Δηλαδή όταν χάνουμε από τους ζέλες δίνουμε χαρά στους Έλληνες αδερφούς μας και να μην μας νοιάζει?
Ρε παίδες εγώ αυτές τις λογικές δεν τις πιάνω. Στον αθλητισμό ας μην τα περιπλέκουμε τόσο πολύ τα πράγματα. Βάζουμε μέσα πολιτικές, έθνη, κράτη, ιδεολογίες. Απλά είναι τα πράγματα, γουστάρεις ζέλα, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Θρύλο και θες να κερδίζεις. Αν χάσει η ομάδα μου δεν κοιτάω να δω αν έχασα από Κύπριους, Γερμανούς, κομμουνιστές, ακροδεξιούς ή αν ο μπατζανάκης του προπονητή είχε ξάδερφο στο Τρίτο Ράιχ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
voskos_7 (07-10-16)
Μην το λες φιλε, τα τελευταια χρονια ασχοληθηκαν ξαφνικα εδω με την εθνικη... Βασικα μετα την νικη που εκανε πριν 2 χρονια επι της Βοσνιας και 2 καλα ματσ με Ουαλια ξυπνησε λιγο ο κοσμος και πηγε γηπεδο.
Αν παιζοταν αυτο το παιχνιδι πριν 3 χρονια πιστεψτε ουτε εισητηρια δεν θα παιρναμε για καραισκακη, οι περισσοτεροι θα εμενα ψυρη, πλακα, μπουζουκια κτλπ...
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Στο πλευρό της Εθνικής μας και όχι της Κύπρου θα είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η αυριανή ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κύπρο και την Ελλάδα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες οι οποίες έχουν σχολιαστεί τις τελευταίες μέρες. Μια από αυτές είναι ο κοινός εθνικός ύμνος κάτι που πιθανόν να ξενίσει όσους ξένους δεν γνωρίζουν ότι είμαστε Έλληνες.
Σε μια εποχή όπου κάποιοι ίσως να αγνοούν ή να ξεχνούν τι αντιπροσωπεύει το Ε του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να πούμε χωρίς δισταγμό ότι αύριο μόνο μια Εθνική αγωνίζεται και είναι αυτή που θέλουμε να πετύχει τον στόχο της.
Ο ΑΠΟΕΛ ιδρύθηκε, υπάρχει και μεγαλουργεί επειδή αποτελεί ένα φάρο του Ελληνισμού και των ιδανικών του. Μπορεί μέσα από τις δεκαετίες να έχουν ξεθωριάσει κάποιες αξίες, γεγονός που έφερε πολλών ειδών προβλήματα στη χώρα μας, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί το Ε των Ελλήνων της Λευκωσίας.
Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των ποδοσφαιριστών της Κύπρου να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι στους Ελλαδίτες διεθνείς αλλά και τους σκαούτερς που θα βρίσκονται στο Καραϊσκάκη αλλά η δική μας έγνοια είναι να κάνει ακόμα ένα βήμα για πρόκριση η πραγματική Εθνική μας.
Και υπενθυμίζουμε ότι θα είναι έγκλημα εις βάρος του ΑΠΟΕΛ αν επιστρέψει τραυματίας ο Πιέρος Σωτηρίου».
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εγώ γι'αυτό το λόγο πάντως τους βγάζω το καπέλο. Συγχαρητήρια στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
pirateeeeeee (06-10-16)
Αστεία ανακοίνωση, συναγωνίζεται άνετα αυτές του Αλαφούζου. Θέλουν να μας πουν τότε βάση της δικής τους λογικής, γιατί υποστηρίζουν κυπριακή ομάδα και όχι κάποια ελληνική; Και βασικά, ποιος τους είπε ότι εκπροσωπούν όλη την Κύπρο κι έχουν βγει τις τελευταίες μέρες, από πρόεδρος μέχρι καθαρίστρια και παίρνουν θέση για όλα; Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι Κύπριοι που θα υποστηρίξουν την Εθνική τους, αυτομάτως δεν είναι Έλληνες ή ντροπιάζουν κάποιον, για να καταλάβω;
Όποιος συγχέει την πολιτική με τον αθλητισμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ενδιαφέρεται γι' αυτόν και αποσκοπεί αλλού και καλό θα ήταν να απαλλάξει με την παρουσία του τους πραγματικούς φιλάθλους. Ας άφηναν όλους τους παίκτες στη διάθεση Ελληνικής ομοσπονδίας τότε και να μην σχηματιζόταν άλλη Εθνική, για να μην φτάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Εύχομαι αυτή η ανακοίνωση να εξαφανιστεί με συνοπτικές διαδικασίες απ' το προσκήνιο, πριν πάρει διαστάσεις, κυρίως προς τρίτους και μάλιστα άμεσα θιγόμενους, όπως οι αντίπαλοι μας στον όμιλο.
ΥΓ. Αναφέρομαι αποκλειστικά στην ανακοίνωση και τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, όχι για κάποιον που μπορεί να συμφωνεί μαζί τους, κάτι το οποίο είναι δικαίωμα του, όπως και μένα να διαφωνώ. Αυτό για να μην αρπαχτεί κανένας πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 07-10-16 στις 05:32
Θα βγάλω κι εγω ανακοίνωση αυριο οτι στηρίζω το χεσιμο σε τουρκική τουαλετα, γιατι ειναι πιο υγιεινό.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Την ανακοινωση την εβγαλαν για να εντυπωσιασουν περισσοτερο οι αποελ πουτρας, και για να δικαιολογισουν τις μαλακιες που μας ειπε ο προεδρος τους.
Ο Καλυτερος ας και κερδισει και ελπιζω να μην κανουν καμια μαλακια μεταξυ μας οι οπαδοι γιατι θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.... ασε που ειμαι σιγουρος πως κατι ανθελληνες εδω ειναι στην γωνια και περιμενουν τυχων μαλακια για να ξεκινισουν τα τροπαρια : οι αδελφοι σας οι Ελληνες τι σας εκαναν κτλπ... ελπιζω να κυλησει σε ομαλα πλαισια και οποιος αξηζει να νικησει!
υ.γ. εγω παντος μετα θα κυκλοφορησω ψυρη, γιαυτο αν εχετε κανενα μαγαζακι να μου προτηνετε .... ;)
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Παναή αν ήταν να παρεξηγιόμαστε με το παραμικρό εγώ έπρεπε να είχα φύγει εδώ και καιρό! Είναι υγιές να διαφωνούμε γιατί μόνο έτσι μπορώ και εγώ και εσύ να σκεφτούμε πως κάπου ίσως έχουμε λάθος! Σεβαστή η άποψή σου φυσικά και καλά κάνεις και τη λες. Όσο για τον αδερφό Κύπριο από τη Λεμεσό, άμα μπεις και δεις τα σχόλια κάτω από τις δηλώσεις του Γιαννιώτα στα αθλητικά site θα καταλάβεις πόσο άθλιοι είμαστε τόσο οι Ελλαδίτες όσο και οι Κύπριοι. Όταν σπούδαζα στα Γιάννενα, γνώρισα Κύπριους πολύ πιο σωστούς από πολλούς Ελληνάρες και για μένα η Κύπρος είναι - συνειδησιακά τουλάχιστον - κομμάτι αυτού που αποκαλώ πατρίδα. Δε βλέπω διαφορά ανάμεσα σε οποιαδήποτε Κυπριακή ομάδα και κάποια που παίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αν η Κάρντιφ μπορεί να παίζει στην Τσαμπιονσιπ δε βρίσκω γιατί και ο ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση, ο Απόλλων ή οποιαδήποτε άλλη Κυπριακή ομάδα δε θα μπορούσε να παίζει και αυτή στο Ελληνικό. Τέλος πάντων για να μην μπαίνω στα πολιτικά και να μην το κουράζουμε πολύ, ναι μακάρι να γίνει ένα καλό ματς χωρίς παρατράγουδα.
Υ.γ. μπαίνω στρατό το Νοέμβρη και λέω να δηλώσω ΕΛΔΥΚ.
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
panahs7 (07-10-16)
Εγώ με το ιστορικό που έχω εδώ στο φόρουμ είμαι αναγκασμένος να το αναφέρω συνεχώς. Γιατί ενώ ποτέ δεν έχω διάθεση να επιτεθώ σε κανέναν, τα γραπτά μου παραδέχομαι ότι φαίνονται "κάπως", οπότε δεν έχω άλλη λύση. Τώρα γι' αυτά που λες για τους Κύπριους, δεν διαφωνώ σε κάτι κι ούτε θέλω να μπω σε τέτοια συζήτηση που ξεφεύγει απ' τον αθλητισμό. Κάπου μ' έχασες. Αυτό που λέω είναι ότι για τους τρίτους, είναι ένα διαφορετικό κράτος, που έχει την δική του Εθνική ομάδα. Το αν μιλάμε την ίδια γλώσσα, ή αν συμπαθιόμαστε δεν τους απασχολεί καθόλου και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να απασχολεί ούτε εμάς. Αυτό που εξαφάνισαν την μία απ' τις 2 ομάδες και λένε ότι υπάρχει μόνο μία, "η πραγματική Εθνική μας", δεν μπορώ να το περιγράψω πόσο ηλίθιο -για μένα τουλάχιστον- είναι.
To οτι ο Χρηστος υποστηριζει τουρκους και οτι δεν πρεπει να μας κανει εκπληξη αν αρχισει να τραγουδαει σε λιγο καιρο τον υμνο της φενερμπαχτσε,δεν κανει σε κανεναν εντυπωση βλεπω.
panahs7 (07-10-16)
Ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό ότι εντείνουν τις πιέσεις για χειρότερο σχέδιο Αναν για να γλυκάνουν τους κουμπάρους λόγο στήριξης στους Κούρδους. Καλό είναι να έχουμε όλοι τον νου μας για προβοκάτσιες...
Δεν υπάρχει Κύπρος. Μόνο Ελλάδα και Ελληνες. Τα υπόλοιπα είναι ιδιαιτερες μας πατρίδες. Υπέροχο νησί, καλοί άνθρωποι, γυναίκες με γ κεφαλαίο. Ενα ωραίο νησί με λίγα λόγια
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρεεεεε μας βλέπουνε ρεεεεε!Καθαρίζει νωρίς η μία και μοναδική αληθινή Εθνική.
![]()
Ωραίος ο κύπριος τερματοφύλακας. Τέτοια πάσα ούτε στα φιλικά 5x5 χαχαχα!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτός ο Κάστανος μου άνοιξε την όρεξη για κάστανα. Κάνει και κρύο.
Μμμμ, δεν είναι κακή η ιδέα σου. Έχω και το τζάκι αναμμένο, ψήνω λίγα στα γρήγορα και επανέρχομαι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (07-10-16)
differance (07-10-16)
Σαν σύνολο και πάθος η Εθνική, έχει αρχίσει να θυμίζει ξανά εποχές Ρεχάγκελ κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Ταλέντο και εμπειρία έχουν σχεδόν όλοι, αφού αγωνίζονται σε κορυφαίους συλλόγους με μεγάλη πίεση και απαιτήσεις, οπότε το μέλλον στην προκριματική φάση μοιάζει επιτυχημένο. Αν κρατήσουμε αυτό το επίπεδο σε όλα τα παιχνίδια, το Βέλγιο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρει την πρωτιά.
Bookmarks