είχαμε λύσεις, καθώς και ο Χαριστέας δεν έπαιρνε μπάλες. Νομίζω πως στο επόμενο ματς πρέπει να δούμε αν είναι να παίξουμε με δύο επιθετικούς. Στο ματς με τη Ρωσία πάμε για τη νίκη και θα τα παίξουμε όλα για όλα".
Γιώργος Αμανατίδης: "Δεν είχαμε καλή απόδοση και σίγουρα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Γενικά δεν ήμασταν καλοί, σαν να ήμασταν φοβισμένοι. Ολες οι ομάδες εδώ ήταν καλές, τη Σουηδία την ξέραμε, την είχαμε δει στο βίντεο. Δεν κάναμε αυτό που θέλαμε στον αγνωνιστικό χώρο, όμως αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Θα δούμε τα λάθη μας, θα τα αναλύσουμε και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Με τη Ρωσία είναι τελικός, αλλά με τέτοια εμφάνιση, δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Επαναλαμβάμω πως πρεπει να μιλήσουμε για τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Κάναμε μόνο δύο ευκαιρίες σε όλο το 90λεπτο και σίγουρα πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί".
Παρασκευάς Αντζας: "Δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε. Επαιξαν έξυπνα οι σουηδοί κι εμείς δεν είχαμε την ανάπτυξη που έπρεπε. Ο προπονητής εντόπισε τα λάθη μας, θα δουλέψουμε στις προπονήσεις και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Ονειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίζει σε τέτοια διοργάνωση".
Αγγελος Μπασινάς: "Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Αδρανήσαμε μια στιγμή και φάγαμε το πρώτο γκολ. Στο λεπτό εκείνο η ψυχολογία αλλάζει. Το δεύτερο γκολ ήταν πολύ τυχερό, αλλά συνεχίζουμε. Κάναμε την πρώτη ήττα και θα δούμε τα λάθη μας για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Υπάρχουν ακόμα δυο παιχνίδια και τα πάντα αλλάζουν. Το θέμα είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι και κάναμε δυο σημαντικά λάθη".
O Ότο τα κάνει αυτά για να κοιμήσει τους αντιπάλους.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Ναι, αλλά σήμερα μάλλον κοιμήθηκε ο ίδιος![]()
8 από τους 11 πάικτες της σημερινής 11άδας αυτό που ξέρουν να κάνουν είναι να καταστρέφουν και όχι να δημιουργούν.Φυσιολογικό λοιπόν και το αποτέλεσμα αλλά κυρίως η εμφάνιση.Ακόμα και στην Πορτογαλία ο Ρεχάγκελ δεν είχε κατεβάσει ομάδα τόσο αμυντικά στημένη.
Και επειδή ως λαός λειτουργούμε με την ψυχολογία βλέπω να μας παίρνει η κάτω βόλτα...
iakov7 (11-06-08)
Καλά σήμερα η εμφάνιση ήταν αίσχος!!!Αντωνάκη αυτές τις εξόδους να δει ο Βαλβέρδε δεν σε βλέπω καλά....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
χαλια μαυρα ολη η ομαδα με τριγωνακια στην αμυνα.παιζαμε με ξαφνικες αμυνες.
αν πετυχε το συστημα υτο το 2004 τωρα μα ςξερουνε.
πα περασουμε παλι στην εποχη της σφαλιαρας μου φαινεται.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks