Φαγαμε ηδη τα 3. Πλεον ειναι αργα.
Άντε ρε Σκίμπε το διόρθωσες. Άλλο ματς ελπίζω να δούμε τώρα.
Φαγαμε ηδη τα 3. Πλεον ειναι αργα.
Τι ματς απ λέει ο μαλάκας. Μπάσκετ παίζουμε;
Α, καλα...
Τωρα ειναι αργα
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τραγικη αμυντικη λειτουργια...
Α καλα μολις το γραψα το φαγαμε χαχαχχαχα
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Απαράδεκτη εμφάνιση, εντελώς ανέτοιμη η ομάδα για το πιο κρίσιμο ματς της 2ετίας.
Σταφυλίδης.
Φάγαμε 6 γκολ σε έναν όμιλο με μία απ' τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και μας έχουν βάλει 4 οι Κροάτες σε 50 λεπτά. Αν ήταν χθες βράδυ στα μπουζούκια και πήγαιναν να παίξουν κατευθείαν καλύτερη προετοιμασία θα είχαν.
Δυστυχώς όλα ξεκίνησαν από το τραγικό λάθος του Καρνέζη. Ένα φθηνό λάθος, μία κακιά στιγμή, καταστρέφει πορεία 2 ετών.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Έλα ρε άδειο είναι το τέρμα γαμώ!
Ωραίος παίκτης ο Ζέκα και παρεξηγημένος.
Φτάσαμε στο σημείο να παλεύει με πάθος και να τα δίνει όλα ο Ζέκα κι οι άλλοι να ξύνουν τα τρυφερά τους.
Τασος Μπακατελας
Φτου!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Μάλιστα. Λος πούλος από ό,τι φαίνεται. 3-0 στη ρεβάνς? Χμμμ, δύσκολο. Πάω να φάω κάνα κεφτεδάκι.
Δεν ήταν κακή η ομάδα αλλά ατομικά υστερήσαμε.
Καρνέζης, Μανιάτης ,Σταφυλίδης.
Από την άλλη όταν έχεις Μόντριτς, Ράκιτιτς κι εσύ Τζιώλη και Σάμαρη θα είναι κρίμα από τον θεό να μη προκριθείς.
drizzt (10-11-17)
chainsaw (09-11-17)
Οχι πως φταινε για το σημερινο,
αλλα Τζαβελλας, Τζιολης, Μανιατης,
ειναι προκλητικο να βρισκονται στην Εθνικη.
Και οι 3 εχουν παρει την κατω βολτα εδω και 2-3 χρονια,
και ειναι καθε περσυ και καλυτερα.
Χαμηλης αξιας παικτες, με καμια προοπτικη.
Bookmarks