Κοντά είσαι, αλλά, αν κρίνω από τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ, μάλλον Ρουμάνος που θα φύγει λόγω μπάτζετ από την τωρινή ομάδα του θα είναι...
Για κάνα Σάντος μας κόβω, ευκαιρία τώρα που τον σούταραν και από Πολωνία. Και φύγαμε για τελικό.
Κοντά είσαι, αλλά, αν κρίνω από τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ, μάλλον Ρουμάνος που θα φύγει λόγω μπάτζετ από την τωρινή ομάδα του θα είναι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τι τρελο hype ειναι αυτο με την εθνικη τελευταια; Ολα αυτα για μια ισοπαλια με τη Γαλλια σε αδιαφορο ματς. Εντωμεταξυ θεωρουν σιγουρο οτι θα περασουμε στα τελικα του euro, επειδη εχουμε θεωρητικα βατους αντιπαλους. Κατι που φυσικα οφειλεται περισσοτερο στην τυχη και στις κληρωσεις, παρα σε κατι που κερδισε η εθνικη με το σπαθι της.
Faithful (23-11-23)
Καθόλου αδιάφορο δεν ήταν για τη Γαλλία, ήθελε να τελειώσει τον όμιλο μόνο με νίκες και το είδαμε αν αδιαφορούν για τέτοια με το Γιβραλτάρ και πόσο κλάμα έριξαν μετά το ματς για τη διαιτησία. Μην τα κάνουμε όλα ίσωμα από κομπλεξιλίκι κι εμείς, να είμαστε δίκαιοι. Κάτι Αλβανίες κτλ που προκρίθηκαν απευθείας δεν είχαν ούτε κατά διάνοια τον δικό μας όμιλο, στον οποίο τα πάντα ήταν ανοιχτά μέχρι το 2ο ματς με τους Ολλανδούς.
Για τα playoffs του Nations League δεν έγινε κλήρωση, έχουν τερματίσει πρώτοι στον όμιλο τους ο καθένας (εκτός από Λουξεμβούργο που ευνοήθηκε λόγω Τουρκίας και ανακατάταξης). Μια χαρά με τις δικές τους ικανότητες τα έχουν καταφέρει και ας τους υποστηρίξουμε λίγο γιατί και οι ίδιοι πλέον κράζουν την ομοσπονδία και δεν θέλουν κανέναν να παρεμβαίνει.
flessanto (02-12-23)
chainsaw (23-11-23)
Εννοειται. Μακαρι να διαπρεψουν τα παιδια. Μετα απο χρονια υπαρχει ταλεντο, καλο κλιμα και ορεξη στο δυναμικο της ομαδας. Εγω τα εχω με τα γιουσουφακια που εργαλειοποιουν την καλη πορεια της εθνικης, για να δειξουν οτι εχουν ανεβασει το ελληνικο ποσδοσφαιρο και οτι οσοι κραζουν ειναι εγκαθετοι.
Ο,τι κι να λεμε παντως, αν η εθνικη δεν περασει στα τελικα, δε θα προκειται για καποια υπερβαση. Και αλλες φορες εφτασε κοντα η εθνικη, αλλα οταν εμεινε εκτός, ολοι την ξεχασαν.
panahs7 (23-11-23)
Nikolaos_Kokkinos (23-11-23)
Καλά, δεν κάναμε κανα τρομερό, κερδίσαμαν το βράχο που έφαγε 14 και το εϊρε που βολοδέρνει χρόνια τώρα. Χάσαμε μέσα έξω και από τα Γάλλα και από το Ολλανδά.
Μη βλέπετε το 2-2, 2-3 είναι κανονικότατα...
There is a Dude in town
flessanto (02-12-23), maniak7 (23-11-23), Nikolaos_Kokkinos (23-11-23)
Εγώ μετά τα τελευταία γεγονότα πιστεύω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο. Ήδη τους ξεφτίλισε με τις πληρωμές και σήμερα βγήκε και έκανε κάλεσμα στον Φορτούνη ότι αν αλλάξει γνώμη τον περιμένει. Ο κάθε πικραμένος θα γελάσει αν τον απολύσουν, γιατί βλέπω ότι θα τους πάει γαμιώντας και θα τα κελαηδήσει όλα τα άπλυτα των πούστηδων της ΕΠΟ. Οι οποίοι το πήραν το μήνυμα λογικά να τους αφήσουν ήσυχους.
flessanto (02-12-23)
Δεν τον απολύουν τον τύπο...
There is a Dude in town
Έτσι κι αλλιώς, το Μάρτιο λήγει... Τώρα, το κόλπο είναι αν θα χρειαστεί να έρθει και ο Σάντος για το μεταβατικό στάδιο, μέχρι να φέρουν τον Λουτσέσκου.
drizzt (23-11-23)
Όχι - κυρίως γιατί το έκοψε και ο ίδιος: Απλά, ο Ρουμάνος από μΠαοκ, τελειώνει φέτος επειδή λεφτά για παίκτες δεν παίζουν και αυτός τίτλο και Σαββίδη ξέρει ότι δεν ξαναβλέπει και τον Γκαρσία τον έχουν έτοιμο.
Nikolaos_Kokkinos (23-11-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (02-12-23)
flessanto (02-12-23)
Ποιοι άλλοι μωρέ; Στα παπάρια τους στην ΕΠΟ αν δεν παίξει ο Φορτούνης, ο ίδιος θα το μετανιώσει αν οι άλλοι πάνε Euro. Τι κωλοτούμπες και μαλακίες λες και είναι 10χρονα, για ποιον λόγο να κάθεται ο Πογέτ να ασχολείται ακόμα αν δεν τον ήθελε; Φαίνεται ότι κάτι άλλο παίζει και δεν μπορούν να μιλήσουν αυτή τη στιγμή. Βγαίνουν και πετάνε σπόντες συνέχεια, παίκτες και προπονητής.
flessanto (02-12-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks