Τον έχουν πλευρίσει μανατζαραίοι και του στάζουν και στις δύο τσέπες... κάλμα, σενιόρ τύπε, θα πάθεις τίποτα... ρέγουλα.
Τον έχουν πλευρίσει μανατζαραίοι και του στάζουν και στις δύο τσέπες... κάλμα, σενιόρ τύπε, θα πάθεις τίποτα... ρέγουλα.
There is a Dude in town
Δεν συμφωνώ ρε Μητσάρα. Στη διαιτησία χαρακτηρίζουμε την ανεπάρκεια των διαιτητών «στήσιμο και στάξιμο», γιατί αυτός είναι ο εύκολος τρόπος δικαιολογίας, για να μην παραδεχτούμε πως οι διαιτητές μας είναι ηλίθιοι, κρετίνοι και για τον πούτσο. Τώρα, την προπονητική άγνοια, την βαφτίσαμε (όχι εσύ φυσικά, αυτοί οι οποίοι διαδίδουν τέτοια τρελά) «μανατζαραίους, συμφέροντα, φακελλάκια κλπ.». Γιατί να μην δεχτούμε την απλή εξήγηση πως ο άνθρωπος είναι σκιτζής και ακατάλληλος για τη θέση;
Γιατί αυτό που λες τύπε λάγνε, είναι το ηλίου φαεινότερο. Πως ο άνθρωπος είναι τραλαλά τραλαλό χώρια πάω καμπαναριό.
Προσπαθώ να του δώσω το δικαίωμα της αμφιβολίας, πως δεν είναι ανίκανος, είναι απλώς αρπάχτρας, αλλά όπως βλέπω, δεν υπάρχει γιατρειά για την πάρτη του...
There is a Dude in town
dimace (11-11-14)
Kαι τι ακριβώς μας νοιάζει εμάς εάν είναι ανίκανος, αρπάχτρας, σχιτζής ή απλά σχιζοφρενής. Πήρε την εθνική μετά από μία δεκαετία επιτυχιών και την έκανε ομαδούλα της σειράς σε λιγότερο από έναν μήνα. Πούλο τώρα μπας και επιβραδύνουμε την κατακόρυφη πτώση.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kwtsios (12-11-14)
Ο Αρλεκίνοςθα σπάσει όλα τα ρεκόρ και μετά θα φύγει:
ΚΑΙ χωρίς νίκη θα μείνει στον πάγκο της Εθνικής
ΚΑΙ τους περισσότερους παίκτες θα έχει καλέσει
ΚΑΙ από τα Νησιά Φερόε θα χάσει για πρώτη φορά ever
Απίστευτη πατάτα της ΕΠΟ να καταστρέψει σε 1 μήνα ό,τι χτιζόταν με κόπο επί μια 12ετία...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sirkostas (11-11-14)
Εμένα προσωπικά δεν μ αρέσε το ποδόσφαιρο που έπαιζε ούτε ο Ρεχάγκελ ούτε ο Σάντος. Και δεν δίνω δεκάρα για τα αποτελέσματα.
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Ρανιέρι,ο οποίος λογικό να ψάχνεται ακόμα, αλλά όποιος προπονητής προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα της Εθνικής θα κάνω όσο υπομονή χρειάζεται.
Βαρέθηκα να ακούω για το Ελληνικό ταμπούρι. Καιρός να μας φύγει αυτή η ρετσινιά.
Οσον αφορά τον Ρανιέρι έχει μακράν το "μεγαλύτερο όνομα" από όσους έχουν αναλάβει την Εθνική. Ε σε 4 αγώνες δεν νοείται να τον φάμε ζωντανό όσα εγκλήματα και εάν κάνει.
Να μην ξεχνάμε ότι τα "εγκλήματα" που κάνει τώρα ο Ρανιέρι είναι πταισματάκια σε σχέση με αυτά που έκανε ο Χερ Οττο σε επιλογές παικτών.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μπροστά στο όνομα "Ρεχάγγελ" το όνομα "Ρανιέρι" ακούγεται σαν Μήτσος ο Ρεζίλης. Δες τι είχε πετύχει ο Ρεχάγγελ πριν έρθει στην Ελλάδα και σύγκρινέ το με όλους τους Ρανιέρηδες της γης.
Οσο για το ωραίο ποδόσφαιρο, δε λέω, μας το προσφέρει άπλετο ο γίγαντας. Δεν έχει σημασία που δεν το παίζουμε εμείς αλλά οι αντίπαλοί μας, σημασία έχει που ακόμα και τα νησιά Φερόε πλέον έχουν βάσιμες ελπίδες να κερδίσουν μια πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Θα φύγει, τύπε. Θα ξεκινήσει το ελληνικό αγγούρι από δω και πέρα. Μεγάλο δροσερό και με 0 θερμίδες...
Η μόνη προσέγγιση που μπορεί να έχει ο κατσαπλιάς Ελληνας ποδοσφαιριστής στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι να ταμπουρωθεί και με μια βαζελοαντεπίθεση να καταφέρει κατι μπροστά. Ο άλλος τρόπος είναι πόνος στα ελληνικά κωλιά.
There is a Dude in town
Eγώ ξέρω ότι όταν έφυγε ο ταμπουρολάγνος ο Γερμανός,το 98% των Ελλήνων ένοιωσε ανακούφιση. Και περίπου το ίδιο ποσοστό ήταν και όταν αποχώρησε ο Σάντος.
Κανένας Μήτσο δεν ζήτησε μπαλάρα α λα Βραζιλία, αλλά είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει ταμπούρι σε υπερθετικό βαθμό.
Ε όχι αν είσαι ποδοσφαιρόφιλος δεν μπορείς να υποστηρίζεις αυτό το πράγμα. Οποιος προπονητής προσπαθήσει να το αλλάξει, εγώ θα δείξω όσο υπομονή χρειάζεται. Τουλάχιστον να μην τσούζουν τα μάτια μας για αρχή. Και ας μας στοιχίσει αυτό και 2 διοργανώσεις.
Το ΤΛΠ είναι Τόσο Λιλιπούτειος Πούτσος, τύπε;![]()
There is a Dude in town
Τι παραπανω μπορει να προσφερει η να αλλαξει στην εθνικη ο Ρανιερι απο τον Παρασχο; Εγω πιστευω ο δευτερος θα τα πηγαινε καλυτερα.
Αν ισχύει αυτό, χαίρομαι που ήμουν στο 2%... Αν και πιστεύω ότι το 98% στενοχωρήθηκε, όταν έφυγε ο Χερ Όττο!
Σάκη, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς πετύχαμε το 2004... Αλλά και αμέσως μετά, με τις συνεχείς προκρίσεις...
Προσωπικά δεν θέλω να βλέπω "θεαματικό" ποδόσφαιρο από Φινλανδία, Φερόες, Ιρλανδία, Ρουμανία και λοιπές μετριάτζες όταν παίζουν ενάντια στην Εθνική μας. Θέλω να βλέπω "το χτύπημα της κόμπρας"! Γιατί αυτό ήταν η Εθνική Ελλάδος: σε υπνώτιζε και με 100% αυτοσυγκέντρωση χτυπούσε εκεί που δεν το περίμενες, έκανε γκολ και τη μισή ευκαιρία. Επειδή ξέρεις από ποδόσφαιρο, όπως μαρτυρούν τα σχόλιά σου, θα καταλαβαίνεις προφανώς πόσο μεγάλη αρετή είναι η αυτοσυγκέντρωση στο ποδόσφαιρο και το να παίρνεις από μια ομάδα το μάξιμουμ.
Εγώ υπομονή απέναντι σε ανθρώπους που έχουν τρικυμία στο κρανίο, όπως ο Αρλεκίνος ο Ρανιέρι, δεν δείχνω πάντως.
sirkostas (12-11-14)
Μιλάμε για τον ίδιο Ρανιέρι Σάκη;;; Αυτόν που ακομη και με τη Γιουβέντους κρατιόταν με το ζορι λιγο πανω απο το 50% στην αναλογία νικών;;;; Ο τύπος κάποιον μπάρμπα θα ειχε, γιατι όπου πηγε πρόσφερε άπλετο γέλιο με τις προπονητικές του "ικανότητες".
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
O Ρανιέρι έχει προπονήσει Ιντερ, Τσέλσι, Γιούβε, Ατλέτικο, Ρόμα κ.α άλλες μεγάλες ομάδες. Και δεν είπα για καμμία πίστη και προσευχή στον Ρανιέρι.
Απλα καλό θα ήταν να σταματήσει κάποια στιγμή το εμετικό θέαμα της Εθνικής.
Δεν το βλέπω πως μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να υπάρξει μεταβατική περίοδος με κακά αποτελέσματα.
Δεν λέω, καλά τα θεάματα και τα λοιπά, αλλά χωρίς κιμά, έστω και από σόγια, μπιφτέκια, δεν γίνονται.
Δεν είχαμε μεσοεπιθετικούς επιπέδου, μέχρι τώρα και εσχάτως, δεν έχουμε ούτε επιθετικούς.
Δεν φταίει για αυτό ο προπονητής, φυσικά, αλλά φταίει γιατί δείχνει να μην ξέρει τι έχει στη διάθεσή του και αυτό, είναι αρκετό για να τον χαρακτηρίσει ακατάλληλο.
Η κλήση του Μπακάκη, μετά την πανθομογούμενη επιτυχία της χρησιμοποίησης του Μάνταλου, επιπροσθέτως, δείχνει γλαφυρά και την αντίληψη που έχει για το πόσο σοβαρά έχει πάρει τη δουλειά του...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σάκη μου, ποιο είναι πιο "εμετικό" θέαμα: να κερδίζεις το EURO 2004 με νίκη 1-0 ή την πρόκριση στους "8" του Euro 2012 με 1-0 ή την πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ 2014 με γκολ στο 90' ...
...ή να χάνεις από τη Βόρεια Ιρλανδία στην έδρα σου????
Αν μου δώσεις χόρτα, πιπέρι και μια μπαγιάτικη μπριζόλα δεν μπορώ να σου φτιάξω πάπια αλα κρεμ! Έτσι κι αν μου δώσεις Λάζαρο, Σαμαρά, Μήτρογλα, Μάνταλο και Ταχτσίδη δεν μπορώ να παίξω επιθετικό ποδόσφαιρο! Ο τύπος (δυστυχώς) είναι σούργελο. Αλλά ακόμα πιο σούργελα είναι αυτοί που τον έφεραν και τον ανέχονται... Θα φάμε μια χλαπάτσα από τις Φερόες και θα έρθουμε στα ίσια μας...
voskos_7 (11-11-14)
Bookmarks