sirkostas (14-10-14)
ο καραγκουνης και ο κατσουρανης μου ειναι απο τους πιο αντιπαθεις ποδοσφαιριστες. Παρολα αυτα, ειδικα στην περιπτωση του δευτερου, θεωρω πως με την απουσια του στα δυο πρωτα ματς του ρανιερι εδειξε ποσο χρησιμος ηταν τελικα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (14-10-14)
είδα μόνο το α' και εννοείται ξενέρωσα άσχημα μόλις είδα το σκορ μετά. η ομάδα προφανώς ψάχνεται και η λογική λέει ότι δε θα προκριθούμε με τα μέχρι τώρα δεδομένα. θέλει στήριξη η ομάδα και όχι απαξίωση. ακόμα.
Eίναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρόκριση. Γκέλαρε χθες η Ρουμανία και μάλιστα εντός έδρας, οπότε τα πάντα είναι ανοιχτά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kwtsios (13-10-14)
Προκρινονται οι 2 πρωτοι και υπο προϋποθεσεις και ο τριτος. Πολυ νωρις για να λεμε οτι αποκλειστηκαμε ηδη...
Σε κανα εξαμηνο μπορουμε να το ξαναπουμε![]()
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ψιλοσκοτωθηκαν και λιγο, λεει και φοβουνται τιμωρια κλπ κλπ.
Στο περιθώριο του ανδραγαθήματος της αρμάδας του Ρανιέρι, τα τρομερά μωρά (Κ19) του Βασίλη Τζαλακώστα, σε ένα συγκλονιστικό ως προς την διακύμανση του σκορ, γνώρισαν στο τέλος την ήττα από την Κ19 της Ελβετίας, με σκορ 10-0...
Συναρπάζει η δήλωση του εξέχοντος, για τις γνώσεις και την κατάρτισή του στα περί του ποδοσφαίρου (για τα οποία διακρινόταν ακόμα και ως ποδοσφαιριστής του Αθηναϊκού), "προπονητή" του άκρως αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο οποίος διέγνωσε την κατάρρευση της "ομάδας" ""του"", κατά το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ήδη αγωνιζόταν με αριθμητικό και αγωνιστικό μειονέκτημα (σκορ ημ. 5-0, με 10 παίκτες από το 38')...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 13-10-14 στις 12:13
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sirkostas (14-10-14)
Τι διάολο, με 7χρονα κατεβήκαμε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Μια χαρά, οι τύποι. Είδαν το Κ19, κάτω από 19 είπαν να φάνε. Μόνο 10...![]()
There is a Dude in town
differance (14-10-14), sirkostas (14-10-14)
Ούτε σε πενθήμερη!
Προηγούμενο δεν έχει ό,τι συνέβη πριν και μετά τον αγώνα με την Ελβετία για την Εθνική Νέων. Απείθαρχοι παίκτες, ζημιές και καπνιστές είναι μόνο κάποια τα περιστατικά.
Τελευταία ενημέρωση 14/10/2014, 08:43
Απίστευτα περιστατικά σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαμονής της Εθνικής Νέων στην Ελβετία, με αρνητικούς πρωταγωνιστές του νεαρούς και συνάμα… επαγγελματίες διεθνείς!
Το ταξίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη Ζυρίχη για κάποιους παίκτες έμοιαζε περισσότερο με ταξίδι σχολείου παρά για παιχνίδι, στο οποίο φορούσαν τη φανέλα με το εθνόσημο.
Την επομένη της βαριάς ήττας ήρθαν στο προσκήνιο επεισοδιακές συμπεριφορές από παίκτες που προκλήθηκαν μέχρι και υλικές ζημιές (!), σε τζάμια, τουαλέτες κ.α.
Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό κάποιοι από τους διεθνείς να τιμωρηθούν με βαριές τιμωρίες από την ΕΠΟ, εκτός από τον Βασίλη Τζαλακώστα και το επιτελείο του που ήδη αποτελούν παρελθόν και στη θέση του πάει ο Κώστας Τσάνας.
Όπως γράφει και η SportDay, ένα από τα περιστατικά που συνέβησαν (συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη) είχε πρωταγωνιστές τους Δώνη (Γιουβέντους), Πόζογλου (ΠΑΟΚ) που έπαιζαν μπάλα και έσπασαν ένα έπιπλο την ώρα που μιλούσε ο Τζαλακώστας.
Οι δύο παίκτες αποκλείστηκαν από την αποστολή του φιλικού της Παρασκευής που προηγήθηκε του κυριακάτικου με την Ελβετία και δεν τους επετράπη καν να δουν το ματς ως θεατές (έμειναν στο ξενοδοχείο).
Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται πως έκανε παράπτωμα είναι ο Ρούσσος, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Επίσης, κάποιοι άλλοι φαίνεται πως είχαν… ντέρτια και είπαν καπνίσουν κανένα τσιγαράκι για να τους φύγει ο καημός που εκπροσωπούσαν την «γαλανόλευκη», έστω και σε φιλική αναμέτρηση.
Το θέμα είναι ότι δεν λείπει το ταλέντο στους νεαρούς Έλληνες διεθνείς, αλλά το μυαλό και από ό,τι φαίνεται η Ομοσπονδία πρέπει να τους κάνει μαθήματα ηθικής για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται όταν εκπροσωπούν στο εξωτερικό ένα ολόκληρο έθνος.
Σταύρος Καλογεράκης
Πηγή: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Πραγματικά είναι αξιοθρήνητο να έρχεται μια τόσο αστεία φουρνιά... Κάποιοι θα ζητάνε σε λίγο να μουμιοποιήσουμε τον καραγκιόζη τον Κατσουράνη...
Θα περίμενε πάντως κανείς ότι τα παιδιά που ήταν 9-10 χρονών, όταν πήραμε το Euro 2004, θα είχαν μεγαλύτερη όρεξη να διακριθούν! Με το μπάσκετ, έτσι έγινε! Οι παίκτες που σήκωσαν την κούπα το 2005 ήταν πιτσιρικάδες, όταν το πρωτοπήραμε το 1987. Δεν ονειρεύομαι προφανώς ότι θα ξαναπάρουμε Euro. Αλλά επειδή τη γουστάρω πολύ την Εθνική, θέλω να είναι πάντα σε ψηλό επίπεδο. Δεν το βλέπω όμως... Μια φορά να μην κάνουμε καλό προκριματικό γύρο (ακούς Ρανιέρι;) και θα αρχίσουν μετά οι κληρώσεις με Γερμανίες, Αγγλίες, Ολλανδίες κλπ. κλπ.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Νικολή, δεν είναι ότι δεν έχουν όρεξη: Απλά, είναι βύσματα του κερατά, όλοι εκεί μέσα και πλέον μην γελιώμαστε, οι Κ20 ετών, στην Ελλάδα, τα έχουν γραμμένα όλα στα παπάρια τους και κάνουν ό,τι τους κατέβει, αφού τους είναι συνείδηση ότι όλα είναι μπουρδέλο.
Αυτός που θα έπρεπε να έχει φύγει με τις κλωτσιές είναι ο άνθρωπος που φαντάστηκε ότι ο Τζαλακώστας θα ήταν προπονητής και θα στεκόταν σαν ρόλος ειδικά απέναντι σε γιους προπονητών.
Το να μου κάνουν τους έκπληκτους τώρα, δεν έχει κανένα νόημα.
8PYLOS (14-10-14)
Για να επανέλθουμε και στην επικαιρότητα:
Δυστυχώς, δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα πάρουμε απόψε τη νίκη κόντρα στους σκληροτράχηλους Βορειοϊρλανδούς... Χ2 το βλέπω το ματσάκι και μετά θα τρέχουμε (και δε θα φτάνουμε...)
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (14-10-14)
Kαθίκια κατηγορείται 15παιδιά που τα έχετε μεγαλώσει σαν μονομάχους για ρωμαικη αρένα για να κάνετε τα μαφιόζικα κόλπα σας ενώ αυτή είναι η δουλειά σας και ο μοναδικός σκοπός σαςΑρχική Δημοσίευση από ;1121445
Οσο για τους κωλοδημοσιογράφους
Στο μπάσκετ γιατί δεν τα γράψατε? Μόνο για τις μίζες σας σκουλήκια...
ΥΓ. Βάζει (σε σειρά) την φανέλα με το νούμερα 9 κάθε απόγευμα η κρατική...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Mε τον Κάρολ τερματοφύλακα, δεν είναι απίθανο![]()
Τι γινεται ρε μλκα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ε, μπήκε το -1 του τύπου. Τώρα θα ακολουθήσουν τα 6![]()
Χαχχαχαχα!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπορεί και 5-2, δεν ξέρω, θολά τα βλέπω, μπόμπα μου έδωσαν οι καργιόληδες...![]()
There is a Dude in town
Bookmarks