Σελίδα 234 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 34134184194204214224230231232233234235236237238244254264274284334434534 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.661 έως 4.680 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από DaRkSaGa79 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην εισαι κακος.Δωσε του σιδερα να δεις για ποτε θα στα καλουπωσει.
    Πως θα το κανει?Θα κατσει πανω τους?
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη Cobain_7

Thanks
    1.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 740 φορές σε 417 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι σαν τον Πρέκα ρε! Έπαιζε ρόλους σε πόλεμο και νομίζει ότι έχει πολεμίσει και έχει δώσει την ζωή του για την Ελλάδα.

[youtube]E1RMBYh-73g[/youtube]

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (22-06-10)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.224
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.450 φορές σε 20.709 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Cobain_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    [youtube]E1RMBYh-73g[/youtube]

Νιέχχχχχ!

Ναι ρε σου λεω κόβω τον λαιμό μου αυτός νομίζει ότι πολέμησε στ' αλήθεια!

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Από πότε ρε Σάκη τα καραγκιοζιλίκια λέγονται ΠΑΘΟΣ; Επειδή φόραγε ένα περιβραχιόνιο δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνει υποδείξεις για
    του που πρέπει να πετάξει την μπάλα ο Μέσι. Το fair-play το τήρησε. Και δεν νομίζω στην εποχή του Ντιέγκο να παίζανε τέτοια άμυνα!
    Αν έτρωγε κανα δυό στο ψαχνό κι ο Ντιέγκο θα σου 'λεγα τι θα πέρναγε. Θεοποιήσαμε τον... Τυπάρα και σνομπάρουμε τον Μέσι; ΕΛΕΟΣ!
    Χεστηκα για τα καραγκιοζιλικια στη φαση που λες. Ουτε καν που την σκεφτηκα οταν εγραφα αυτα που εγραφα. Ο Καραγκουνης ηταν ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ σημερα και δεν πα να ειναι βαζελος,αρχιδι η καραβούτας επαιξε μπαλα την ωρα που αλλοι χέζανε ευκοιλια.

Οσο για τον Ντιεγκο το λιγοτερο αστοχο αυτο για το "ψαχνο". Για ξανασκεψου λιγακι ή διαβασε τι τραυματισμους περασε και πως επανερχοταν καλύτερος μετα απο τον καθένα και το συζηταμε. 24 σπασιματα σε κνημη και περόνη Ο ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ απο τους 4 σοβαρους τραυματισμους που βίωσε. Και ΠΟΤΕ δε μασησε.
    Το παπαρι ο Μεσι δεν φτανει ακομα ουτε στο νύχι του. Ουτε θα το φτασει ποτέ. Κι εγω τους εχω δει και τους δυο να αγωνιζονται. Με τις Χεταφες δεν εκανε το μαγκα ο Ντιεγκο. Με Ρεαλ και πανω τον εκανε.

Δεν θεοποιω τον τυπαρα. Κανω την κριτική μου για το συγκεκριμενο ματς. Κι επειδη ήξερα οτι κανεις δεν θα τολμαγε να το πει το λεω εγω. Ο Καραγκουνης ηταν ο καλυτερος του γηπεδου οσο επαιζε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαφωνω και στα δυο Σταθη. Στο α' ο Αβρααμ ήταν ανεκτος, στο β' για τα σίδερα.Καλα ο Τοροσιδης επρεπε να γινει αλλαγή στο 10'.
    Ο Καραγκούνης ηταν ψυχραιμος, δεν εκανε λαθη, ετρεξε, μοχθησε , παλαιψε. Ηταν μακραν ο καλυτερος , και θα ηταν ο καλυτερος του γηπεδου αν δεν χαναμε και ερχομασταν 0-0. Ο τυπαρας τα εδωσε ολα κι εγω το εκτιμω αυτο. Επισης εκει που οι αλλοι χουφτωνανε τα τρεμαμενα παπαράκια τους αυτος σταθηκε ΑΡΧΗΓΟΣ και την ειπε σε ολους. Δεν μασησε και μπραβο του.
    Βρε ο Κάραβούτας ήταν ψύχραιμος και καλός στο παιχνίδι του. Όταν όμως ο προπονητής νομίζει πως η άμυνα θα είναι καλύτερη με περισσότερα στόπερ -λογική Κετσπάγια- τότε απλά ευθύνεται αυτός για τα γκολ και κανείς άλλος.

Όταν απ' τους 3 παίκτες σου στο κέντρο..δεν κόβει κανείς και περιμένουν να παίξει μαν του μαν ο Αβραάμ τον Αγκουέρο και ο Παπασταθόπουλος τον Μέσι στο κέντρο όταν γυρνάνε να πάρουν μπάλλα, εγώ δεν θα ρίξω φταίξιμο στους αμυντικούς, γιατί όπως και στον Ολυμπιακό..το πρόβλημα είναι ο ανύπαρκτος άξονας. Ας έβαζε 5 αμυντικά χαφ αντι για 6 αμυντικούς...

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Tζόρβας: "Έπρεπε να περιμένουν πριν σταυρώσουν να περάσουν τα καρφιά..."

Ακόμα δεν έχουν ξεχάσει οι διεθνείς την κριτική που τους έγινε, για το χαμένο παιχνίδι με την Κορέα, που άφησε την Εθνική εκτός των 16. Όταν ρώτησαν τον Τζόρβα πως κρίνεται η παρουσία της Εθνικής στη Ν. Αφρικη, ο Έλληνας τερματοφύλακας απάντησε πως είναι επιτυχημένη και πως όσοι έσπευσαν να τους κρίνουν, έπρεπε να "περιμένουν πριν σταυρώσουν να... περάσουν τα καρφιά"

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε ο Κάραβούτας ήταν ψύχραιμος και καλός στο παιχνίδι του. Όταν όμως ο προπονητής νομίζει πως η άμυνα θα είναι καλύτερη με περισσότερα στόπερ -λογική Κετσπάγια- τότε απλά ευθύνεται αυτός για τα γκολ και κανείς άλλος.

Όταν απ' τους 3 παίκτες σου στο κέντρο..δεν κόβει κανείς και περιμένουν να παίξει μαν του μαν ο Αβραάμ τον Αγκουέρο και ο Παπασταθόπουλος τον Μέσι στο κέντρο όταν γυρνάνε να πάρουν μπάλλα, εγώ δεν θα ρίξω φταίξιμο στους αμυντικούς, γιατί όπως και στον Ολυμπιακό..το πρόβλημα είναι ο ανύπαρκτος άξονας. Ας έβαζε 5 αμυντικά χαφ αντι για 6 αμυντικούς...
    Ενταξει δεν συζηταω για την τακτικη Ρεχαγκελ, απλα επειδη πρωτον ειναι τακτική Τοπαλίδη (ειναι γνωστο οτι ο Γερμανος δεν ασχολειται ποτέ με την εθνική) και δεύτερον δεν ειναι καν ποδόσφαιρο.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rodner7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ακόμα δεν έχουν ξεχάσει οι διεθνείς την κριτική που τους έγινε, για το χαμένο παιχνίδι με την Κορέα, που άφησε την Εθνική εκτός των 16. Όταν ρώτησαν τον Τζόρβα πως κρίνεται η παρουσία της Εθνικής στη Ν. Αφρικη, ο Έλληνας τερματοφύλακας απάντησε πως είναι επιτυχημένη και πως όσοι έσπευσαν να τους κρίνουν, έπρεπε να "περιμένουν πριν σταυρώσουν να... περάσουν τα καρφιά"
    Αντε γαμήσου μωρη νουλα, σας γαμησανε οι "κοντοι" της Κορεας και σας πεταξανε πανηγυρικα εξω και εχεις το θρασος και μιλας; Ποιος εισαι μωρη αδερφομπα;

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (22-06-10), DaRkSaGa79 (22-06-10)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Και για να προλαβω μια φορα κι εγω, επειδη ξερω ποτε πρεπει να παιρνω τον πουλο, τον παιρνω τώρα και παω να αραξω.

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η μαλακια κανει μπρατσα και ειναι οικονομικη.
    *****8.23*****

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (22-06-10)

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΚΑΛΥΤΕΡΟ???

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (22-06-10)

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η μαλακια κανει μπρατσα και ειναι οικονομικη.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

.

Thanks
    880
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.553 φορές σε 893 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Ο TOΠΑΛΙΔΗΣ

Ο βοηθός του Οτο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, δήλωσε πως αποχωρεί από την εθνική ομάδα, μετά από εννέα χρόνια παρουσίας. &#171;Αν με ρωτούσαν πριν από εννέα χρόνια, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα βρισκόμουν σε τέτοιο επίπεδο με την εθνική ομάδα. Είναι το τελευταίο μου παιχνίδι ακόμα κι αν ο Ρεχάγκελ παραμείνει. Ζήσαμε πολλές μεγάλες χαρές, με πρώτη βέβαια την κατάκτηση του EURO 2004, ενώ η πιο δύσκολη στιγμή νομίζω ήταν ο αποκλεισμός μας από το Μουντιάλ του 2006&#187;.

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο βοηθός του Οτο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, δήλωσε πως αποχωρεί από την εθνική ομάδα, μετά από εννέα χρόνια παρουσίας. «Αν με ρωτούσαν πριν από εννέα χρόνια, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα βρισκόμουν σε τέτοιο επίπεδο με την εθνική ομάδα. Είναι το τελευταίο μου παιχνίδι ακόμα κι αν ο Ρεχάγκελ παραμείνει. Ζήσαμε πολλές μεγάλες χαρές, με πρώτη βέβαια την κατάκτηση του EURO 2004, ενώ η πιο δύσκολη στιγμή νομίζω ήταν ο αποκλεισμός μας από το Μουντιάλ του 2006».
    Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυστττττττττττττττ σκιτζη.
    *****8.23*****

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο βοηθός του Οτο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, δήλωσε πως αποχωρεί από την εθνική ομάδα, μετά από εννέα χρόνια παρουσίας. «Αν με ρωτούσαν πριν από εννέα χρόνια, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα βρισκόμουν σε τέτοιο επίπεδο με την εθνική ομάδα. Είναι το τελευταίο μου παιχνίδι ακόμα κι αν ο Ρεχάγκελ παραμείνει. Ζήσαμε πολλές μεγάλες χαρές, με πρώτη βέβαια την κατάκτηση του EURO 2004, ενώ η πιο δύσκολη στιγμή νομίζω ήταν ο αποκλεισμός μας από το Μουντιάλ του 2006».

Σε ευχαριστουμε απο βαθους καρδιας και με δακρυσμένα μάτια για οσα προσφερες. Η απώλειά σου θα ειναι δυσαναπλήρωτη. Στις καρδιές μας θα μεινει για παντα ενα κενο. Αντε γαμήσου.

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυστττττττττττττττ σκιτζη.
    Ντροπη σου.Λιγη σεμνοτητα. Δε βλεπεις εμενα;

Thanks
    20.224
    Ignore User

Προεπιλογή

Ερώτηση δημοσιογράφου προς Καραγκούνη: Κύριε Γιώργο, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;
    Μιλάμε για άι-κιου-ραδικιού! Όλα τα φυντάνια έχουν μπαστακωθεί σε θέσεις που πληρώνω εγώ και λένε την μία μαλακία μετά την άλλη!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Ερώτηση δημοσιογράφου προς Καραγκούνη: Κύριε Γιώργο, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις;
    Μιλάμε για άι-κιου-ραδικιού! Όλα τα φυντάνια έχουν μπαστακωθεί σε θέσεις που πληρώνω εγώ και λένε την μία μαλακία μετά την άλλη!
    Βαλε και την απαντηση του Γιωργαρου για να παρω πισω τα καλα λογια που ειπα μη μου σταθουνε στο λαιμο.

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Μιλτιαδης δεν ειναι αυτος?Παναθεμα τον,θα με θαψει αυτος,απο 10 χρονων τον θυμαμαι.
    *****8.23*****

Thanks
    20.224
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαλε και την απαντηση του Γιωργαρου για να παρω πισω τα καλα λογια που ειπα μη μου σταθουνε στο λαιμο.
    Δεν ξέρω δεν την άκουσα! Μετά το "Κύριε Γιώργο" κατουρήθηκα και πήγα ν' αλλάξω!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν ξέρω δεν την άκουσα! Μετά το "Κύριε Γιώργο" κατουρήθηκα και πήγα ν' αλλάξω!
    ΑΧΑ! Αρα δεν εχεις αποδειξεις για την υπολοιπη ερώτηση! Πως τολμας λοιπον να λες κακα λογια για το Σωκράτη;

(καλα φταιει λιγο και ο πυρετος καλοκαιριατικα...)

Σελίδα 234 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 34134184194204214224230231232233234235236237238244254264274284334434534 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές