Εγώ πάντως, ό,τι και να λέμε, ΔΕΝ θα ήθελα να είμαι αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος στα μπαράζ.
Μακάρι να προκριθούμε κι ας παίζουμε άθλια μπάλα.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Η εθνική και τον Μεσι να φερει οπως την βλεπετε θα παιζει. Δεν ηταν τυχαίο σήμερα. Μολις έβαλαν το γκολ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ , το έκαναν επίτηδες, ετσι ξερουν να παίζουν. Ετσι θέλει ο προπονητής να παίζουν έτσι ήρθε και ο "τίτλος".
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το κακό είναι όμως ότι ο Σάντος αντιγράφει αρνητικά τον Ότο. Ο παππούς είχε ένα σχέδιο, αυτός είναι λες και τον μάζεψες απ' την Ομόνοια, που έψαχνε λεφτά να γυρίσει στην πατρίδα του. Κι όσο διαβάζω κάτι γλυφτο-δηλώσεις τύπου Κατσουράνη, ότι ο Σάντος είναι ο καλύτερος προπονητής μετά τον Μουρίνιο, τόσο ξερνάω, γαμώ τα βύσματα...
8PYLOS (15-10-13)
Ο Ρεχάγκελ είχε και τύχη, του "έκατσε" και το γιούρο, καθώς είχαμε και καντάρια τύχη (ως συνήθως με αυτόν και τον Σάντος) και πλεον είναι στο "απυρόβλητο" με το γνωστό "ας το έπαιρνε κι άλλος το Γιούρο". Εντάξει δε γουσταρω τετοια μπάλα, το έχω πει. Οπαδός της εθνικής δεν είμαι και πολύ "φανατικά" οπότε με διαολίζει λίγο αυτό το ποδόσφαιρο. Προσωπικά θα έβρισκα εύκολα 24 ομάδες που μπορούν να παίξουν καλύτερη μπάλα από την Ελλάδα και θα προτιμούσα να δω αυτές στο μουντιάλ παρά κάτι ομάδες που κακοποιούν το ποδόσφαιρο. Και η εθνική μας δεν είναι η μόνη για να τα λέμε όλα. Κάτι Ιταλοί και κάτι "μεγάλα ονόματα" ώρες ώρες είναι για πολλά χαστούκια.
Αυτή η γενικότερη πτώση του ποδοσφαίρου παγκόσμια είναι κατά τη γνώμη μου ο λόγος που η Ελλάδα είναι τώρα τοσο "ψηλά"
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Aν λειψουμε απο το Μουντιαλ οι Βραζιλιανοι θα κλαινε με φρικτους λυγμους.
*****8.23*****
panahs7 (15-10-13)
στ'@@ η εθνικη αλλα την αποψη περι κωλοφαρδιας δεν τη συμμεριζομαι. ολες οι ομαδες, αλλες φορες εχουν ρεντα και αλλες οχι. το θεμα ειναι το πως εκμεταλλευεσαι την τυχη σου και πως αντιπαρερχεσαι την ατυχια. [MENTION=7667]zoupan[/MENTION]; το ξερεις απο το ποκερ αυτο φανταζομαι.
και στον Ολυμπιακο λεγαμε για την ατυχια μας στα εκτος εδρας, απο τοτε ομως που ξεπερασαμε το κομπλεξ δεν μας σταματαει ουτε η ατυχια ουτε οι διαιτητες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
παντως στα θετικα της εθνικης αν δεν κανω λαθος εχουμε την καλυτερη αμυνα στα προκριματικα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks