μωρε παιρνω...
Βγαλαμε (τα) ματια (μας)..οικολογικο ποδοσφαιρο παιξαμε..ολες οι μαϊμουδες μεσα...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
μωρε παιρνω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Στο μεταξύ αυτοί στη Πράσινη πρέπει να 'χουν βαρέσει μπιέλες απ'τη ζέστη!Παγκόσμια κατακραυγή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επειδή ο Τοπαλίδης δεν έβαλε το Νίνη να παίξει με τη Ν.Κορέα.Τελικά εκεί τητην έχουν κάνει επάγελμα!
Δεν εχω προλαβει να διαβασω τι γραψατε για την Εθνικη μας.
Ή μαλλον να το θεσω καλυτερα για την "φανταστικη" εμφανιση της Εθνικης παναθηναικος οπως ελεγα οι βρωμοφυλλαδες του ζελα.
Τελικα ποιος εχασε η εθνικη ελλαδος ή εθνικη ποα εχω μπερδευτει.
Α ρε Τζορβα ποιος κορεατης σε πυροβολησε τωρα??
Α ρε Βυδρα ξερεις πολλα κανταρια μπαλα.... παιχταρα μου εσυ!
Υ.Γ 9 παιχτες της εθνικης γερμανιας δεν ειναι γνησιοι γερμανοι??
Σαν τον ελληνα Μπατιστα (απο το πρασινο ακρωτηρι), τον ελληνα Βυδρα (απο την τσεχια) και τον ελληνα νινη (απο τη χειμαρα). Προσωπικα οι γερμανοι απο οπου και να ηταν δεν με χαλασαν καθολου χτες με τη μπαλα που επαιξαν.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Και δεν έχω γράψει εως τώρα για την Εθνική μας γιατί απλά δε τη θεωρώ ομάδα.Ενα σύνολο από μέτριους παίκτες -ορισμένοι πρώην ποδοσφαιριστές-αργοί στο τρέξιμο,μονοδιάστατοι στην ανάπτυξη,χωρίς δυνάμεις πάνω στα τρεξίματα.Δεν καταλαβαίνω ως πότε θα πληρώνουμε την επιτυχία του 2004 έχουν περάσει 6 χρόνια και βλέπω 100 βήματα πίσω.Α και όταν γυρίσουμε μη ξεχάσετε να κάνετε ένα νέο συμβόλαιο στον Χερ Οτο και στον Τόπα για να αξιοποίησουν τον Μπασινά.
Λουκάς Βύντρα, τώρα και παγκόσμιος.
Ε ρε ποιον αφήσαμε να σηκώσει πρωτάθλημα...
.
panahs7 (14-06-10)
Πιστεύω πως το παιχνίδι με του Ασιάτες ήταν μια
κακή παρένθεση. Κοιμήθηκε ο Θεός και χάσαμε από
μια ανύπαρκτη ομάδα, παρότι καθ' όλη τη διάρκεια του
αγώνα είμαστε συντρηπτικά καλύτεροι. Μεγάλο ρόλο
έπαιξε και η διαιτησία, που, όπως πάντα, μας αδίκησε
σε κρίσιμες φάσεις, καθώς και οι βουβουζέλες που δεν
μας άφησαν να συγκεντρωθούμε στο έργο μας.
Με δυο νίκες εναντίον της Νιγηρίας και της Αργεντινής
η τάξη θα αποκατασταθεί και εμείς θα συνεχίσουμε την
πορεία μας προς την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου,
που είναι και ο στόχος μας.
Αλέξανδρος
*Ρε Βύντρα, βγάλε από τον κώλο μου το καβλί του
Μήτρογλα! Εξακολουθεί να μου προκαλεί παραισθήσεις.
Το πρόβλημα της "Εθνικής Ελλάδος" ήταν ότι δεν έπαιζε ο Cisse μπροστά.
.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Έρευνα της FIFA για τα άδεια καθίσματα στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Νότιο Κορέα στο γήπεδο Νέλσον Μαντέλα, αναφέρουν ΜΜΕ σε Αγγλία και Αμερική.
Το παιχνίδι της Ελλάδας με την Νότιο Κορέα εκτός από κακό θέαμα, από την πλευρά μας τουλάχιστον, έκρυβε και άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη για τους διοργανωτές του Μουντιάλ, αφού ήταν το ματς με τα περισσότερα άδεια καθίσματα μέχρι στιγμής.
Συγκεκριμένα από τις 42.486 θέσεις που χωράει το γήπεδο μόνον οι 31.513 ήταν γεμάτες, με αποτέλεσμα η εικόνα που πέρασε προς τα έξω να είναι πολύ άσχημη.
Η FIFA διεξάγει έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα, αφού όπως ισχυρίζονται τα 40.000 εισιτήρια είχαν πουληθεί.
"Φαίνεται πως αρκετός κόσμος δεν πήγε στο γήπεδο. Ερευνούμε την υπόθεση, γιατί δεν έχουμε ιδέα τι συνέβη τελικά. Τα εισιτήρια πάντως είναι ένα θέμα στην διοργάνωση. Αυτό που μας απασχολεί είναι να δούμε γιατί ο κόσμος δεν κατάφερε να πάει στο γήπεδο", ήταν η επίσημη θέση της FIFA.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
διαφωνω,τι σχεση εχει το σε πιο αθλημα κανεις ελληνοποιησεις? θεμα νοοτροπιας ειναι, ανα κανεις στην αρση βαρων και ειναι δικαιολογημενες τοτε μπορεις να κανεις και στο μπασκετ και στη μπαλα.
πως δεν εχει συλλογους η αρση βαρων? και βεβαια εχει. και η εκπροσωπιση στους ολυμπιακους αγωνες δεν ειναι ατομικη.ειναι ατομικο το αθλημα αλλα ολη η αρση βαρων παει σαν εθνικη ομαδα στην ολυμπιαδα οπως και η ρυθμικη και στο στιβο πχ.
η μονη διαφορα κατ'εμε ειναι οτι το ποδοσφαιρο ειναι το λαοφιλεστερο αθλημα ενω με την αρση βαρων δεν ασχολειται κανεις, αλλα αυτο τι σχεση εχει με το αν θα δωσεις υπηκοοτητα σε καποιον που δεν ειναι ελληνας για να εκπροσωπισει τη χωρα?
τεσπα οτι και να λεμε εμεις, αυτο γινετε και θα συνεχισει να γινεται, ειτε ειναι σωστο ειτε λαθος![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Έχουμε ακόμα ελπίδες.
Γυρίζει ο Βύντρα δεξί μπακ...
.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks