Εχεις δικιο ρε Eric παρασυρθηκα λιγακι αλλα το ξερετε ολοι τι αδυναμια του εχω του κυρ-Τουρε!![]()
Με ηξερες και πριν του Γιουρκο τουρκογιατρε και λες οτι την αναkαλυψα τοτε;
Εχεις δικιο ρε Eric παρασυρθηκα λιγακι αλλα το ξερετε ολοι τι αδυναμια του εχω του κυρ-Τουρε!![]()
Σε τουρκους κι αραπηδες εχεις οντως αποδεδειγμενη αδυναμια. Αλλα αυτο που ψαχνεις μπορουν να στο δωσουν κι οι Ελληνες.
Νομιζω οτι δεν γνωριζεστε....οποτε εκατερωθεν οι οποιες ειρωνιες δεν εχουν νοημα!!!......Αν διαφωνειτε σε μερικα πραγματα και δεν μπορειτε να τα μιλησετε χωρις χαρακτηρισμους, τουλαχιστον να το κανετε σε προσωπικο χωρο και οχι δημοσια θεα!!!Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Ειμαι και εγω υπερ της ειρωνιας.......αλλα εως ενα σημειο!
Τεσπα..........ξενερωσα!
Ολοι σε ξερουμε βρε ατιμουλικο!Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
![]()
Αλλα δεν πειραζει σε συγχωρω γιατι εισαι η αδυναμια μου μιζεροβαζελακι μου!![]()
Εγω να δεις πως λιωνω για σενα γιουσουφακι.
Gia na spasw ligo thn monotonh stoixomythia, ti egine me to shmerino meeting? Exoun perasei arketes wres den tha eprepe na eixe postaristei kati???
PS Gia na meinw entos thematos: Sorry alla den vlepw thn Ellada na pernaei kyriws logw dikhs mas adynamias kai ligotero logw ikanothtas twn TourkoDanwn...
Α ρε Κυρ-Χουφταλο εισαι ολο ειρωνια στα ποστ σου και οταν καποιος σε πληρωνει με το ιδιο νομισμα χανεις την ψυχραιμια σου.Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
![]()
Παντως εσυ ΣΙΓΟΥΡΑ ψαχνεις εδω και πολλα χρονια καπου να το δωσεις αλλα μονο οι τρυπες στους τοιχους του σπιτιου σου ανταποκρινονται!![]()
Εχεις πολλη πλακα παντως...![]()
Μ'εχεις παρει ματι και ξερεις τουρκογιατρε;
Συμφωνώ απόλυτα ... αν εξαιρέσουμε το ματς με Καζακστάν αυτή η Εθνική ... από το Συνοσπονδιών και πέρα δε μου εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη και σιγουριά ότι θα νικήσει τα άλλα 2 υπολειπόμενα παιχνίδια ... μακάρι να περάσουμε βέβαια αλλά μόνο με τύχη αλά Euro το βλέπω να γίνεται πραγματικότητα ...Αρχική Δημοσίευση από Xanthos
Μην με μπερδευεις με σενα κακομοιρο ανθρωπακι...
Παντως ειλικρινα στο λεω δεν εχω θυμωσει μαζι σου απλα γελαω με τα χαλια σου!![]()
Και επειδη αμα μιλας με ενα ηλιθιο απλα πεφτεις στο επιπεδο του δεν θα δωσω συνεχεια για χαρη των υπολοιπων και του εγκεφαλου μου.
Αντε καλα να εισαι παππουλη μην ξεχνας τα capoten και καλα...στοκαρισματα!![]()
Σκούρα τα πράγματα γενικώς. Όχι κυρίως λόγω αποτελεσμάτων, όσο για το ότι οι εμφανίσεις (για μένα πάντα) δεν εμπνέουν για πρόκριση. Μακάρι όπως λέει και η κυρία με τα τεράστια αμυγδαλωτά μάτια, να κρατάει ακόμα το άστρο του Ρεχάγκελ.
Τρια ειναι τα παιχνιδια που εχει να δωσει πιπινακι η Εθνικη μας ακομα...Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
Τρια ειναι τα παιχνιδια που εχει να δωσει πιπινακι η Εθνικη μας ακομα...Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
[/quote:ec16f63f57]
Ναι ρε χαζό αυτό λέω :
1 με Καζακστάν που το έχω στα "σίγουρα" + 2 υπολειπόμενα που τα φοβάμαι = 3![]()
Δεν ξέρεις πόσο μπορώ να μισήσω έναν άνθρωπο...Αρχική Δημοσίευση από Eric
:P
Πάντως έχω την ταπεινή εντύπωση πως ούτε η Ουκρανία θα κατέβει αδιάφορη με τους Τούρκους (πανηγυρικό κλίμα κλπ.) ούτε και η Δανία με μας ακόμα και αν δεν έχουν ελπίδα πρόκρισης (δεν είναι στο μενταλιτέ τους).
Χτεσινες δηλωσεις του βετερανου σταρ της Αρσεναλ Ιαν Ραιτ που παιζουν σημερα στον αγγλικο Τυπο:
-Η Ελλαδα πηρε το Γιουρο χωρις να διαθετει καλυτερη ομαδα απο μας. Αντι για Ερικσον ομως διεθετε τον Ρεχαγγελ, εναν σπουδαιο προπονητη και προπαντων μετρ της ψυχολογιας που ξερει να κανει τον ποδοσφαιριστη να δινει σε καθε ματς το 100%.
Συμφωνω κατα 95% με τον Ιαν.Εαν σε ολα αυτα συμπληρωνε και "ιδανικος μανατζερ παικτων" θα ειχαμε πληρη ταυτιση αποψεων.
Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
ρε κάνε ένα σπλιτ ένας...
Μπανάνα σπλιτ;
Όταν έχει να μπει 87000 λεπτά γκολ, εγώ δεν παίρνω τίποτα στα σίγουρα και κανένα ματς κερδισμένο.
Τα έχουμε ξαναπεί, μόνο οι φανέλες παίζουν. Αυτή τη στιγμή, η μισή Εθνική είναι παροπλισμένη χωρίς αγώνες στα πόδια της.
Μπράβο και ζήτω για μια ακόμη φορά, αλλά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεν θα χάσει απολύτως τίποτα αν δεν πάμε εμείς στο Μουντιάλ, ενώ και η όποια υπερηφάνεια κερδίσουμε λόγω της πιθανής συμμετοχής μας εκεί δεν θα κρατήσει πάνω από μήνα.
Ούτε εμπάθεια, ούτε κακία. Εδώ πέρυσι που παίζαμε καλά και πάλι λέγαμε ότι η εθνική δεν προήγαγε το άθλημα. Σαν ομάδα άριστη, σαν ποδόσφαιρο μέτριο. Από τότε και μετά όμως και μέχρι τώρα, μιλάμε για κακοποίηση.
Bookmarks