Πες τα ρε Τακη!!!!!!!![]()
Μετριότητα.
ευτυχώς μιλάει ο Τάκαρος και το κάνει ενδιαφέρον
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
Πες τα ρε Τακη!!!!!!!![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μαλακια ματς... ξενερωσα απιστευτα..
Τους χαρισαμε 2 γκολ, χασαμε τον Κατσουρανη, παιξαμε με Πατσα στοπερ(), ειχαμε 5(!) αμυντικους αντι να κανουμε ενα 4-4-2 αφου χαναμε, προσπαθουσαμε να παιξουμε επιθετικα με Τορο αριστερα(!)...
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΑΚΑΡΟΣ ΤΩΡΑ![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ατυχια.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!!!
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Faithful (16-10-08)
τη φαγαμε κανονικα παιδια.δεν το ειδα το παιχνιδι και ετσι δεν εχω αποψη.για το μονο που μετανιωσα που δεν το ειδα ειναι γιατι ηθελα να δω τον τακη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Τakis δεν είχε σχέση με το παιχνίδι, μίλησε μετά στην εκπομπή "(μάλλον δεν) πάμε Μουντιάλ" κάνοντας κριτική και ανάλυση του αγώνα.
Ο Ρεχάγκελ έδωσε και πάλι ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος παίζοντας με 3 στόπερ ακόμα και όταν όλοι οι Ελβετοί ήταν ταμπουρωμένοι στα καρέ τους. Θα μου πείτε τώρα εδώ έπαιξε με 3 στόπερ στο Καραϊσκάκη απέναντι στη ...Μολδαβία! Άντε και με 4 στόπερ στο Ισραήλ...
Ο Πατσατζόγλου ήταν πολύ καλός χθες, με την έννοια ότι έβγαζε σωστά τη μπάλα και δεν έκανε λάθη. Από τους καλύτερους μπορώ να πω.
Ο πολύς Κατσουράνης ανύπαρκτος, ο Σαμαράς φρου-φρου και αρώματα, ο Τοροσίδης προσπάθησε αλλά είναι προφανές ότι χαραμίζεται σε λάθος θέση (μόνο ο Όττο δε βλέπει το προφανές). Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια επέλασή του από αριστερά που καταλήγει με σέντρα στα matrix του ΣΕΦ!
Για Μπασινά-Δέλλα-Λυμπερόπουλο ας μη μιλήσω καλύτερα. Αυτοί θα έχουν θέση στην εθνική μέχρι τα 40 τους.
Πολλοί θα πέσουν σήμερα να φάνε τον Αβραάμ για τη γκέλα στη φάση του 2ου γκολ. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δε φταίει αυτός. H πάσα του Γιακίν είναι αριστοτεχνική, δε γίνεται οι αμυντικοί να τις κόβουν όλες. Εξάλλου που ήταν το λίμπερο? Αλλά βέβαια κάποιοι είναι στο απυρόβλητο...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (16-10-08)
Οταν ειδα οτι παιζουμε με 2 κεντρικους και ενα λιμπερο (τροχονομο καλυτερα) καταλαβα οτι παμε για την ισοπαλια. Δεν ειδα το παιχνιδι με τη Μολδαβια αλλα ειδα οτι εχθες καναμε τις μαλακιες του καλοκαιριου.
Παντως, πιο πολυ μου δειχνει οτι ο Οττο εκανε πλατες στον γερμανο.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
καλημέρα σε όλους ,
κάποιες παρατηρήσεις για το χτεσινό ματς
1, το χορτάρι θέλει επειγόντως αλλαγή
2, είναι κρίμα από τον θεό αυτό το παιδάκι ο σαμαράς να παίζει στην εθνική ελλάδος και να γίνεται και στα δύο ματς αλλαγή . ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσ' το γάλα .
3, δεν αντέχεται η περιγραφή-σχολιασμός-ωδή στο μεγαλείο του πληρέστερου έλληνα παίχτη(σ.σ. κατσουράνης) , ο σχολιασμός-ωδή στο μεγαλείο του αναμορφωτή της ελληνικής επίθεσης
(σ.σ. λυμπερόπουλος) , ο σχολιασμός-ωδή στο μεγαλείο του αναμορφωτή της ελληνικής μεσαίας γραμμής
(σ.σ. πατσατζόγλου)
4, αν με 3 σεντερ-μπακ , 2 πλάγια μπακ , 2 αμυντικά χαφ (δηλαδή 7 αμυντικούς + 1 τερμα : 8 σύνολο) και μέσα στην έδρα μας δεν μπορούμε να παίξουμε άμυνα καλύτερα να μην πάμε στην Νότιο Αφρική
5, ότι ο αβραάμ είναι υπερτιμημένος το ξέραμε (αλλά δεν φταίει μόνο αυτός)
6, ότι ο καραγκούνης δεν δίνει πάσα στον τοροσίδη το ξέραμε , ο ρεχάγκελ ή κανένας άλλος δεν το έχει δει αυτό
υ.γ. έκανα το μπανάκι μου , πήρα ένα μπουκάλι τσίπουρο , έβαλα derti και έκατσα να δω το ματς . απόλαυση .............
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (17-10-08)
βασικα σκεφτηκα κ κατι αλλο..
Απ τη μια νευριαζουν κ τσαντιζονται οταν ο κοσμος δεν παει γηπεδο, ή δε φωναζει ολη την ωρα(χαρακτηριστικες χειρονομιες χτες του πιθηκου προς τον κοσμο) κι απ την αλλη παιζουν σκατα μπαλα.
Δεν ειναι ευκολο για πολλους να δινουν 50 ευρω, να πανε στο γηπεδο καθημερινη. Αλλα το κανουν.. Οποτε δεν ειναι καλο να δουν κ λιγη μπαλα?
Οσον αφπρα τον αβρααμ. Ηταν καλος κ χτες. Η φαση του γκολ μπορει να συμβει σε ολους. Εκανε ενα λαθος.. αλλα δεν ειχε κ καλυψη απο κανεναν. Ολη η ομαδα ηταν λαθος στημμενη. Επισης αν εκει ηταν ο Νικοπ. ΜΠΟΡΕΙ κ να μη το τρωγαμε. Ο Χαλκιας εφαγε 2 γκολ που περασαν μεσα απ τα χερια του.
Επισης ο οττο ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβει οτι ΔΕΝ παιζουμε με 5(!) αμυντικους..κ οτι ο Τορο ΔΕΝ παιζει αριστερα..
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αφου ισοφαρισε ο Χαριστεας δεν επρεπε να ρισκαρουμε. Η αμυνα ηταν πολυ ψηλα στο δευτερο γκολ και δε μπορω να καταλαβω το λογο. Η ισοπαλια θα ηταν μια χαρα αποτελεσμα, αφου θα κραταγαμε τους Ελβετους 5 βαθμους πισω μας.
Παντως πιστευω οτι θα παρουμε 4-6 ποντακια κοντρα στους Ισραηλινους και θα καθαρισουμε τη προκριση νωρις.
Και θεαμα δε προκειται να δειτε απο την Εθνικη. Αλλα θεαμα δεν προσφερουν ουτε οι ομαδες της σουπα λιγκας, που ειναι ενισχυμενες κι απο ενα καρο ξενους. Δηλαδη ο Ολυμπιακος παιζει καλυτερα απο την Εθνικη? Καμια ντριμπλα και μπουκα του Γκαλετι περιμενουμε για να σηκωθουμε λιγο. Ως ομαδα, το θεαμα που προσφερουμε ειναι οικτρο.
Εγώ πλέον βαριέμαι απόλυτα να βλέπω την Εθνική.
Πολύ θα ήθελα να γινόταν κάτι, αλλά με αυτό το τσούκου τσούκου μια φορά τους πιάνεις Κώτσους. Γενικά χρειάζεσαι κάτι περισσότερο.
Όσο για τον Ρεχάγκελ, οι επιλογές του γενικά μου την σπάνε. Όπως και τα κολλήματά του. Αν δεν κόλλαγε γενικά μπορεί να είχε πάει αρκετά ψηλότερα.
Συνεχώς με Μπασινά, Δέλλα, Κάρα και Κατσουράνη βρέξει-χιονίσει, δεν αντέχεται αυτό το πράγμα.
... there's no such thing as "too much"...
φίλε g10vanni
έχω κάποιες ενστάσεις
ο σαμαράς είναι φρου-φρού και αρωματα αλλά ο μοναδικός που προσπάθησε (και στα δύο ματς) να δημιουργήσει παιχνίδι . όταν φευγουν οι παίκτες αντ-επίθεση και περιμένουν την μπάλα στα πόδια δεν φταίει ο σαμαράς που (σωστά) την κάνει προωθημένη . είναι τουλάχιστον άδικο να γινεται αλλαγή
εγώ από την εθνική δεν περιμένω να δω μπάλα , ακόμη και σε αυτόν τον όμιλο . δεν έχω αυτή την απαίτηση , όταν δεν βλέπω μπάλα από τις πανάκριβες (σε σχέση με την εθνική) ομάδες μας . έχω όμως απαίτηση από την εθνική των 8 αμυντικών να μην "φάει" το 2ο γκόλ.
φυσικά και δεν κρίνω τον αβρααμ για τα λάθη του και για το 2ο γκολ (αν και φταίει λιγάκι) , απλά λέω αυτό που λέγαμε όλοι το καλοκαίρι : ότι το πάθος και η δύναμη δεν κοστίζουν τόσα χρήματα .
όσο για τον καραγκούνη και το τι θα κάνει την μπάλα ο τόρο είναι πολύ σχετικά μεγέθη . όποτε φιλοτιμιώμουν να μαρκάρω (όταν έπαιζα μπάλα) μου ήταν πανευκολο να μαρκάρω τέτοιους παίκτες εξεραιτικά προβλέψιμους . γινόμουν ξαφνικά ο καλύτερος αμυντικός του γηπέδου γιατί απλά προέβλεπα τι θα κάνει ο αντίπαλος . επιπλέον το γεγονός ότι ο τορο (και ο κάθε τόρο) δεν θα κάνει καλή σεντρα δεν νομιμοποιεί κανένα χ-καραγκούνη να τον θέτει εκτός παιχνιδιού με τον τρόπο του . το πλάγιο μπακ δεν κάνει μονο σέντρες . η μαλακία του καθενός και γενικότερα οι εμμονές (είτε είναι προπονητών είτε παικτών ) καταστρέφουν το παιχνίδι
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Είναι ο προκατειλημμένος Τσάρτας, ΟΚ.Mπορεί κάποιος να διαφωνεί με τον Βασίλη Τσιάρτα, αλλά είναι παλικάρι και έχει το θάρρος της γνώμης του. Να τι είπε για την Εθνική:
«Οποιος πάει στις προπονήσεις της ομάδας μπορεί να το διαπιστώσει. Ποτέ αυτή η ομάδα δεν έχει δουλέψει τακτική, να πάρει ο προπονητής τις γραμμές, την άμυνα, την επίθεση, το κέντρο, και να δουλέψει σε θέματα τακτικής, σε πρόγραμμα ανάπτυξης. Το πρόγραμμα είναι ζέσταμα, σπριντ, κατοχή μπάλας, διπλό. Δεν γίνεται να έρχεται κάποιος από την ομάδα του και να του λες "μπες μέσα και παίξε" ή "εσύ θα παίξεις εκεί", χωρίς να του λες κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει».
«Το αγωνιστικό πρόβλημα που συζητάμε, αυτό που υπάρχει στον οργανωτικό τομέα, υπήρχε κι όταν ήμουν και εγώ στην Εθνική. Μη νομίζετε ότι υπήρχε κάποιο σύστημα που πρόβλεπε ότι η μπάλα έπρεπε να περνάει από μένα. Μη σας φαίνεται παράξενο. Ο,τι έχει βγει από την ομάδα είναι από το φιλότιμο των παικτών».
«Από τη στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής ή ένας προπονητής έχει κάνει τον κύκλο του, πρέπει να πει "αντίο", ώστε να υπάρξει και συνέχεια. Περί ανανέωσης ακούγαμε και ανανέωση δεν βλέπαμε. Εκτός από 1-2 προσθήκες σε σχέση με το Euro, δεν είδα καμία ανανέωση. Θα έπρεπε τον άνθρωπο να τον ευχαριστήσουμε για όσα έκανε και να του ευχηθούμε κάτι καλύτερο στην καριέρα του, αν εκτιμήσει ότι μπορεί να δουλέψει και κάπου αλλού».
«Μετά το Πανευρωπαϊκό της Αυστρίας ακούγαμε για αλλαγές σε πολλούς τομείς. Τα έλεγαν ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του στην Αυστρία. Ηταν κάτι που φώναζαν από την Αυστρία, αλλά δεν έγινε τίποτα. Επιτρέπεται η Εθνική να μην έχει γυμναστή; Να μας δείξει ο κύριος Τοπαλίδης το δίπλωμα γυμναστή που έχει! Είναι αστειότητες αυτά που συμβαίνουν».
«Ακούγαμε για τη μη προσέλευση του κόσμου. Ο κόσμος έχει δυσανασχετήσει από πολλές συμπεριφορές. Υπάρχει δυσφορία ακόμα και για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Εχουν ειπωθεί πράγματα από την Ομοσπονδία και έχουν γίνει πράγματα που ο κόσμος δεν μπορεί να τα ξεπεράσει εύκολα. Εχει αντίκτυπο αυτό και στην Εθνική».
«Ο Ρεχάγκελ χρησιμοποιείται από την Ομοσπονδία σαν ασπίδα, γιατί εύκολα μπορούμε να πούμε "κρατήσαμε τον Ρεχάγκελ", "στηρίξαμε τον Ρεχάγκελ στα δύσκολα" κ.λπ. Αλλο είναι αυτό κι άλλο να διοικείς, να ξέρεις πότε κλείνει ένας κύκλος. Και να προκριθούμε στα τελικά, χειρότερη θα γίνει με τον καιρό η ομάδα».
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αλλά σε αρκετά έχει πολύ δίκιο.
... there's no such thing as "too much"...
Δεν την ειδα την εθνικη, δεν μου εκανε ποτε αισθηση να τη δω σαν ομαδα. Ειλικρινα προτιμουσα να βλεπω φιλικα αεκ ή βαζελου παρα την εθνική.
Για παραδειγμα το 2004 ναι μεν ειδα ολα τα ματς (μουντιαλ και euro δε χανω ματς σαν φανατικος του ποδοσφαιρου), πανηγύρισα, φωναξα και μετα απο 2-3 μερες δεν εγινε και τιποτα. Δε μου δημιουργει "εθνικα" συναισθηματα, τι να κανω...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ναι, και γω παραξενεύτηκα. Μάλλον νόμισαν ότι οι Ελβετοί θα τα παράταγαν.
Με 4 ποντάκια απ' τους Εβραίους το πολύ-πολύ να καθαρίσουμε τη 2η θέση (μπαράζ), αλλά αν οι Ελβετοί δεν κάνουν άλλη γκέλα, πρέπει να τους κερδίσουμε εκεί για την πρωτιά, πράγμα δύσκολο όπως δείχνει τώρα. Και αν κάνουμε κάνα αστείο και χάσουμε στο Ισραήλ, θα παίζονται όλες οι θέσεις μέχρι τελευταία στιγμή.
Η καλύτερη Εθνική που θυμάμαι ήταν του 77, με Δεληκάρη και Κούδα, που έχασε μεν την πρόκριση για το Μουντιάλ, αλλά έπαιξε μπαλάρα (1-1 με τη μεγάλη τότε Γερμανία στο Ντύσσελντορφ και 2-2 στο παλιό Καραισκάκη). Μπροστά σε κείνη, τούτη δω είναι τρεις κλάσεις κατώτερη...
Nα γιατι ναυαγησε το παιχνιδι με την Ελβετια!!!
![]()
—John Lennon
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks